Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper kupa maçı hakkında yorum yaparken sadece Fb tarafından yorumladılar bu da zaten onların TARAFsızlıklarını ortaya koyuyor.Fb konusunda yaşanan sıkıntılarda konuyu kapatmaya çalışırken Galatasaray da kadro yapılanması üzerinden yükleniyolar.Buradaki herkes biliyor ki bizim takımın eksikleri bir kaç tane Fb ye dönüp baksan yaş ortalaması 30 un üzerine çıkmış bir takım.

Süper kupa maçı hakkında yorum yaparken sadece Fb tarafından yorumladılar bu da zaten onların TARAFsızlıklarını ortaya koyuyor.Fb konusunda yaşanan sıkıntılarda konuyu kapatmaya çalışırken Galatasaray da kadro yapılanması üzerinden yükleniyolar.Buradaki herkes biliyor ki bizim takımın eksikleri bir kaç tane Fb ye dönüp baksan yaş ortalaması 30 un üzerine çıkmış bir takım.

isamil kartalın köyünr gitmişler şey olsun diye şu ntv sporu sırf birkaç adam için izliyorum murat kosova güntekin onay ercan taner ali ece mehmet demirkol

Sporting Lizbon, takımdan ayrılmak isteyen Marcos Rojo ve İslam Slimani'yi kadro dışı bıraktı.

S. Lizbon Başkanı Carvalho: Durum değişmezse, 2 oyuncu da kontratları bitinceye dek maçları TV'den seyredecek.Kimse Sporting'ten büyük değil

Carvalho'nun içine Süleyman Hurma kaçmış.Mantığa bak.Demek ki böyle salakça düşünceler sadece bizde olmuyormuş.

Sporting Lizbon, takımdan ayrılmak isteyen Marcos Rojo ve İslam Slimani'yi kadro dışı bıraktı.

S. Lizbon Başkanı Carvalho: Durum değişmezse, 2 oyuncu da kontratları bitinceye dek maçları TV'den seyredecek.Kimse Sporting'ten büyük değil

bu da süleyman hurma terk

brumaya da aynı şeyi yapıp 10 + 3 milyona sattılar şimdi bu 2sini de toplam 25e satarlar :D

Cok iyi uzmansiniz hepiniz butun bunlari goruyorsunuz da baska stoperleri reddeden Prandelli bunlari gormuyor, degil mi? Neden adam israrla Balanta'yi istiyor, dusunuyor musunuz?

Balanta Semih'le ayni falan degil. Prandelli oyun kurabilen stoper istiyor. Mancini de ayni seyi istiyordu. Hatirliyor musunuz, gecen sene Melo'yu bile stoperde denedi 1-2 mac devre arasindan sonra, ama Melo stoper degil, olmadi. Sirf geriden oyun kurabilen, topla ileri cikabilen, topla iliskisi iyi olan bir stoper istedigi icin yapti bunu. Nitekim Mancini zamaninda da Balanta'yi almaya calistigimiz sonradan dogrulandi.

Balanta Semih'ten daha agresif bir stoper, adam markajinda cok iyi, rakibine yapisiyor hic rahat birakmiyor. Hava toplarinda kotu degil, boyu kisa ama kotu degil cunku cok iyi sicriyor, ve zamanlamasi ve pozisyon alisi iyi, ve cok cevik. Adamin boyu 1.95 olsa ne yazar topa yetisemezse yavas oldugu icin? Futbol 10 metrelik dar alanda oynanmiyor.

Bizim bu sene topa ileride basmamiz lazim, rakibin sahasina yerlesmemiz lazim, eger hucum futbolu oynayacaksak. Hucumdayken oyuna pozitif katki yapabilecek, orta saha oyuncusu gibi oynayabilecek, topu kaptirdigimiz zaman geriye cok cabuk donebilen, hucuma cikan beklerin bosluklarini kapatabilecek suratli defans oyuncusu lazim.

iyi işte ben sana saydıklarını yapan ve bize uyan stoperin Doria olduğunu söylüyorum Emre. Seninle hep aynı fikirlerdeydik. Bu konu da neden fikir ayrılığı oldu merak ediyorum. Prandellinin ısrarla bunu istemesinin sebebine gelecek olursak, Scout ekibi tavsiyesi üzerine istemiştir bence. Doria ve Balanta Scout önermeleri çünkü. :)

Hemen bir ek bilgi: Aysal Bir stopere 10M Euro veremeyiz diyerek nitelendirmiştir Doria'yı. O yüzden ikinci tercih balanta olmuştur. Başkanın birinci tercihimiz balanta demesinin sebebi fiyatıdır yani.

Arkadaşlar Dany ve Chedjou ile Balanta yı bir tutmak yanlış.Balanta nın istenmesinin nedeni sol ayaklı ve çok hızlı bir oyuncu bunun yanında oyun kurabiliyor ve Prandelli nin oyun sistemine uyuyor.Dany dediğimiz adamda yetenekte yok pozisyon bilgiside bunun yanında canlı bomba.Chedjou da Dany den bir kaç gömlek daha iyi ama oyun kurma gibi özellikleri yok.Balanta ve Doria karşılaştırılabilir bende Doria derim ama Balanta ve Dany felan alakası yok.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Yurt Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünün altını çizen Ergün “Transfer bir saat içinde de, bir ay içinde de bitebilir. O nedenle net bir tarih vermek doğru olmaz. Ancak çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

adnan polat :distant:

Ben bir seyi anlamiyorum, ilginc geliyor. Bu forumda agirlikli bir gorus var, o da su:

"Takimin oncelikli problemi sirti donuk oynayip, kafayla top indirip, ayaginda top tutan pivot santrafor tarzi forvet oyuncusu. Bu olmadigi icin biz ileride cogalamiyoruz, olmazsa yandik bittik, gene ileride cogalamayiz, gol atamayiz"

Iyi de, gecen sene bu bizde vardi. Drogba tam bu tarif edilen ozelliklere sahip bir oyuncu, ve biz beraberlik rekoru kirdik Drogba varken. Bunu israrla soyleyenler bu celiskiyi nasil izah ediyorlar?

Bir de soyle bir sey var: "Biz gecen sene en az gol yiyen takimdik, bize defans degil forvet lazim"

Ama ayni seyi soyleyenler sunu da soyluyor: "Bize Balanta gibi hucuma katkisi olan defans oyuncusu lazim degil, 1.95 yasinda yasli bir stoper alalim, geride butun mac saglam dursun yeter", "Telles hucuma iyi cikiyor ama sart degil, geride saglam duran bir sol bek olsun yeter".... Adama bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler.

drogba en başta geldiginde bu işi yapiyordu. ama herif yavaşlamiş durumdaydi. bizde çogu topu buraga atiyorduk selçugun sayesinde. reali 3-1 yendigimiz maçta bir drogba vardi burak cezaliydi. drogba fazla iyi oynamadi ama top indiriyordu. fizigiyle 2 herif tutuyordu onu. o maçta 1. yari umut bulut vardi. o oyundan alindi tek forvet drogbayla müthiş bir 2. yari oldu.

yani burak ve umut güzel oyunu engelliyor drogbayida genelde bozuyorlardi. forvet gelirse bu heriflerin oynamamasi dilegiyle dicem ama bu nasil olur bilmiyorum. ben defansi tümüyle yerli olmasina razi olurum. bu durumun olmasi için. muslera yeine sinanda oynayabilir arada. elmander necati 2 lisiyle orta sahamiz çoşmuştu. bu herifler geldi bitti o iş.

İyi para gelsinde firma mühim degil benim icin.Yalnız Qatar Airways formada güzel durur.Kolkoparan abi çalışmasını yapar zaten.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt