Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabanci as forvet istemek sacmaliktan baska birsey degil bu yabanci sinirinda.

kanat forvet olabilir ama hem sakatliktan donen bruma'nin yukunu azaltmak hem de beklenmedik durumlarda burak'a alternatif olmak icin (yabanci as oyuncu sakatligi cezasi gibi beklenmedik durumlar)

Aysal, Podolski ve Eto'o'nun transferinin mümkün olduğunu belirtti. Prandelli dünyaca ünlü iki futbolcunun da transferini istemeyip santrfora Arsenal'de forma giyen Joe Campbell'ın alınmasını istedi.

Galatasaray’ın istediği milli oyuncuya Premier Lig’in köklü kulüplerinden Newcastle United talip oldu. Mevlüt’ün menajeri İngiltere’de pazarlığa oturdu.

Ali Naci Küçük

Aysal, Podolski ve Eto'o'nun transferinin mümkün olduğunu belirtti. Prandelli dünyaca ünlü iki futbolcunun da transferini istemeyip santrfora Arsenal'de forma giyen Joe Campbell'ın alınmasını istedi.

Galatasaray’ın istediği milli oyuncuya Premier Lig’in köklü kulüplerinden Newcastle United talip oldu. Mevlüt’ün menajeri İngiltere’de pazarlığa oturdu.

Ali Naci Küçük

Bugün bunu paylaşmıştım. Bunu veto etmek mantıklı değil. Prandelli bir daha düşünsün.

1068306_Galatasaray_SK.jpg

Sinan,Balanta,Şener,Hamit,Emre,Bruma,Eto'o

Hakan'ı sola çekip Balanta'yı ilk 11 oynatma şansı yakalarız. Bruma-Podolski değişmeli oynarlar. İç saha maçlarında kaleye Sinan'ı koyup Eto'o'ya yer açabiliriz.

Podolski ve Eto´o´yu veto edip Almeida´ya onay verirsen, o bütün karizman 2 dakikada yerle bir olur Reis.

Yada yönetimin uydurdugu bir yalan. Biz aliyorduk da, istemedi. Bizde Almeida´yi aldik ayaklari. Yemezler.

Podolski ve Eto´o´yu veto edip Almeida´ya onay verirsen, o bütün karizman 2 dakikada yerle bir olur Reis.

Yada yönetimin uydurdugu bir yalan. Biz aliyorduk da, istemedi. Bizde Almeida´yi aldik ayaklari. Yemezler.

Ilk paragrafta yazdiklarin olamaz bence. Kimse böyle salaklik yapmaz, hele de Prandelli gibisi hic yapmaz.

Ya dedigin gibi yonetimin yalani yada medyanin sallamasyonu.

Podolski gelecekse Burak'ın yerine oynamalı.Yoksa Burak 11'de olduktan sonra Podolski'nin gelmesinin bir anlamı yok benim için.Aynı durum Campbell için de geçerli.

Böyle bir şeyin olmayacağını sende en az benim kadar biliyorsun. Bu şartlarda bu mümkün değil.

Emre Güral 800-900 bin Euro bedeli varmış kesinlikle alınmalı. Burak umut emre bir de yabancı forvet bizi idare eder diye düşünüyorum :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya madem hem Mancini hem Prandelli bu Balanta´yi israrla istedi, istiyor, güvenmek gerekir de, bu Balanta´yi izlerken aklina Dany gelen tek ben miyim? Böyle savruk, riskli bir tarzi var gibi geliyor bana. Tamam hizli filan ama aradigimiz adam mi gercekten bilmiyorum. Tabi Scoutlar kadar izlemedik, bilmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt