Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas Tarikin gelmesini cok isteyenlerdenim fakat 4 milyon cok buna 3 milyon eder bu anca 6 milyona Soriano forveti aliyorsun resmen bu tarika verecegime 2 daha koyar sorianoyu alirim.

Yerli piyasanın fiyatları belli valla 4 Mn € bile bana iyi geliyor Tarık gibi sivrilen bir oyuncu için.

Kısa zamanda milli takımda da Gökhan Gönül'ü artık tamamen kesecektir diye düşünüyorum.

Tabi ki 3 Mn €'ya falan alınsa daha iyi olur ama kaçırmamakta lazım.

Renktas 4 milyonda teklif ettik ama eskisehir baskani illa 6 milyon dedi ne yapacaktik tabiki vazgecektik Eskisehir baskaninin ne mal oldugunu bilmiyor musun
Yerli piyasanın fiyatları belli valla 4 Mn € bile bana iyi geliyor Tarık gibi sivrilen bir oyuncu için.

Kısa zamanda milli takımda da Gökhan Gönül'ü artık tamamen kesecektir diye düşünüyorum.

Bende zaten onun için soruyorum ama bağzı arkadaşlar sadece makara peşinde :confused:

renktaş ben yeni 1 senelik üyeyim. çokda güzel ve faydalı bir forum ama emin ol. benim gibi bir cok kişinin özelliklede yeninlerin en buyuk sıkıntısı tanımadan etmeden suphelenmeden bır tane dingil tarafından o kişiyi anında etiket edilmesi beni ve benim gibi bir cok üyeyi eminimki rahatsız ediyordur hele birde begenın ve yorumun az ise tamam sen kesin fblisin damgası yıyorsun bu sebeble eminim ki bır cok kısı ve üye bu e bunun gıbı polemıklere gırmemek ıcın onlıne olmadan yadaonline olup yorum yazmadan takıp edıyor sıteyıçok fazla önyargılı olmamamak lazım bu heranamda gecerli saygılar

Balanta'nın, Chedjou'dan tek farkı sol ayaklı olması.Gerisi fasa fiso.Gelirse yine haybeye para yatırmış oluruz.Tutacak mı diye fal açarız.

Gelmezse zaten yabancı stoper var pek bişey değişmez.Umarım gelmez.

Artık bize tecrübeli adam lazım.Bu istisna bir tek Campbell için bozulur.

''Sivrildi'' denecek ne yaptığını, izlediğim onca maçta çözemedim...Pır pır koşuşturan, bek oyuncusu için topun ayağına yakıştığını söyleyebileceğimiz ama 1-2 güzel hareketin devamında hep yanlış tercihler kullanan bir oyuncu...Kesiciliği ve pozisyon becerisinin vasata ulaşması için bile çok aşama kaydetmesi gerekiyor, o derece yetersiz...Mevcut oyun düzeyiyle 18-19 yaşında olsa umut beslenebilirdi de 23.5 yaşından sonra böyle bir gelişime pek ihtimal veremiyorum...Trabzon alsa da kurtulsak...

renktaş ben yeni 1 senelik üyeyim. çokda güzel ve faydalı bir forum ama emin ol. benim gibi bir cok kişinin özelliklede yeninlerin en buyuk sıkıntısı tanımadan etmeden suphelenmeden bır tane dingil tarafından o kişiyi anında etiket edilmesi beni ve benim gibi bir cok üyeyi eminimki rahatsız ediyordur hele birde begenın ve yorumun az ise tamam sen kesin fblisin damgası yıyorsun bu sebeble eminim ki bır cok kısı ve üye bu e bunun gıbı polemıklere gırmemek ıcın onlıne olmadan yadaonline olup yorum yazmadan takıp edıyor sıteyıçok fazla önyargılı olmamamak lazım bu heranamda gecerli saygılar

Aynen kardeşim ben bu siteyi üye olmadan yaklaşık 3 yıl takip ettim ilk üye oldum bana özelden yazıyorlar sen bumusun şumusun hani biz buranin ağasıyiz size laf düşmez gibi falan ama aslında onlar azinlikta aslında burda bir aile gibiyiz ama bağzı gruplar var birşey yazildimi topluca saldıriyorlar sanki neyse Önce Galatasaray birader kimse önemli değil :-)

basel kakitani yi aldı japonyadan scoutlar tarafından büyük yetenek olarak gösteriliyordu 2 maçta 1 gol 1 asist oynamış iyi performans

''Sivrildi'' denecek ne yaptığını, izlediğim onca maçta çözemedim...Pır pır koşuşturan, bek oyuncusu için topun ayağına yakıştığını söyleyebileceğimiz ama 1-2 güzel hareketin devamında hep yanlış tercihler kullanan bir oyuncu...Kesiciliği ve pozisyon becerisinin vasata ulaşması için bile çok aşama kaydetmesi gerekiyor, o derece yetersiz...Mevcut oyun düzeyiyle 18-19 yaşında olsa umut beslenebilirdi de 23.5 yaşından sonra böyle bir gelişime pek ihtimal veremiyorum...Trabzon alsa da kurtulsak...

En kötü ihtimalle Veysel ve Alex Telles'in alternatifi konumunda olur.

Allahıma şükürler olsun bana şimdiye kadar hiç Kuş denilmedi :DD

Ama onun yerine Faşist olduk buralarda :saturn:

Ben Caner olayindan yonetim ilgilenipte alamayacagimiz oyuncuya teklif yapmistik fakat fenere imza atinca kuslar dalga gecti diye foruma patladim diye kus ilan ettiler yonetimin ne kadar amator yoneltidigini ve neden ilgilendik diye sinirlenmistim hemde 1 kisi degil 5-6 kisi kus ilan etmisti :D

mypu7adu.jpg

En kötü ihtimalle Veysel ve Alex Telles'in alternatifi konumunda olur.

En kötü dediğin, en büyük ihtimal aynı zamanda...5 e filan çıktıktan sonra Ozan alınır, bakma 8 istediklerine, şu anda bile Tarık tan fazlası var defansif bakımdan ve henüz 19 yaşında...

Yasin bile bek oynamayı benimsemesi halinde Tarık tan daha düşük bir bek profili çizmez diye tahmin ediyorum, Dortmund ta iken orada oynamışlığı da var...

Hatta sana bir sey soyleyeyim Devre Arasinda Scout Ekibinin Arap liginde oynayan genc bir cocuk Adbulrahman denen cocuk vardi buda youtubede artist gibi hareketlerle adam geciyordu bunuda scout onerdi ben begenmistim cocuk fena calimlari vardi Ayni ronaldinho gibi Calimlar atiyordu simdi adi gecilmiyor.
Bizim Scout Ekibindan daha kötü ekibi yok zaten. Basel Salah nerden getirdi, scout budur iste. Bruma bir scout basarisi degil mesala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt