Raşit Volkan Alpaslan
Parçalı Üye
- 3 Aralık 2008
- 3.718
- 0
- 1.306
allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun SÜLEYMAN SEBA başkan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan niye affedildi ? Melo'ya durduk yere dalaşan , biz size saygı duyuyoruz siz de bize saygı duyacaksınız diye hem gruplaşma yapan hem de kabadayılık taslayan Gökhan Zan niye affedildi ?
Selçuklu Colmanlı Trabzon'u hatırlayın. O kadroyla 50 gol atan Burak bu sezon bize geliyor olsaydı, tek forvet olarak kaç gol atar derdik arkasında Selçuk-Sneijderle? 50? 60?
Mesele elindeki oyuncuların kabiliyetine göre takım ve taktik kurmak. Burak ille de ileride top tutmak zorunda değil. Öve öve bitiremediğimiz Drogba ikinci sezonunda tuttuğu topların büyük çoğunluğunu öldürüyordu. Hadi diyelim Drogba top tutuyor. Burak da onun yapamadığını yapıyor, çapraz koşularla arkasındaki oyunculara alan açıyor. Tek forvetli sistemde bu Sneijder'i inanılmaz rahatlatacaktır, hele pas atabileceği Bruma-Olcan gibi gerçek kanat oyuncuları varken.
Cok sukur sunu soyle gorenler de var. Yahu gecen sene ozellikle o bir turlu gol atamadigimiz deplasman maclarinda bombos kontratak pozisyonlari bulurduk, top Drogba'nin ayagina gelirdi, bir an heyecanlanirdim, sonra "simdi ezer topu kaptirir" diye dusunur heyecanlanmayi birakirdim, oyle de olurdu.
Gecen sene bizim en buyuk problemimiz top tutan santrafor eksikligi falan degildi, adam eksiltebilen ve dikine gidebilen forvet oyuncusuydu. Takimda ileri hatta oynayan hic bir oyuncu topla adam eksiltme becerisine sahip degildi. Bir Bruma vardi, o da baska eksiklikleri ve yabanci siniri yuzunden yedek kaldi, sonra da sakatlandi.
Eboue ve dany i isteyen yok mu acaba
Cok sukur sunu soyle gorenler de var. Yahu gecen sene ozellikle o bir turlu gol atamadigimiz deplasman maclarinda bombos kontratak pozisyonlari bulurduk, top Drogba'nin ayagina gelirdi, bir an heyecanlanirdim, sonra "simdi ezer topu kaptirir" diye dusunur heyecanlanmayi birakirdim, oyle de olurdu.
Gecen sene bizim en buyuk problemimiz top tutan santrafor eksikligi falan degildi, adam eksiltebilen ve dikine gidebilen forvet oyuncusuydu. Takimda ileri hatta oynayan hic bir oyuncu topla adam eksiltme becerisine sahip degildi. Bir Bruma vardi, o da baska eksiklikleri ve yabanci siniri yuzunden yedek kaldi, sonra da sakatlandi.