Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Nuri Aslantas bence Yiğit snn oluşturduğun hayali bir kahraman.Onun twitlerini falan hep sen paylaşıyordun.Ağzından Yiğit ismi düşmüyor.Çözdüm olayı

Clint_Eastwood_yeah.gif

aNRaL.gif

Bana Göre Prandellinin istedigi iki isim:Campbell ve Balanta

Balantada bence olumlu bir sonuç alabiliriz lakin Campbell Wenger engeline takılır gibi. Bu yüzden yönetim Podolskiyi önermistir. Wenger ikna edilmistir lakin bu seferde Pra veya Podolskinin kendi sorun cıkartmıstır. Böylece almeida Galatasarayda

3 transferinde olması şu şartlarda zor gözüküyor. Doria olabilir,umarımda olur Balanta ile birlikte favorim. Lakin Tarık defteri kapandı diye biliyorum. Ayrıca Wenger bence bu performansıyla Campbell'ı bırakmaz gibi.

Ben gereken çalışmalar yapıldığı takdirde hepsininde olabilitesi olduğuna inanıyorum.

Doria'nın sözleşmesinde ki son senesi oyuncu ile el sıkışılır sezon sonu ücret ödemeden imza attırılır yada yine oyuncu ile anlaşıp kulübünü opsiyonlu kiralamaya ikna için , Doria'nın sözleşmeyi 1 veya 2 sene uzatması gündeme gelir. Bunu rahatlıkla yapıp Doria'yı koparabiliriz.

Tarık konusuna gelince fiyat zaten bahsedilen seviyelere indi , az daha fiyat yükseltip Umut Bulut teklife eklenebilir diye düşünüyorum.

Joel Campbell'in durumu ise malum yine opsiyonlu kiralama için saldırıyoruz fakat bakalım nasıl sonuçlanacak ben eninde sonunda Wenger'in , Campbell'i kiralayacağına kesin gözüyle bakıyorum neden bu takım Şampiyonlar Ligi arenasında oynayan Galatasaray olmasın.

Birde dediğim gibi Umut Bulut , Tarık transferinde takas teklifi içerisinde kullanılırsa olumlu gelişmeler olur ayrıca bir tane yedek yerli forvete ihtiyaç duyarız gibi geliyor isimler belli , Emre Güral , Mevlüt Erdinç , Muhammet Demir , Adem Büyük'ten herhangi biri tabi öncelik Muhammet'e verilmeli bence.

Ben gereken çalışmalar yapıldığı takdirde hepsininde olabilitesi olduğuna inanıyorum.

Doria'nın sözleşmesinde ki son senesi oyuncu ile el sıkışılır sezon sonu ücret ödemeden imza attırılır yada yine oyuncu ile anlaşıp kulübünü opsiyonlu kiralamaya ikna için , Doria'nın sözleşmeyi 1 veya 2 sene uzatması gündeme gelir. Bunu rahatlıkla yapıp Doria'yı koparabiliriz.

Tarık konusuna gelince fiyat zaten bahsedilen seviyelere indi , az daha fiyat yükseltip Umut Bulut teklife eklenebilir diye düşünüyorum.

Joel Campbell'in durumu ise malum yine opsiyonlu kiralama için saldırıyoruz fakat bakalım nasıl sonuçlanacak ben eninde sonunda Wenger'in , Campbell'i kiralayacağına kesin gözüyle bakıyorum neden bu takım Şampiyonlar Ligi arenasında oynayan Galatasaray olmasın.

Birde dediğim gibi Umut Bulut , Tarık transferinde takas teklifi içerisinde kullanılırsa olumlu gelişmeler olur ayrıca bir tane yedek yerli forvete ihtiyaç duyarız gibi geliyor isimler belli , Emre Güral , Mevlüt Erdinç , Muhammet Demir , Adem Büyük'ten herhangi biri tabi öncelik Muhammet'e verilmeli bence.

İlk ve Son paragrafa her türlü :eagerness:

Bu Selim Arici 1000% Yigit. Her turlu iddiaya girbeilirim :D

Cocugun yazma stilinden, her dakika bir post atmasindan belli oluyor.

Bir Liseli daha geldi. ben gidiyorum arkadaş. Böyle bir rezillik yok. Galatasaraylıların yüz karası herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt