Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekiztas 8i yine yiyerse hiç sasirmam, adamların defansı Feyenoorda karşı bile çok kötüydü . Pelle daha takımda oynasaydı en az 2 gol atardi

Sekiztas 8i yine yiyerse hiç sasirmam, adamların defansı Feyenoorda karşı bile çok kötüydü . Pelle daha takımda oynasaydı en az 2 gol atardi

Bunlar kafayı yemiş , Feyenoord maçından sonra " Maaşallah Biliç takıma nasıl savunma yaptırıyor , helal olsun " diyordu Beşiktaşlılar :crushed:

Onu geç koca spor yazarları diyor " Beşiktaş iyi savunma yapıyor " diye.Herhalde ben başka maçları izliyorum.

Arsenal bunları hayal aleminden çekip alır...

Başkan şener ile ilgileniyoruz demiş doğru mudur

ömer ali şahiner hangi mevkide oynar nasıl bir oyuncu

Sağ-Sol açık oynuyor yani kanat transferi. Çok kötü oyuncu değil ama bu seviyeyi kaldıramaz, bir de sonunu getiremeyen oyuncu tiplerinden. Geçen sene Arena'daki Konya maçında bir pozisyonu vardı hatırlar mısın bilmem karşı karşıya kaçırmıştı. O maçın özetine bir bak istersen.

Sağ-Sol açık oynuyor yani kanat transferi. Çok kötü oyuncu değil ama bu seviyeyi kaldıramaz, bir de sonunu getiremeyen oyuncu tiplerinden. Geçen sene Arena'daki Konya maçında bir pozisyonu vardı hatırlar mısın bilmem karşı karşıya kaçırmıştı. O maçın özetine bir bak istersen.

aynen şimdi hatırladım dedim acaba sağ bek için mi alınıyor benim hatırladığım kadarıyla tempolu bir oyuncu sağ bek de denenebilir sanki

Devre arasinda 100 milyon TL harcamisiz, net borc azalacagi yerine artmis.

Gelirimiz cogu avrupa takimlarindan daha yuksek fakat harcadigimiz sacma sapan maas ve bonservisler yuzunden belimizi dogrultamiyoruz.

Her sene 10-15 milyon €'luk oyuncu satabilecek havuzu olusturup maaslari ve bonservisleri kisarsak hizli bir sekilde duzluge cikariz. Bunun yolu da dogru oyunculari almaktan geciyor..

Allahtan Scout ekibimiz kaliteli, birde su yabanci sinirlamasi yuzunden yerlilere harcadigimiz milyonlara engel olup alt yapidan 14'u (11+ 3) zorlayabilecek oyuncu cikartirsak xok rahatlariz.

sevgili kardeşim... devamlı battık bitiyoruz baabından mesajlarını ilgiyle izliyoruz... hatta bazen sevgili volkan'nın twitter da yayınladığı tabloları da ekliyorsun (gerçi nereden aldığını söylemiyorsun) ama o tabloları eklerken onun hakkında ne yorumlar yaptığını hiç söylemiyorsun...

hep beraber bilgilenmemiz açısından istersen takımların ekonomileri konusunda oldukça bilgili olduğunu düşündüğüm volkan yılmaz'ın son analizini paylaşayım... kim batıyor kim çıkıyor hep beraber öğrenelim... ne dersin???

ZARAR ŞAMPİYONLARI | İskender Baydar

Anadolu takımlarının bizdeki yabancılara talip olmamasının altında yatan olaylar belli. Emir gitmiş almayın oyuncuları diye. Yoksa Dany, Ontivero,Eboue bu ligde her Anadolu takımında banko oynar. Eboue'yi saymayalım hadi maliyet yönünden kaldıramayabilirler. Kadro dışı kalan Engin,Gökhan,Sabri de aynı şekilde Anadolu takımlarının banko oyuncuları olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt