Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sato'ya katiliyorum...

• 442 ve Galatasaray "biribileri icin yapilmis bi sistem"
  • Türk liginde anadolu takimlara karsi bu kadro her sekilde oynanilir.
  • Derbilerde ve Avrupa maclarinda ise, bu orta saha defansif ve sertlik acidan dolayi yetersiz olur, buna kimse itiraz etmez.

Bu tür zor maclarda 451/4312 fln oynanir.
  • Büyük ihtimal ile Hamit oynar sag Kanat'da. Ama ben (kim ne derse dersin) Engin formayi alacani düsüniyorum.O cakir olayi olmasaydi, herkez Engini tereddüt etmeden kadro'ya yazardi. Ben ona inaniyorum.
  • Sneijder orda oynar. Wesley klasik bi 10 Numara degil. Kosan bi 10 Numara. Fit ve kampli Sneijder kaldiriri o bölgeyi.

735138_Galatasaray_SK.jpg

1. Sneijder'in verimi düşer

2. Selçuk'un verimi 0'a iner

3. Zaten kolay geçilen orta sahamız yürüyerek geçilcek hal alır

twitter da GS ın robbeniçin 35m euro teklif ettiği haberleri dönüyor.

millet nerden uyduruyor bu balon haberleri acaba.

GS ortasahasını güçlendirmesi lazım.

Frei ve jem karacanın mutlaka alınması taraftarıyım. Çok faydalı olurlar.

Transferler 22 hazirana kadar bitermi acaba başkanın böyle bir hamleyle Seçimde gövde gösterisi yapmas güzel olur.

Burak ve 2 Kanat defansa iyi yardim ederse okadar "rahat gecilmez"

Zaten "zorlu maclarda degisiklik olur"

Muslera

Eboue Chedjou SemihCarlinhos

Hamit Selcuk

Sneijder

Burak Drogba Frei​

Chedjou ile Danny'nin boylari ayni.

1,84... Ben Chedjou'yu daha büyük saniyordum ya :D

Siz Türkiye ligini baya hafife alıyorsunuz..Öyle her istediğin sistemle, her kadroyla başarılı olamazsın yok öyle bi dünya..Unutulmasın ki bu sene 31 puan kaybettik biz bu ligde..Hiçte öyle kolay bi lig değil..Rakipler sağolsun saçma sapan işler yaptılar, Allah da yürü ya kulum dedi..

Sneijder-Selçuk tandemiyle Türkiye Kupasında bile oynanmaz..Futbol bu kadar rehavete gelmez.Adama cezayı kesiverirler..Anlaşılan bu seneden hiç ders alınmamış..Ama şu an sadece taraftar da değil, hocada ve yönetimde de baya bi rehavet var, sanki formamızı koysak bu ligi alırız havasına girmişler..En azından benim sezgilerim o yönde..İnşallah bi an önce aklımızı başımıza toplarız, yoksa hiçte istemediğimiz bi sezon geçiririz..

twitter da GS ın robbeniçin 35m euro teklif ettiği haberleri dönüyor.

millet nerden uyduruyor bu balon haberleri acaba.

GS ortasahasını güçlendirmesi lazım.

Frei ve jem karacanın mutlaka alınması taraftarıyım. Çok faydalı olurlar.

Transferler 22 hazirana kadar bitermi acaba başkanın böyle bir hamleyle Seçimde gövde gösterisi yapmas güzel olur.

O haberi ortaya atan hayatında o kadar parayı bir arada görmüş mü?

Mersin maçının ilk yarısını izlerseniz ne olacağını tam olarak görebilirsiniz. :)

Siz Türkiye ligini baya hafife alıyorsunuz..Öyle her istediğin sistemle, her kadroyla başarılı olamazsın yok öyle bi dünya..Unutulmasın ki bu sene 31 puan kaybettik biz bu ligde..Hiçte öyle kolay bi lig değil..Rakipler sağolsun saçma sapan işler yaptılar, Allah da yürü ya kulum dedi..

Sneijder-Selçuk tandemiyle Türkiye Kupasında bile oynanmaz..Futbol bu kadar rehavete gelmez.Adama cezayı kesiverirler..Anlaşılan bu seneden hiç ders alınmamış..Ama şu an sadece taraftar da değil, hocada ve yönetimde de baya bi rehavet var, sanki formamızı koysak bu ligi alırız havasına girmişler..En azından benim sezgilerim o yönde..İnşallah bi an önce aklımızı başımıza toplarız, yoksa hiçte istemediğimiz bi sezon geçiririz..

isaretledigim kisim haric katiliyorum dediklerine kendi adima. ama belkide istedigimizden de kolay bir senede olma ihtimali ola bilir. uefa ya bagli :D

ondan haric baya baya zor olacak bencede bu sene lig.

2011-12 sezonunun ideal taktiği 4-4-2 idi. Geçen sezon ve bu sezon 4-5-1, 4-2-3-1 bize en uygun olan taktikler.

anlatamadık ws forvet arkası hiçbiryerde verimli olmaz, kaldı ki selçukla beraber perişan olur. eses maçını hatırlayın yanyana oynadılar bi süre arkalarında melo olmasına rağmen ne hale düştüler.

selçuk un yanında sağlam melo ya da o tarz tempolu bir adam olmazsa selçuktan alacağımız verim çok düşer, sezonun ilk yarısı meloyla oynamasına rağmen selçuk ne kadar etkisizdi, ws ile facia olur.

+ selçuk un geçen yıla göre 2 kat fazla kart görmesinin nedenide yanındaki adamın formsuzluğu defansif yükünün artması.

2011-12 sezonunun ideal taktiği 4-4-2 idi. Geçen sezon ve bu sezon 4-5-1, 4-2-3-1 bize en uygun olan taktikler.

Melo alindi mi bence 4-2-3-1'i rahat oynariz.

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Selcuk-Melo

Kazim/Hamit-Sneijder-Erman

Drogba/Burak​

Sertlik ve defansif acidan bi Karacan gider mi?! :D

[video=youtube;jeAOl3RmKSs]https://www.youtube.com/watch?v=jeAOl3RmKSs[/video]

Sneijder'in gidişi Nani'nin gelişi mi ? Yoksa Sneijder'in takımda kalması mı sizi daha mutlu eder ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt