Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben bu bütçe planlamada şöyle bir düşüncem var ya her sene genç bir yetenek alalım yüksek maliyetli Bruma gibi yada Keita Baldé Diao gibi diğer bir seçenek ise 2-3 sene sadece eksik bölgelere kiralama yöntemi ile gidip bütçeyi toplayıp fon gibi kasa yapıp 1 kerede Los Galaktikos'u kuralım.

Yüksek maliyetli gençler bizim gibi ekonomisi olanlar takımlar için riskli bence renktaş.. Çok çok iyi scoutlarımız olmalı hatta Porto'nun S.Lizbon'un Dortmund'un scout ve alt yapı antrenörlerini transfer edelim. Ve alınan futbolcuları iyice pişirip kritik olmayan maçlarda şans verelim zamanla pişirelim.

Ama nerede. Böyle olmadıkça Tarık gibi adamlar için 6 Milyon da 26 milyon da ister bu beyinsizler..

Çöplere verilen paralarla ülkemizde kalkınma planı bütçesi kurardık.

Yazık günah bunlar hep bizim Store maç vs paralarımız rızkımızdan kesip destek olalım diyoruz ama monşer beylerin umurunda değil ne yazık ki..

transferde gösterilen cimriliği maaş düzenlemesinde de görmek isteriz. kadroya giremeyecek futbolculara milyonlar ödeyip transferde ffp'den bahsetmek komik oluyor.

Devre arasinda 100 milyon TL harcamisiz, net borc azalacagi yerine artmis.

Gelirimiz cogu avrupa takimlarindan daha yuksek fakat harcadigimiz sacma sapan maas ve bonservisler yuzunden belimizi dogrultamiyoruz.

Her sene 10-15 milyon €'luk oyuncu satabilecek havuzu olusturup maaslari ve bonservisleri kisarsak hizli bir sekilde duzluge cikariz. Bunun yolu da dogru oyunculari almaktan geciyor..

Allahtan Scout ekibimiz kaliteli, birde su yabanci sinirlamasi yuzunden yerlilere harcadigimiz milyonlara engel olup alt yapidan 14'u (11+ 3) zorlayabilecek oyuncu cikartirsak xok rahatlariz.

Sürecin sonunda Almeida gelecek iste. Almeida neden 1.5 aydir hicbir kulübe imza atmayip Türkiye'ye geliyor? Bu kadar saf olmayin. Kulüpte para yok, Almeida gelecek.

Prandelli nin istedigini de hic sanmiyorum, yoksa simdiye kadar coktan alinirdi. Resmen finansal anlamda kulüp dibe vurmus. 1 sene önce Besiktas'a yaptigi transferler icin gülüyorduk, bulduklari her yerli cöpü topluyorlardi. Simdi bakiyorsun, durumumuz ayni. Birde iki yildir sampiyon olup CL'de tek basina oynamis bir kulüpten bahsediyoruz.

Yasin, Olcan fln, tamam belki rotasyon icin iyide, ama bizim gibi vizyonlu bir kulübe yakismayacak isimler. Ama bir yandan da sinirlama elimizi kolumuzu bagliyor iste.

Durum pek iyi degil gibi.

Galatasaray Balanta için düğmeye bastı.

Geçtiğimiz hafta yapılan transfer zirvesinde Prandelli'nin ısrarla istediği Balanta için Galatasaray resmi teklifi yaptı.

Sarı-kırmızılılar genç stoper için Arjantin kulübüne 6,5 Milyon Euro teklif yaptı. Teklifte Galatasaray bu rakamı 3 yıl içinde ödeyeceğini belirtti.

River Plate'ten gelen yanıt ise 8 milyon Euro ve 2 yıl içinde ödenmesi oldu.

Kulüplerin önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturması bekleniyor.

6.5 milyon Euro veriyorsak biraz daha koyup Doria'yı alalım ve ya tecrübeli birini alalım.

Eder Balanta yi da fazla kücümsüyorsunuz galiba. Tabi bizde genc oyuncular parlamaz o ayri. Ayrica sinirlama ve Chedjou varken, stoper bölgesi ne kadar dogru tartisilir.

Ftw @ftw1905 · 32 dk.

Çok şaşıracaksanız ama Balanta aslında gündemimizde yokmuş diye duydum

Ftw @ftw1905 · 31 dk.

Arsenal ile görüşüyormuşuz hala Joel Campbell için

Yoksa asıl hedef Doria hedef mi şaşırtıyoruz ?

eboue dany ched ontivero amrabat . Bunlar gitmeden birşey beklemeyin belkı dany bir anadlu kulubune kıralık gönderırız paramızda olsa bular gitmeden beklemeyelim

Sürecin sonunda Almeida gelecek iste. Almeida neden 1.5 aydir hicbir kulübe imza atmayip Türkiye'ye geliyor? Bu kadar saf olmayin. Kulüpte para yok, Almeida gelecek.

Prandelli nin istedigini de hic sanmiyorum, yoksa simdiye kadar coktan alinirdi. Resmen finansal anlamda kulüp dibe vurmus. 1 sene önce Besiktas'a yaptigi transferler icin gülüyorduk, bulduklari her yerli cöpü topluyorlardi. Simdi bakiyorsun, durumumuz ayni. Birde iki yildir sampiyon olup CL'de tek basina oynamis bir kulüpten bahsediyoruz.

Yasin, Olcan fln, tamam belki rotasyon icin iyide, ama bizim gibi vizyonlu bir kulübe yakismayacak isimler. Ama bir yandan da sinirlama elimizi kolumuzu bagliyor iste.

Durum pek iyi degil gibi.

Dogru diyorsun Hakan, ama niye forvet icin para kenara koymuyorlar da Balanta icin bu parayi gozden cikariyorlar onu cozemedim, sence forvet e mi once takviye lazim yoksa defansa mi, secmek zorunda kalsan parasal sebeplerden dolayi..

Transfer için açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Kolo Toure ile de anlaştık. Yakında getirip imzayı attıracağız. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz" dedi. YUH artık :)

ya beyler bu seçim ilk turdan bitti ya şu süper kupa maçını pazar gününe almak gibi bir durum oluşmadı mı

Dünya'nın en rahat adamı şu Barış Yurduseven heralde. Adam yayına 10 dakika kala bizim foruma bile girse Galatasaray dosyasını başarıyla halleder. Ben transfer nöbetine bile bakmıyorum sadece açılan konulara bakarak adamlar haber yapıyor resmen.

GS=FB+BJK kismina dikkat cekiyorum. Böyle oldukca yabanci sinirlamasi degismez.

Bence tam tersi , Fenerbahçe için şu an tek gelir artırıcı kalem CL , onda da muhtemelen FFP'ye takılırlar...

Beşiktaş ise stadı yapalım da ne olursa olsun diyor , tıpkı zamanında bizim yaptığımız gibi ama statları bence bizim kadar gelir getirmez...

Biz ise çok kötü sezonda bile gelirlerimizi %10 artırmış durumdayız.Bizimle baş edebilmelerinin tek yolu yabancı sınırını kaldırıp mücadeleci ve düşük maliyetli takım kurmak.Yerli fiyatları uçtu gitti , biz dahil olmak üzere hiçbir kulüp bunu sürdüremez.Bugün Trabzon bile Sefa-İshak gibi aldığı anadolu topçularına senelik milyon euro veriyor , anadolu kulüpleri oyuncu bulamıyor bulduğu da kalitesiz ve pahalı...

Bu yabancı kuralı kalkacak çünkü sürdürülebilir bir şey değil.Son senesinde ama patladı patlayacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt