Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balanta ve Dany i ayni kefeye koymayin lutfen, cidden sacmaliyorsunuz. Oyun stilleri benziyor bu da iyi birsey, benziyor diye kotu futbolcu mu oluyor hemen? Dany nin teknigi oyun stili modern stoperlerde olmasi gereken bir meziyettir, ama Dany de futbolun temel defans anlayisi eksik, alt yapi egitimi eksik oldugu icin bu konuda cok zayif, yani kisaca zeki degil, Balanta bu konuda Dany den iyidir ve henuz 21 yasinda olmasi onun icin avantajdir, Prandelli gibi TD varken kendisini daha da cok gelistirir.

Takım hücum oynayacaksa ki öyle istiyor Prandelli hızlı bir stoper istemesi doğru

Prando israrla Campbelli istiyormus. Bu adam gelmez, böyle bir ihtimall yok sevgili Prando.

kampa götürülen gençlerden hangileri a takımla çalışmaya devam ediyor acaba istanbulda

Balanta'yi birden fazla maçta izleyen arkadaslara soruyorum. Pozisyon alma, markaj ve kafa toplarında Chedjou dan ne kadar iyi ?

Balanta'yi birden fazla maçta izleyen arkadaslara soruyorum. Pozisyon alma, markaj ve kafa toplarında Chedjou dan ne kadar iyi ?

Bence kafa toplarinda pek farklari yok, atletik ama, hele Chedjou dan dan hizli ve cabuk, paslasmasi da ayni dir, o konuda zaten Chedjou kotu degildi.

Diger avantaji da gerektiginde solbek ve onlibero da oynayabilmesi. Ayagi duzgun. Kademi anlayisi da yasina gore iyi sayilir, kolay kolay mucadele kaybetmiyor ama genelde bire bir yakalandiginda hiziyla rakibini durdurmak istiyor, yani onun yapacagi hamleyi bekleyip ona gore harekette bulunuyor gibi geldi bana..

PASSOLİG satışı;

•GALATASARAY - 38.952

•Beşiktaş - 38.392

•Konyaspor - 9.456

•Balıkesirspor - 8.244

Fenerbahçe hala sisteme üye olmadı.

Gayet iyi..su ana kadar icin..Umarim bunlar hepsi stada gelecektir.

Bana kalirsa campbell kiralik gelecek ama bizim yöneticiler uygun bir satis opsiyonu koydurmaya calisiyor

@mahlas kemali

Biraz daha iyi takip etseydin, Volkan'in veya Baltali_Ilah'in forumda paylasilan mesajlari sonrasi yorum yaptigimi idrak edebiliridin.

Her zaman twitter adresini paylasmisimdir.

En son galiba @Alper Altun paylasti da oyle yorum yaptim.

Beni diger takimlar ilgilendirmiyor, onlarin berbat durumda olmasi bizim icin bahane olmamali.

Kotunun iyisi oldugumuz icin sevinelim mi simdi?

Bonservis ucretleri, gereksiz oyunculara harcanan milyonlar ve anlayamakta gucluk cektigimiz maas tablosu yuzunden Unal Aysal'in cok guzel bir sekilde arttirdigi gelirin anlami kalmiyor.

Tek istedigim daha iyi yonetilmemiz. Zira hoyratca harcayabilecegimiz kurus dahi yok, olmamali.

Eger takip ediyorsan Hisse.net'de hesabim var, orada daha farkli analizler yaptim zamaninda..

PASSOLİG satışı;

•GALATASARAY - 38.952

•Beşiktaş - 38.392

•Konyaspor - 9.456

•Balıkesirspor - 8.244

35.000 civarı kombine diyorlar , şu passo saçmalığında mükemmel rakam.Lig başlayana kadar 40.000 i buluruz bence...

Bir de bu beleşçi tayfa bitiyor bu uygulama ile değil mi ? Karaborsa da azalır herhalde...

@mahlas kemali

Biraz daha iyi takip etseydin, Volkan'in veya Baltali_Ilah'in forumda paylasilan mesajlari sonrasi yorum yaptigimi idrak edebiliridin.

Her zaman twitter adresini paylasmisimdir.

En son galiba @Alper Altun paylasti da oyle yorum yaptim.

Beni diger takimlar ilgilendirmiyor, onlarin berbat durumda olmasi bizim icin bahane olmamali.

Kotunun iyisi oldugumuz icin sevinelim mi simdi?

Bonservis ucretleri, gereksiz oyunculara harcanan milyonlar ve anlayamakta gucluk cektigimiz maas tablosu yuzunden Unal Aysal'in cok guzel bir sekilde arttirdigi gelirin anlami kalmiyor.

Tek istedigim daha iyi yonetilmemiz. Zira hoyratca harcayabilecegimiz kurus dahi yok, olmamali.

Eger takip ediyorsan Hisse.net'de hesabim var, orada daha farkli analizler yaptim zamaninda..

Ne konu hakkinda :)

dun paylastigim twitter adresini mi?

35.000 civarı kombine diyorlar , şu passo saçmalığında mükemmel rakam.Lig başlayana kadar 40.000 i buluruz bence...

Bir de bu beleşçi tayfa bitiyor bu uygulama ile değil mi ? Karaborsa da azalır herhalde...

Sadece karaborsa'yi bitirmeyi amaclamiyor, siyasi olaylara girenleri tesbit etmek icin de bu uygulama birebir...

Ayni zamanda tribunde cikan olaylari engellemek istiyorlar..

PASSOLİG satışı;

•GALATASARAY - 38.952

•Beşiktaş - 38.392

•Konyaspor - 9.456

•Balıkesirspor - 8.244

Bunlar galiba sadece Pasolig satislari, kombine sayisi en son okudugumda 24 bin civariydi..

Trabzon için örtülü ödenekten para aldı diyorlar. Ekonomik olarak çapları yetmez normalde bu kadar transfere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt