Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
@Nuri Aslantas bence Yiğit snn oluşturduğun hayali bir kahraman.Onun twitlerini falan hep sen paylaşıyordun.Ağzından Yiğit ismi düşmüyor.Çözdüm olayı
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Nuri Aslantas bence Yiğit snn oluşturduğun hayali bir kahraman.Onun twitlerini falan hep sen paylaşıyordun.Ağzından Yiğit ismi düşmüyor.Çözdüm olayı
![]()
Prandelli israrla yerden oynanmasini istediğini söylüyor. Siz hala Almediada bahsediyorsunuz. Prandelli ne Tasciyi nede Almediayi ister.
Demichelis'i hayatta vermez Pellegrini.
Altta çıkan bir reklam linki var.Sadece bende mi çıkıyor yoksa?
3 transferinde olması şu şartlarda zor gözüküyor. Doria olabilir,umarımda olur Balanta ile birlikte favorim. Lakin Tarık defteri kapandı diye biliyorum. Ayrıca Wenger bence bu performansıyla Campbell'ı bırakmaz gibi.
Kliksa mi?
Doumbia geçen sezon ligde 22 maçta 18 gol 13 asist yaptı.
QRAL burak yılmaz 32 maç 16 gol 8 asist yaptı.
Ben gereken çalışmalar yapıldığı takdirde hepsininde olabilitesi olduğuna inanıyorum.
Doria'nın sözleşmesinde ki son senesi oyuncu ile el sıkışılır sezon sonu ücret ödemeden imza attırılır yada yine oyuncu ile anlaşıp kulübünü opsiyonlu kiralamaya ikna için , Doria'nın sözleşmeyi 1 veya 2 sene uzatması gündeme gelir. Bunu rahatlıkla yapıp Doria'yı koparabiliriz.
Tarık konusuna gelince fiyat zaten bahsedilen seviyelere indi , az daha fiyat yükseltip Umut Bulut teklife eklenebilir diye düşünüyorum.
Joel Campbell'in durumu ise malum yine opsiyonlu kiralama için saldırıyoruz fakat bakalım nasıl sonuçlanacak ben eninde sonunda Wenger'in , Campbell'i kiralayacağına kesin gözüyle bakıyorum neden bu takım Şampiyonlar Ligi arenasında oynayan Galatasaray olmasın.
Birde dediğim gibi Umut Bulut , Tarık transferinde takas teklifi içerisinde kullanılırsa olumlu gelişmeler olur ayrıca bir tane yedek yerli forvete ihtiyaç duyarız gibi geliyor isimler belli , Emre Güral , Mevlüt Erdinç , Muhammet Demir , Adem Büyük'ten herhangi biri tabi öncelik Muhammet'e verilmeli bence.
Bu ne simdi renktas. Kompany degil bu, bitmis patates Demichelis'dan bahsediyoruz.
Kliksa mi?
Evet sadece sende cikiyor Halit, ekstra senin icin yapmislar bu reklami