Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene hoca olayını çok yanlış bir zamana bırakmaları hususunda yönetime kızgınım

Hoca olayını erken halledebilseydik bedava Vidic veya Alex opsiyonumuz vardı bir de Menez...

Ne komik taraftarimiz var ya Benatia gibi stoperi olan Roma, Inter, Lazio, Valencia Balanta'nin pesinde, burada begenmiyorlar. :D

Bir de "2. Dany" falan yorumlari yapiliyor, iste bu yeter buradaki seviyeyi anlamak icin. He 2. Dany, Roma da Dany'i zaten tanimadigi icin almiyor, bir kesfetseler aninda atlarlardi. :D

o takım peşinde bu takım peşinde lafları çoğu zaman menejer oyunları. ayrıca chedjonun peşinde de sözde tonlarca takım vardı aldık da ne oldu ?

o takım peşinde bu takım peşinde lafları çoğu zaman menejer oyunları. ayrıca chedjonun peşinde de sözde tonlarca takım vardı aldık da ne oldu ?

Menajer oyunu falan degil, adamlar teklif falan da yaptilar, tek problemleri cogunun yabanci kadrosu. Biraz yabanci medyayi takip etseniz gorurdunuz.

benim astrolojiye ilgimi bilen bilir.nuray sayarının astrologluğunu beğenmesem ve kendisini sevmesem de gelecek sezon için tahminini merak ettim..

çünkü son 3 sezonki tahminleri başarılı.gerçi 2014te fener baya hakem desteği aldı ama olsun...

Spor Dünyası ‏@sporistacom 6 Haz 2014

Son iki sezonun şampiyonlarını doğru tahmin eden astrolog Nuray Sayarı, gelecek sezon Galatasaray'ın şampiyon olacağını iddia etti.

:DD

Çok kazananları kiralayalım sağa sola, nasılsa şampiyonuz masraf olmasın.

Ne komik taraftarimiz var ya Benatia gibi stoperi olan Roma, Inter, Lazio, Valencia Balanta'nin pesinde, burada begenmiyorlar. :D

Bir de "2. Dany" falan yorumlari yapiliyor, iste bu yeter buradaki seviyeyi anlamak icin. He 2. Dany, Roma da Dany'i zaten tanimadigi icin almiyor, bir kesfetseler aninda atlarlardi. :D

Balanta çok yanlış isim. Semihin yerine alınıyorsa bir şey demem. Fakat Semihe partner olarak alınıyorsa Ched - Semih, Dany - Semih durumuna döneriz. Oyuncuyu yeteri kadar izlediğimi düşünerek yorum yapıyorum. Balanta Tek hamle özelliği olan bir oyuncu. Semihle aynı özellik yani. Bizim istediğimiz ise, Ujfalusi - Semih gibi tamamlayıcı stoperlerle oynamak. Semihin en iyi olduğu dönem Ujfalusi dönemiydi, çünkü bıraktığı boşlukları kapatıyordu Ujfa. Bu yüzden rakiple birebir daha rahat oynuyordu Semih.

ikincisi, Balanta hiç olmadık bir an da basit oynaması gerekirken adam geçmeye çalışan bir tip. Bu da bir stoperde istenilmeyen bir özellik.

Demem o ki Semih'e doğru partner Doria olur.

Savruk ve riskli bir oyun tarzı olduğuna dair oluşan kanaat, stoper için yaşının genç ve boyunun kısa sayılır olması gibi nedenlerle bende çok olumlu bakmıyorum...Defans organizasyonumuzun yetersizliği ve hava toplarındaki acizlik, farklı bir stoper tipini gerekli kılıyor gibi geliyor bana da...

Ancak Prandelli nin öncelikli tercihi ise alınmalı yine de, o kadar da söz hakkı tanınmalı, çok fazla şey istemedi adam...

''Falanca, filanca kulüplerin istediği futbolcu'' etiketi çokta belirleyici olmamalı, o takımların kadro yapıları, oyun anlayışları çok farklı olabilir; ayrıca pazarlama oyunu olmadığını da bilemeyiz...

Balanta çok yanlış isim. Semihin yerine alınıyorsa bir şey demem. Fakat Semihe partner olarak alınıyorsa Ched - Semih, Dany - Semih durumuna döneriz. Oyuncuyu yeteri kadar izlediğimi düşünerek yorum yapıyorum. Balanta Tek hamle özelliği olan bir oyuncu. Semihle aynı özellik yani. Bizim istediğimiz ise, Ujfalusi - Semih gibi tamamlayıcı stoperlerle oynamak. Semihin en iyi olduğu dönem Ujfalusi dönemiydi, çünkü bıraktığı boşlukları kapatıyordu Ujfa. Bu yüzden rakiple birebir daha rahat oynuyordu Semih.

ikincisi, Balanta hiç olmadık bir an da basit oynaması gerekirken adam geçmeye çalışan bir tip. Bu da bir stoperde istenilmeyen bir özellik.

Demem o ki Semih'e doğru partner Doria olur.

Cok iyi uzmansiniz hepiniz butun bunlari goruyorsunuz da baska stoperleri reddeden Prandelli bunlari gormuyor, degil mi? Neden adam israrla Balanta'yi istiyor, dusunuyor musunuz?

Balanta Semih'le ayni falan degil. Prandelli oyun kurabilen stoper istiyor. Mancini de ayni seyi istiyordu. Hatirliyor musunuz, gecen sene Melo'yu bile stoperde denedi 1-2 mac devre arasindan sonra, ama Melo stoper degil, olmadi. Sirf geriden oyun kurabilen, topla ileri cikabilen, topla iliskisi iyi olan bir stoper istedigi icin yapti bunu. Nitekim Mancini zamaninda da Balanta'yi almaya calistigimiz sonradan dogrulandi.

Balanta Semih'ten daha agresif bir stoper, adam markajinda cok iyi, rakibine yapisiyor hic rahat birakmiyor. Hava toplarinda kotu degil, boyu kisa ama kotu degil cunku cok iyi sicriyor, ve zamanlamasi ve pozisyon alisi iyi, ve cok cevik. Adamin boyu 1.95 olsa ne yazar topa yetisemezse yavas oldugu icin? Futbol 10 metrelik dar alanda oynanmiyor.

Bizim bu sene topa ileride basmamiz lazim, rakibin sahasina yerlesmemiz lazim, eger hucum futbolu oynayacaksak. Hucumdayken oyuna pozitif katki yapabilecek, orta saha oyuncusu gibi oynayabilecek, topu kaptirdigimiz zaman geriye cok cabuk donebilen, hucuma cikan beklerin bosluklarini kapatabilecek suratli defans oyuncusu lazim.

balanta asla overrated bir adam değil ; dany'i alır 10 a katlar öyle bırakır...

ha doria olsa o daha ayrı tabi :)

ama daha öncede yazmıştım ; bu ikiside gencecik çocuk , kimin kariyerinin daha parlak olacağını sadece Allah bilir.. fazla çalışan üstüne koyan mental olarak kendini yetiştiren kazanır hayatta bir kaza belaya uğramazsa.. ikisininde kumaşı çok çok iyi yaşıtlarına göre... şu halleriyel türkiye'de üzerlerine stoper yok.... tüm bunlar reel hayatın gerçeğiyken eğer balantayı alırsak , neden doria'yı değil balantayı aldık diye bir soruyu soran fm'ciliğin dibine vurmuşdur...

gerçi ben hala inanmıyorum alabileceğimizi orası da ayrı mevzu....

Fbtv 2 Fenerbahçe yi güzel bir şekilde anlatırken bize gelince sürekli eleştiriler yaptılar.

Guarin kolombiya milli takımında balantanın kafasına vuruyordu ali ece bunu yorumlarken vursun vursun gelecekte öyle büyük oyuncu olacak ki kafasını öpecekler demişti

Sporting Lizbon, takımdan ayrılmak isteyen Marcos Rojo ve İslam Slimani'yi kadro dışı bıraktı.

S. Lizbon Başkanı Carvalho: Durum değişmezse, 2 oyuncu da kontratları bitinceye dek maçları TV'den seyredecek.Kimse Sporting'ten büyük değil

şu emrah kayalıoğlu her yerden bize geçirmeye çalışıyor

Süper kupa maçı hakkında yorum yaparken sadece Fb tarafından yorumladılar bu da zaten onların TARAFsızlıklarını ortaya koyuyor.Fb konusunda yaşanan sıkıntılarda konuyu kapatmaya çalışırken Galatasaray da kadro yapılanması üzerinden yükleniyolar.Buradaki herkes biliyor ki bizim takımın eksikleri bir kaç tane Fb ye dönüp baksan yaş ortalaması 30 un üzerine çıkmış bir takım.

Ben bir seyi anlamiyorum, ilginc geliyor. Bu forumda agirlikli bir gorus var, o da su:

"Takimin oncelikli problemi sirti donuk oynayip, kafayla top indirip, ayaginda top tutan pivot santrafor tarzi forvet oyuncusu. Bu olmadigi icin biz ileride cogalamiyoruz, olmazsa yandik bittik, gene ileride cogalamayiz, gol atamayiz"

Iyi de, gecen sene bu bizde vardi. Drogba tam bu tarif edilen ozelliklere sahip bir oyuncu, ve biz beraberlik rekoru kirdik Drogba varken. Bunu israrla soyleyenler bu celiskiyi nasil izah ediyorlar?

Bir de soyle bir sey var: "Biz gecen sene en az gol yiyen takimdik, bize defans degil forvet lazim"

Ama ayni seyi soyleyenler sunu da soyluyor: "Bize Balanta gibi hucuma katkisi olan defans oyuncusu lazim degil, 1.95 boyunda yasli bir stoper alalim, geride butun mac saglam dursun yeter", "Telles hucuma iyi cikiyor ama sart degil, geride saglam duran bir sol bek olsun yeter".... Adama bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt