Raşit Volkan Alpaslan
Parçalı Üye
- 3 Aralık 2008
- 3.718
- 0
- 1.306
voleybolda kurtulduk diye sevindiğimiz orkun darnel floryada tesis müdüür olmuş kurtulamadık gitti bu düztabandan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balanta'yi birden fazla maçta izleyen arkadaslara soruyorum. Pozisyon alma, markaj ve kafa toplarında Chedjou dan ne kadar iyi ?
PASSOLİG satışı;
•GALATASARAY - 38.952
•Beşiktaş - 38.392
•Konyaspor - 9.456
•Balıkesirspor - 8.244
Fenerbahçe hala sisteme üye olmadı.
Gayet iyi..su ana kadar icin..Umarim bunlar hepsi stada gelecektir.
PASSOLİG satışı;
•GALATASARAY - 38.952
•Beşiktaş - 38.392
•Konyaspor - 9.456
•Balıkesirspor - 8.244
@mahlas kemali
Biraz daha iyi takip etseydin, Volkan'in veya Baltali_Ilah'in forumda paylasilan mesajlari sonrasi yorum yaptigimi idrak edebiliridin.
Her zaman twitter adresini paylasmisimdir.
En son galiba @Alper Altun paylasti da oyle yorum yaptim.
Beni diger takimlar ilgilendirmiyor, onlarin berbat durumda olmasi bizim icin bahane olmamali.
Kotunun iyisi oldugumuz icin sevinelim mi simdi?
Bonservis ucretleri, gereksiz oyunculara harcanan milyonlar ve anlayamakta gucluk cektigimiz maas tablosu yuzunden Unal Aysal'in cok guzel bir sekilde arttirdigi gelirin anlami kalmiyor.
Tek istedigim daha iyi yonetilmemiz. Zira hoyratca harcayabilecegimiz kurus dahi yok, olmamali.
Eger takip ediyorsan Hisse.net'de hesabim var, orada daha farkli analizler yaptim zamaninda..
Ne konu hakkinda
dun paylastigim twitter adresini mi?
35.000 civarı kombine diyorlar , şu passo saçmalığında mükemmel rakam.Lig başlayana kadar 40.000 i buluruz bence...
Bir de bu beleşçi tayfa bitiyor bu uygulama ile değil mi ? Karaborsa da azalır herhalde...
Volkan abinin paylastiklari hakkinda..
Sen paylasmistin en son dun galiba? Onu gordukten sonra yorumda bulunmustum.
PASSOLİG satışı;
•GALATASARAY - 38.952
•Beşiktaş - 38.392
•Konyaspor - 9.456
•Balıkesirspor - 8.244