Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben bu bütçe planlamada şöyle bir düşüncem var ya her sene genç bir yetenek alalım yüksek maliyetli Bruma gibi yada Keita Baldé Diao gibi diğer bir seçenek ise 2-3 sene sadece eksik bölgelere kiralama yöntemi ile gidip bütçeyi toplayıp fon gibi kasa yapıp 1 kerede Los Galaktikos'u kuralım.
Ftw @ftw1905 · 32 dk.
Ftw @ftw1905 · 31 dk.Sürecin sonunda Almeida gelecek iste. Almeida neden 1.5 aydir hicbir kulübe imza atmayip Türkiye'ye geliyor? Bu kadar saf olmayin. Kulüpte para yok, Almeida gelecek.
Prandelli nin istedigini de hic sanmiyorum, yoksa simdiye kadar coktan alinirdi. Resmen finansal anlamda kulüp dibe vurmus. 1 sene önce Besiktas'a yaptigi transferler icin gülüyorduk, bulduklari her yerli cöpü topluyorlardi. Simdi bakiyorsun, durumumuz ayni. Birde iki yildir sampiyon olup CL'de tek basina oynamis bir kulüpten bahsediyoruz.
Yasin, Olcan fln, tamam belki rotasyon icin iyide, ama bizim gibi vizyonlu bir kulübe yakismayacak isimler. Ama bir yandan da sinirlama elimizi kolumuzu bagliyor iste.
Durum pek iyi degil gibi.
Campbell fln gelmez beyler. Duyum muyum sallayin bu tip seyleri.
Ftw @ftw1905 · 32 dk.
Çok şaşıracaksanız ama Balanta aslında gündemimizde yokmuş diye duydum
Ftw @ftw1905 · 31 dk.
Arsenal ile görüşüyormuşuz hala Joel Campbell için
Yoksa asıl hedef Doria hedef mi şaşırtıyoruz ?
GS=FB+BJK kismina dikkat cekiyorum. Böyle oldukca yabanci sinirlamasi degismez.