Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

üçünü de yeteri kadar izledim. Özellikle Carlinhos Amrabat Vol2 olur. Frei ve karacan'ı bir şekilde kabul ederim (Yerli oyuncular) Şampiyonlar liginde oynayacak bir takımın sol beki kendini ispatlamış bir adam olmalı. 26 yaşına gelmiş ve brezilyadan dışarıya çıkamamış bir adamın alınması Risktir. Hele ki bu adam defansa alınıyorsa Risk oranı yükselir.

biraz daha izle yetmemiş

üçünü de yeteri kadar izledim. Özellikle Carlinhos Amrabat Vol2 olur. Frei ve karacan'ı bir şekilde kabul ederim (Yerli oyuncular) Şampiyonlar liginde oynayacak bir takımın sol beki kendini ispatlamış bir adam olmalı. 26 yaşına gelmiş ve brezilyadan dışarıya çıkamamış bir adamın alınması Risktir. Hele ki bu adam defansa alınıyorsa Risk oranı yükselir.

Olm Karacani sallada, Carli cidden iyi diyorlar..

Frei iyidir kanka, Carli Brezilya ligini takip edenler iyi topcu diyor bilmiyorum.. Keza Chedjou'da oyle..

O listeye ilaveten.. Cenk ve Necati'de eklenebilir.. Yedek kulubemizde kaliteli Turk olmasi sart..

Kim iyi diyor Carlinhosa kanka? Adam sol bek değil. Sol açık oyuncusu bildiğin. Defansı Rieradan fazla değil. Ofansı Rieradan iyi. Çoğu maçı sol bek olarak başlayıp sol açık olarak bitiren bir oyuncu. Bari sen yapma.

Kerim Frei transferinin bu kadar zor olduguna inanmiyorum ve bu kadar uzamasina anlam veremiyorum.

Uzadikca bazi kiskanc rakiplerin isthini kabartiyoruz ve transfere tas koymalarina davetiye cikartiyoruz.

Kim iyi diyor Carlinhosa kanka? Adam sol bek değil. Sol açık oyuncusu bildiğin. Defansı Rieradan fazla değil. Ofansı Rieradan iyi. Çoğu maçı sol bek olarak başlayıp sol açık olarak bitiren bir oyuncu. Bari sen yapma.

Adam gidip geliyor ari gibi.. Riera gibi cakili olacagina o tip beki severim ben..

Dani Alves çokmu sag bek gibi oynuyor? Oda gidiyor hucum yapiyor 90 dakika.. Muthis bi ofans güc..

Gunumuz futbolunda sag ve sol beklerin katkisi inanilmaz önemli cünkü en çok boslugu bu adamlar buluyor..

Cogu hucumcu savunma yapmayi sevmiyor cünkü..

Kerim Frei transferinin bu kadar zor olduguna inanmiyorum ve bu kadar uzamasina anlam veremiyorum.

Uzadikca bazi kiskanc rakiplerin isthini kabartiyoruz ve transfere tas koymalarina davetiye cikartiyoruz.

Ben tam tersini düsünüyorum. Fulham'in kolay kolay birakacagini da sanmiyorum. Kerim zaten istiyordur eminim.

2011 yılında patlak veren şike soruşturması ile ilgili Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ilk resmi adımını attı.

sporx demiş

Bende acikcasi Carlinhos'u soru isareti olarak görüyorum. Daha önce sadece 1 macini 90 dk izledim ve savunmaya dönmekte cok zorlaniyor dönmüyor bile daha dogrusu cikinca.

Gervinho'u alıyormuşuz 14 mil Euro'ya...

Kaynak: Daily Star

bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası...

Ünal Aysal "Artik takimi kusursuzlastirmak ve rahatca mac izlemek istiyoruz" demisti. Bizde bekliyoruz iste. Ona göre transfer yapin.

Konusulan isimler bu aciklamaya pek uymuyor da cünkü.

Tremoulinas ve Gökhan Inler alinmali ve ilk 11 tamamlanmali bence..

Ben tam tersini düsünüyorum. Fulham'in kolay kolay birakacagini da sanmiyorum. Kerim zaten istiyordur eminim.

Bizde Arda´yi birakmak istemiyorduk ama is oyuncuda bitiyor. Avrupalilar oyuncularini zorla tutmuyor. Bence zor degil bu transfer.

3-4 Milyon´a kesinlikle aliriz ama bizimkiler 1 Milyon´a almaya calisiyor sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt