Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erman bu ligde alinabilecek 4-5 adamdan biridir. Bonservissiz olmasa adi bile gecmezdi emin ol. Cakal anadolu kulüpleri manyak fiyat cekiyor, Erman cok iyi transfer oldu, bunu herkese gösterecek ins.

Hüseyin Tok önce adam gibi Süper Lig'de oynasin sonra belki..

Hoca istiyorsa vardır bir bildiği bence de Galatasaray forması giymek bu kadar kolay olmamalı ama yabancı kontenjanı buna zorluyor Gökhan Zan'a alternatif olabilir bonservissiz diye ama büyük ihtimal Çağlar gibi bir kariyeri olur.

Hüseyin Tok alinirsa bu vizyonsuzluktur, biz Aykut Demir diyoruz yönetim Hüseyin Tok veya en iyi ihtimal Serdar Aziz diyor. Ibrahim Öztürk'ü alalim daha iyi, en azindan kupada falan siritmaz. Hüseyin Tok nedir ya.. Sirf bedava diye bunlar alinir mi hic?? kadir bekmezci ve vederson'u da isterim iyice anadolu takimina döneriz.

ben nakit para sıkıntısı olduğunu düşünmeye başladım, melo için 4m civarı teklif etmek,bonservisi 5m bile etmeyecek carlinhos peşinden koşmak, nani yerine bonservisini alacak olan q7 istenmesi,6m luk stoper alınması(bu paranında peşin değil taksit olması lille in işi uzatması), umut için 1m pazarlığının devam etmesi, erman ın alınması, hakan ile sözleşme uzatılması, alpere parayı peşin versek bizde alabilirdik vs.

transfer dönemi sonunda büyük ihitmal 22m bile harcamamış olacağız, sezon sonu 50m transfer bütçesi uydurup sol beke ve stopere 15er milyonluk adamlar yazan arkadaşlara selam olsun.

GS ımızın bu sene en büyük sorunu kanatlardı. Bizim göbeğimiz sağlam.

Bizde eğer kanatlarda dikine gidebilen adam eksiltebilen 2 topçumuz olsaydı bu sene bu takım çok gol atardı.

Bu yüzden diyorum

4132 - 4312 gibi taktiklerle hamit melo selcuk önlerinde scneijder le kim ne derse desin çeyrek finalde öte geçemeyiz onu bile tekrar görürsek iyi.

Bizim 4-5-1 e dönmemiz zaten sağlam olan göbeğimizi 2 tane süratli shaqiri q7 tarzı adamla güçlendirmemiz lazım(q7 tarzı diorum illa o olcak deil).

Drogba ileride tek forvet oynayabilecek nadir adamlardan. Top tutar saklar pozisyon hazırlar.

Göbekteki melo ve selcuk ileri çıktıklarında ne kadar gol atabildiklerini önceki sezon gösterdiler.

özellikle eboue çok iyi hucuma çıkıyor zaten birde önünde q7 shaqiri tarzı bir adam olursa çok daha rahat boşluklar bulur.

ayrıca orta saha kalabalık oldugundan savunma dah rahatlayacağından selcuk ve meloda tam performanslarını hucmcu özelliklerini daha kolay gösterebilirler.

Ben bu şekilde bir yapılanma taraftarıyım. Yabancılar ona göre değerlendirilmeli gerekirse bazı yerler türkleştirilip orta saha bu şekilde sağlam yetenekli oyunculardan kurulmalı.

ben nakit para sıkıntısı olduğunu düşünmeye başladım, melo için 4m civarı teklif etmek,bonservisi 5m bile etmeyecek carlinhos peşinden koşmak, nani yerine bonservisini alacak olan q7 istenmesi,6m luk stoper alınması(bu paranında peşin değil taksit olması lille in işi uzatması), umut için 1m pazarlığının devam etmesi, erman ın alınması, hakan ile sözleşme uzatılması, alpere parayı peşin versek bizde alabilirdik vs.

transfer dönemi sonunda büyük ihitmal 22m bile harcamamış olacağız, sezon sonu 50m transfer bütçesi uydurup sol beke ve stopere 15er milyonluk adamlar yazan arkadaşlara selam olsun.

Bizim transfer bütcemiz en az 20, en fazla 25'tir. Bu yillardir böyle. Chedjou 6, Melo 4, Carlinhos 5 düsünüyor bizim yönetim. 15 milyona 3 oyuncu alip kalan parayla alternatifleri almak istiyorlar. Jem Karacan, Kerim Frei ve Umut Bulut'u 5 milyona biraz zor kapatirsin. Bizim yönetim fazla yüksekten ucuyor.

-----------Onur-----------

Hamit Chedjou Semih Carlinhos

------ selcuk melo---------

Frei------sneijder -----shaqiri

--------Drogba-----------

Yabancı sınırlaması olmasa muhteşem kadro kurulur ama yabancı sınırlaması yüzünden mecbur bazı yerler bozulmak zorunda kalıyor.

Carlinhosu aldık diye yazdım bana kalsa riera 1 sene daha oynar.

Yedektede jem karacan aykut demir gökhan zan erman emre umut elmander danny olur.

Abi Erdin SHAQİRİ :

"SHAQİRİ'nin G.Saray'a transfer olacağıyla ilgili konuşmaları biz de duyduk;

Ancak böyle bir şey yok."

(Radyospor)

Shaqiri :sad007:

Bizim transfer bütcemiz en az 20, en fazla 25'tir. Bu yillardir böyle. Chedjou 6, Melo 4, Carlinhos 5 düsünüyor bizim yönetim. 15 milyona 3 oyuncu alip kalan parayla alternatifleri almak istiyorlar. Jem Karacan, Kerim Frei ve Umut Bulut'u 5 milyona biraz zor kapatirsin. Bizim yönetim fazla yüksekten ucuyor.

ws ve drogba fırsat transferleriydi bunu anlatamadık taraftara. bir anda bonservisi 12 15 eden adamları çatır çatır kadroya yazmaya, yıllık 6m alacak olan drogbay ı tribüne yazma hadsizliğine başladılar.

ama alper konusunda başkanın açıklamalarından sonra iyiki olmamış yazmıştım tekrar yazayım, melo yerine alper bütün dengemizi bozardı.

yerli oyuncuya para verme konusunda çok dengesiz davranıyor yönetim haklısın, edecek adama verilmeli sercan yiğit gibi adamlara verilmemeli

-----------Onur-----------

scale.php

Kuş var şuan forumda :D (Kesin ama kim olduğunu açıklamayacam :D)

wesley hollanda macı kadrosunda sanırım çinle olan hazırlık macında

ws ve drogba fırsat transferleriydi bunu anlatamadık taraftara. bir anda bonservisi 12 15 eden adamları çatır çatır kadroya yazmaya, yıllık 6m alacak olan drogbay ı tribüne yazma hadsizliğine başladılar.

ama alper konusunda başkanın açıklamalarından sonra iyiki olmamış yazmıştım tekrar yazayım, melo yerine alper bütün dengemizi bozardı.

yerli oyuncuya para verme konusunda çok dengesiz davranıyor yönetim haklısın, edecek adama verilmeli sercan yiğit gibi adamlara verilmemeli

Gökhan Inler + Sol bek alip transferi kapatsak kimse birsey demez. Eldeki gereksiz adamlarida en kötü karisilikli anlasarak gönderirsek yeterli olur. 6 yabancili bir ilk 11 bile kuramiyorsak vay halimize, 8-9 yabanciyla sezona girip 3'ünü tribünde oturturuz her hafta degismeli oynarlar falan bunlar hikaye. melo bile alinmaz, eger statü 6+2 devam ederse bir hafta sonra melo alinir

Biraz Önce başkanla konuştum aynen şunu dedi:

"Tüm Galatasaray'lılar rahat olsun. Transferleri yakında açıklayacağız." Ünal Aysal

Wesley'in maçı var. Yedeklerde 2.yarı oynar diye tahmin ediyorum.

İzlemek isteyenler için Wesley Sneijder konusunda Sneijder'in internetten izlediği maç vardı. Yazıyor link :)

GS ımızın bu sene en büyük sorunu kanatlardı. Bizim göbeğimiz sağlam.

Bizde eğer kanatlarda dikine gidebilen adam eksiltebilen 2 topçumuz olsaydı bu sene bu takım çok gol atardı.

Bu yüzden diyorum

4132 - 4312 gibi taktiklerle hamit melo selcuk önlerinde scneijder le kim ne derse desin çeyrek finalde öte geçemeyiz onu bile tekrar görürsek iyi.

Bizim 4-5-1 e dönmemiz zaten sağlam olan göbeğimizi 2 tane süratli shaqiri q7 tarzı adamla güçlendirmemiz lazım(q7 tarzı diorum illa o olcak deil).

Drogba ileride tek forvet oynayabilecek nadir adamlardan. Top tutar saklar pozisyon hazırlar.

Göbekteki melo ve selcuk ileri çıktıklarında ne kadar gol atabildiklerini önceki sezon gösterdiler.

özellikle eboue çok iyi hucuma çıkıyor zaten birde önünde q7 shaqiri tarzı bir adam olursa çok daha rahat boşluklar bulur.

ayrıca orta saha kalabalık oldugundan savunma dah rahatlayacağından selcuk ve meloda tam performanslarını hucmcu özelliklerini daha kolay gösterebilirler.

Ben bu şekilde bir yapılanma taraftarıyım. Yabancılar ona göre değerlendirilmeli gerekirse bazı yerler türkleştirilip orta saha bu şekilde sağlam yetenekli oyunculardan kurulmalı.

Düşüncelerine aynen iştirak ediyorum dostum.

Biz bu seref yoksunu ,***sifatli Eskisehirspor baskanina nasil Necatiyi verdik anlamiyorum... adam resmen fenerin korumaciligini yapiyor tabi bize vermezler alperi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt