Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu saaten sonra yabancı transferi saçma olur bize yerli lazım yerli...

Gökhan İnler - Arda Turan - Kerim Frei - Jem Karacan - Serdar Taşcı - Umut Bulut - Okay Yokuşlu - Emre Can - Şener Özbayraklı - Aykut Demir - Cenk Tosun bunlardan kimleri alabiliyorsan gidip alacaksın 3-5 kuruşa bakmadan...

Frei bu takımda 11 oynar diyorsunuzda bu adam kendi takımında oynamıyor enteresan.

Frei bu takımda 11 oynar diyorsunuzda bu adam kendi takımında oynamıyor enteresan.

Geçen sene sezon başı anlamsız şekilde 2. lige kiraya verdiler. Ondan önce adam zaten A takımda başarılı maçlar çıkarmıştı. Daha sonra sezon ortası geri çağırdılar. Sonra sakatlandı.

Geçen sene sezon başı anlamsız şekilde 2. lige kiraya verdiler. Ondan önce adam zaten A takımda başarılı maçlar çıkarmıştı. Daha sonra sezon ortası geri çağırdılar. Sonra sakatlandı.

Yani tüm bunlara rağmen bizim takımda banko 11 oynar ayrıca adamlar çok iyi bir oyuncu olsa ne diye kiraya yollasınlar komik oluyor bu düşünceler. İyi bir oyuncu olabilir ama henüz Galatasaray'da direkt 11 oynayacak oyuncu değil.

Devrim Zengi denen hıyar resmen fener adına transfer görüsmesi yapmıs Serdar'la,gelecegi yoksa da gelmek ister bu saatten sonra...

734440_Galatasaray_SK.jpg

fazla pozisyon vermeyiz.

Eninde sonunda atarız.

Son zamanlar bu konuda okuduğum en güzel yazı seni tebrik ediyorum renktaş... Dediklerine yüzde yüz katılıyorum biran önce transferleri bitirmemiz lazım takım tam kadro kampa katılsın... Bunları yaparsak şampiyonluğun 1 numaralı adayı biz oluruz yine...

2 sene üst üste ligi domine etmisiz, önümüze geleni parcalamisiz ve kadroyu da hala korumus vaziyetteyiz. Bu durumda kim ne kadar transfer yaparsa yapsin sampiyonlugun 1 numarali adayi her zaman biziz

-Bana göre Hugo Almeida, Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi golcüler arasında yer alıyor. Onun gibisi zor gelir. Benim gibi o da şanssız bir sakatlık yaşadı. Oynadığı zaman takıma güven veriyor.

almeida'nın 3 sene toplamında attığı golü burak 1 senede atıyor derler adama

O da bir kuş sonuçta.

Dün gerçekleşen geleneksel Galatasaray Lisesi pilav gününde Ünal Aysal, kiralık sözleşmesi sona eren Felipe Melo’nun geleceğine değindi. Aysal, “Melo için çalışıyoruz. Kesinlikle kadromuzda tutmak isteriz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Şartlar ve Melo’nun tercihi belirleyici olacak” görüşünü bildirdi.

ÖNCELİK MELO’DA AMA…

BÜLENT Tulun aracılığıyla geçen hafta Juventus ile masaya oturan Galatasaray, 6 milyon euro isteyen İtalyan devinin indirim yapmasını bekliyor. Sarı-kırmızılılar her ihtimale karşı Melo’nun alternatifleri üzerine de çalışıyor. Brezilyalı ön liberonun yerine iki aday söz konusu: İnter’den Zdravko Kuzmanovic ve St.Etienne’den Joshua Guilavogui.

PITBULL’DAN DAHA GENÇLER

30 yaşındaki Melo’nun alternatifleri, daha genç iki isim. İnter forması giyen 1987 doğumlu Kuzmanovic, Sırbistan Milli Takımı için de ter döküyor. St.Etienne’nin 23’lik genç yıldızı Guilavogui ise geçen hafta yaptığı açıklamada “Menajerim Galatasaray ve Sunderland’den teklifler olduğunu söyledi. Eğer kulübüm gitmemi isterse, ayrılırım” demişti.

1-ONUR

27-EBOUE 3-SEMİH 2-S.TAŞÇI 6-CARLİNHOS

7-HAMİT 8-SELÇUK 5-G.İNLER 9-ARDA

10-SNEİJDER

17-BURAK

4 DANY

11 AMRABAT

Alın size tüpçünün istediği 2014-2015 sezonu kadrosu, ilk 18 'de 5 yabancı trübüne adam koymadım:SS:

Bu ülke böyle bir ülke iste, calim atmazsan,gol atmazsan hatta bazen gol de atsan begenmezler. 10 tane SL macinin 3 tanesinde uefa.com da macin adami secilen adam satilsin derler, ingiltere alt sira takiminda forma sansi bulamayan adamlar daha kiymetli olur.

Sabri gibi 1.5 sene yedek bekleyen ama tek antreman aksatmayan adama yaticak yervermezler , 7 ay yatip son 1.5 ay top oynayan Melo icin dünyalari yakarlar.

Sneijder-Drogba-Selcuk-Burak-Eboue-Muslera gibi adamlar alirsin, Alper Potuk'u fahis fiyata almadin diye is bilmez derler.

Derler de derler, hayatimda GS taraftari kadar kendi takimina,oyuncusuna,yöneticisine,teknik direktörüne bu kadar düsman baska bir taraftar olusumu görmedim duymadim.

İmzamı atarım eline sağlık. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt