Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer fiyat 750.000 euro ise gayet makul bir yedek transfer olur , Umut yeteneksizinden kurtulmuş oluruz...

Dany ve Chedjou'yu toplasan bir stoper etmez kardeşim.Valla Ujfa gibi birini arıyorduk Demichelis bence uygundur.Biraz ağır ama tecrübeli bir futbolcu.

Walter Samuel diye bir adam var o kadar ağır bir futbolcu ki anlatamam ama adam stoper işini yapıyor. Ben süratli olupta Dünya Tarihine damga vurmuş stoper hatırlamıyorum bilen varsa söylesin.

Muslera, Melo, Sneijder mutlaka ilk 11 oynayacaktır. Geriye Telles, Bruma birde yabancı stoper kalıyor 2 si formayı kapıcak. Buarada yabancı forvet olayı suya düşmüştür Balanta haberleri sonrası.

Tarık Çamdal , Doria , Emre Güral ve Joel Campbell ile sezonu kapatsak daha da bir şey istemem forvet için ;

Joel Campbell , Burak Yılmaz , Emre Güral yeterli olur.

Doria zaten müthiş bir potansiyel geleceğin Thiago Silva'sı , Joel Campbell'i hepimiz izledik , Tarık Çamdal ise en potansiyelli yerli isimlerden ;

Kendisi yeni Gökhan Gönül. İnşallah tabi ki Galatasarayımızın Gökhan Gönül'ü olur.

emre guralı bende begenıyorum ama umut bulut gıtmeden almak ne kadar gereklı umutu ts ye verıp uste 2.5 mılyon Euro alabılrız aslında

NTV sppor alt yazıda okudum başkan yerlı oyuncular cok malıyetlı bu sene dıkkat etmelıyız o yüzden daha uygun malıyetlı ısımlr alacağız demıs demek kı mevlut den vazgectık emre gural yerıne alınacak

forum gittiydi geri geldi

40 DAKIKALIK TEKNIK AKSAKLIKTAN DOLAYI ÜYELERİMİZDEN ÖZÜR DİLERİZ. TEKNİK BİR AKSAKLIĞI HALLETTİKTEN SONRA FORUMU KULLANIMA AÇMIŞ BULUNUYORUM

-HEPİMİZE İYİ FORUMLAR BÜYÜK BİR TEHLİKE ATLATTIK ŞUAN AMA KURTARDIM FORUMU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt