Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

---------------onur---------------

eboue--semih----chedju---carlinhos

---------------------------------

-------G.inler-------selçuk--------

----------------------------------

burak-------snejder---------nani

----------------------------------

-------------drogba-----------------

yasina göre konusan kim burda . yasin 50 olsa ne yazar 70 olsa ne yazar. yazdiklarin ile 15 i bile gecemiyorsun surda. Babami ne karistiyorsun sen burda hem . hayvanlik yapmana lüzüm yok. Annene benden de selam söyle kocum benim. hadi yazma bidaha bana.

Bu olmamış...

biz daha güçlenelim derken nani alınmıyor burak satılacak deniyor birde muslerayı satın tamam hatta sneijderi de satın derdiniz imanınız para olmuş sizin bu snede artık 2.oluruz

evet biraz sert oldu ama hak etti ne yapayim. hayatimda en cok sevmedigim sey yalandir. ve babamin üstünden bana yalancilik yapti diye bana resmen hakret etmis oldu. neyse uzatmaya gerek yok bu konuyu. anaokulunda degiliz sonucda. kapatik olayi biz. ne o bana nede ben ona yazmamaya karar verdik oldu bitti bu mesele..

Edit: o mesaji ama siliyorum simdi . okumazi gerekn kisi okumusdur zaten.

ilk once Melo aciklansin sonra da solbek gelsin dicem

sonra da Frei gelsin dicem ama birsey yok ortada

lan iki kurusluk kokusmus futbol duzeni icin analari babalari olaya karistirmakta neyin nesi

su kadroya sadece melo q7 ve defansıv bır sol bek gelırse bence ıslem tamam q 7 nanıden cok daha ıyı bır oyuncu

Geçen transfer dönemide aynı şeyler yazılıyordu bıktım artık :D Transfer olunca ilk siz seviniyorsunuz
biz daha güçlenelim derken nani alınmıyor burak satılacak deniyor birde muslerayı satın tamam hatta sneijderi de satın derdiniz imanınız para olmuş sizin bu snede artık 2.oluruz

lan iki kurusluk kokusmus futbol duzeni icin analari babalari olaya karistirmakta neyin nesi

Ben kimsenin babasini karistirarak hakaret etmedim ve vurmakta istmedim. Olayi bilmeden atlamayalim Teoman. Babasini karistiran kendisi. Size de konuyu tekrardan acitigniz icin tesekkür etmek istiyorum.

haklisin. ben kendi adima özür diliyorum o kisiden. annesine selam yolamyacakdim. tanimiyorum bile annesini. o konuda eseklik yaptim kabul ediyorum. özür dilemsinide bilirim. kabul eder etmez o ona kalmis. neyse kapatik olayi zaten...

Kuşlara sesleniyorum bizim foruma gelerek ne peşindesiniz? Yem paranız bittiyse yollayın bana özelden mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt