Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sponsorumuz %45 bir hava yolu şirketi olacak kesin duyumdur yayalım.

Bir stoper ve forvet alınacak

Via arif kızılayalın

Isimlerini alamamış

Son birkaç saatlik bölümde mesaj yazmadığını farkettim ve ''Hayırdır inşaallah!'' diye aklımdan geçiyordu:)...Forumda en uzun süre geçirenlere ödül puanı verilmeli, favorilerden biri olacağına eminim!...

Buna da katilmiyorum. Forumda israrla istenen Huntelaar Drogba'dan hizli bir oyuncu degil, Drogba yavassa o da yavas. Drogba yasli idiyse o da genc degil.

Biz Real'i 3-1 degil 3-2 yendik. O macta ilk maci 3-0 kazandiktan sonra deplasmanda da 8. dakikada gol bulup rehavete giren bir takima karsi oynanan oyununun bu kadar ciddiye alinmasina ben sasiriyorum.

Bir de diyorsun ki "Selcuk paslari hep Burak'a atiyordu Drogba o yuzden iyi oynamadi". O zaman problem orta sahada demektir, forvette degil. "Drogba'yi Burak bozuyordu" iddialari da "Selcuk'u Sneijder bozdu" iddialari kadar sacma.

rehavet başka bişey. drogba yavaş dediysem hantaldi. topla çabuk hareket edemiyordu. drogba iyi oynamadi demeyelim. daha etkili olmadi diyelim. burak yalniz bir oyuncuyu bozmuyor. takim oyununu bozuyor. toplar tenis topu gibi duvara çarpip dönüyordu. kanatlarimizin çalişmamasida tuzu biberiydi. selçugu bozan tabi sneijder degildi. performansi kendiyle ilgiliydi. drogba bir yarim dönem müthiş işler yapti. birde 2013-2014.te büyük maçlarda iyiydi. son yari dönemde oynamadi zaten. bence iyi iş yapti. bize seri bir oyuncu lazim. top süremeyen verkaça giremeyen bir forvetimiz var. hatta 2 tane. bir de şu var o orta saha necati elmander oldugunda niye çoşmuş. hücuma zenginlik vermiş. ben bir burkk suçlu demiyorum zaten. geçen sene tümüyle sorun vardi. en büyük sorunlardan biri oydu.

Son birkaç saatlik bölümde mesaj yazmadığını farkettim ve ''Hayırdır inşaallah!'' diye aklımdan geçiyordu:)...Forumda en uzun süre geçirenlere ödül puanı verilmeli, favorilerden biri olacağına eminim!...

Maca bakıyorum :DD

En gec gelecek aydan itibaren bukadar sık olmam veya olamam diyelim.

Sponsor maden veya enerji sektöründen olmayacak . Sallayan arkadaşlara duyurulur(!)

gökhanın affedilmesi çok dogru türk stoper her zaman lazım olucak bize zaten gökhan görev verildiği zaman iyi oynayan bir oyuncu hava toplarındada etkili ben kalmasını çok isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt