Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın Cingöz @AydinCingoz · 2 dk.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "Şener için son kararımızı verdik. Satmayacağız" dedi. Ünal Aysal'a da bunu ilettiğini söyledi.

Dediğim gibi ibre kesinlikle son raddede Tarık'a dönecek ve Tarık dediğim bedellere alınacak çünkü Şenol Güneş ile yeni yapılanmaya giden Bursa bu tarz oyuncularını vermemekte çok kararlı Enes Ünal'ın dan tutun Ozan Tufan'ına kadar.

Sağ beke Koray gelecek.Hislerim beni yanıltmaz.Gayet de etkili bir hamle olur.Tarık'ın da Eskisehir'in de canı cehenneme.Koray gelsin,Veysel'i yedeklesin.Bak önüne.Ne ugrasıyosun aylardır Tarık Tarık diye.

Podolski ve Campbell Uefa kadrosuna bildirileli aylar oldu. Ben ikisininde gelme ihtimalini çok düşük görüyorum.

Ligin başlamasına 10 gün kaldı ve en önemli iki mevkide sorunumuz devam ediyor maalesef parasızlık ve yabancı sayısı yüzünden....

umutun chedjoudan farkı yok 2milyon euro maaşı var stsl de o parayı verebilecek hiç bir takım yok bursa felan o yüzden alamadı

Valla kusura bakmasınlar belki sadece bir sezonluk Bursa'dan alacağının üstüne biraz ekleyebiliriz daha da bir şey beklemesinler yada kadro dışı kalıp A2 takımlar vs. çöp olup gitsinler , futbolculuk hayatları bitsin.

-Dany

-Gokhan Zan

-Sabri Sarioglu

-Ontivero

-Eboue

-Endogan Adili

Vs leri hala duruyor. Ne alan var nede satan var

Bu6Rj_DCcAESoSj.jpg

David Luiz gelmiş haberimiz yok.:)

Yerli david luiz.

[attachment=12454:uploadfromtaptalk1407924397826.jpg]

Tepetaklak

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1407924397826.webp
    uploadfromtaptalk1407924397826.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 255
Sol bek ve sağ bek alternatifimiz halen yok.Hadi Telles'in yerine Olcan ve Balta gibi,Veysel'in yerine Hamit,Furkan ve Semih gibi o bölgede idare edebilecek oyuncular var ama forvette idare etmemiz imkansız Burak ve Umut ile bu işi yürümez.Emre Güral da yetmez.

-Dany

-Gokhan Zan

-Sabri Sarioglu

-Ontivero

-Eboue

-Endogan Adili

Vs leri hala duruyor. Ne alan var nede satan var

Endoğan Adili'yi ayrı tut ,

Onun vatandaşlık ile ilgili durumları tam olarak sonuca ulaşmadığından götürülmedi.

Yoksa Prandelli'de kendisinden baya umutluymuş ve kendisinde de potansiyel görüyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt