Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senede 10 maç oyanayn 20 maç sakat olan adamı affetmişler.Sabri'de geliyor o zaman bekleyin

Bir de gözleriyle görmüşler gibi insanlar Gökhan'ın Melo'ya durduk yere saldırdığını iddia etmezler mi?

1. Yanında mıydınız?

2. Adamalr tartışıp barışamaz mı?

3. Geçmişlerine bakarsak bu tartışmalarda olağan şüphelinin Melo olması gerekir neden Gökhan suçlu muamelesi yapar?

Not: Melo'ya lafım yok.

Zan olayı doğru ise bütün parayı forvete harcayabiliriz ki doğrusu da bu bence

Selçuklu Colmanlı Trabzon'u hatırlayın. O kadroyla 50 gol atan Burak bu sezon bize geliyor olsaydı, tek forvet olarak kaç gol atar derdik arkasında Selçuk-Sneijderle? 50? 60?

Mesele elindeki oyuncuların kabiliyetine göre takım ve taktik kurmak. Burak ille de ileride top tutmak zorunda değil. Öve öve bitiremediğimiz Drogba ikinci sezonunda tuttuğu topların büyük çoğunluğunu öldürüyordu. Hadi diyelim Drogba top tutuyor. Burak da onun yapamadığını yapıyor, çapraz koşularla arkasındaki oyunculara alan açıyor. Tek forvetli sistemde bu Sneijder'i inanılmaz rahatlatacaktır, hele pas atabileceği Bruma-Olcan gibi gerçek kanat oyuncuları varken.

Cok sukur sunu soyle gorenler de var. Yahu gecen sene ozellikle o bir turlu gol atamadigimiz deplasman maclarinda bombos kontratak pozisyonlari bulurduk, top Drogba'nin ayagina gelirdi, bir an heyecanlanirdim, sonra "simdi ezer topu kaptirir" diye dusunur heyecanlanmayi birakirdim, oyle de olurdu.

Gecen sene bizim en buyuk problemimiz top tutan santrafor eksikligi falan degildi, adam eksiltebilen ve dikine gidebilen forvet oyuncusuydu. Takimda ileri hatta oynayan hic bir oyuncu topla adam eksiltme becerisine sahip degildi. Bir Bruma vardi, o da baska eksiklikleri ve yabanci siniri yuzunden yedek kaldi, sonra da sakatlandi.

Geçen sezon Drogba beklenen performansi veremedi bir kaç CL mac hariç. Herşey iyi hoş da adama 10m euro ödedik toplam

Cok sukur sunu soyle gorenler de var. Yahu gecen sene ozellikle o bir turlu gol atamadigimiz deplasman maclarinda bombos kontratak pozisyonlari bulurduk, top Drogba'nin ayagina gelirdi, bir an heyecanlanirdim, sonra "simdi ezer topu kaptirir" diye dusunur heyecanlanmayi birakirdim, oyle de olurdu.

Gecen sene bizim en buyuk problemimiz top tutan santrafor eksikligi falan degildi, adam eksiltebilen ve dikine gidebilen forvet oyuncusuydu. Takimda ileri hatta oynayan hic bir oyuncu topla adam eksiltme becerisine sahip degildi. Bir Bruma vardi, o da baska eksiklikleri ve yabanci siniri yuzunden yedek kaldi, sonra da sakatlandi.

Sneijder- Drogba-Burak üçü birarada oynamazz. Bu kadar basit. Sneijder Drogba sakatlanana kadar kanatta hapsoldu, sonra hem attı, hem attırdı, gerçek pozisyonuna dönünce. Burak eminim yine saç baş yolduracak, yine çok gol kaçıracak ama geçen seneden çok daha fazla gol atacak bence. Yeterli oyun planı önüne top atılacak ve yaptığı boş koşularla oluşan alan değerlendirilecek şekilde kurulsun.

[attachment=12459:BYuLp0QCMAEyFuy.jpg]

Ekli dosyalar

• BYuLp0QCMAEyFuy.webp
    BYuLp0QCMAEyFuy.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 397

Aslında şöyle söylemek daha mantıklı. Bizim elimizde nitelik olarak benzer ve nicelik oalrak az sayıda forvet olduğundan bize elimizdeki santrafor sayısı artıracak ve özellikleri de bizimkilerden farklı olan bir rotasyon santraforu lazım. Bu mali durumla ve bu yabancı kriterleriyle ya savunmayı saçma sapan bir dörtlü haline getireceğiz ya da Burak ile devam edeceğiz.

O yüzden bununla ilgili konu da açtım. Genç ve farklı tarzı olan bir santraforu kiralarsak yeterli. Zira bazı maçları farklı oyun planlarıyla açmak gerekebilir. Mesela havadan oynama yetisi yüksek biriyle. Dolayısıyla Burak'ı ilk tercih olarak düşünürken santrafor niceliğini artırıp nitelik olarak da geliştirmeli ve çeşitlendirmeliyiz.

Zan'ı affettiğimize stoper almayacağız.Bu da forvete bir yabancı geleceğini gösteriyor.:troll:

Semih Kaya

Eder Balanta

Aurelien Chedjou

Koray Günter

Hakan Balta

Emre Can Coşkun

Gökhan Zan

Baya Zengin Bir Defans hattı olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt