Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun ne demek istediğini anladım az çok aja kunlandığı o kelime bence yanlış. Aralarında benzerlik olsada tabiki.

Bankacılık sadece kredi vererek para kazanmıyor sonucta. Parada kazandırıyor üstelik.

Banka para kazandirmaz. En fazla araci kurum hizmeti gorur. Muhabbet iyiden iyiye dagilmadan kapatalim bence bu arada :D

Ya onun modern hali iste fikir ayni. Gunumuzde et yemek icin mizrak alip ava da gitmiyorum

Adamin dedigine de katilmiyorum ama temel argumani dalgaya alinacak birsey degil kendince bir temele oturtmus dusuncesini.

aynı şey degil. adam türkiyede 400 bin kişinin ekmek yedigi, devlete yılda 10 milyar TL vergi veren, devletin yetkisiyle kurulmuş ve çok sıkı bir şekilde devlet denetiminde olan bir sektöre tefeciler diye aklı sıra hakaret ediyor. o zaman bütün emniyet teşkilatı da katildir, devlet yetkisiyle adam öldürüyorlar sonuçta, katilligin modern hali.

aynı şey degil. adam türkiyede 400 bin kişinin ekmek yedigi, devlete yılda 10 milyar TL vergi veren, devletin yetkisiyle kurulmuş ve çok sıkı bir şekilde devlet denetiminde olan bir sektöre tefeciler diye aklı sıra hakaret ediyor. o zaman bütün emniyet teşkilatı da katildir, devlet yetkisiyle adam öldürüyorlar sonuçta, katilligin modern hali.

evt dogru

renkdaş mantıklı ol.. devlet buna seni zorunlu kılıyorsa, başka çaresi yoksa, şeriatın kestiği parmak acımaz.. ama yok ihtiyacım var de kredi çek, ihtiyacım var de kredi kartı al.. bunlar tefeciden para almaktır gayet nettir.. bankacılık tefeciliktir..

o zaman neden tefecilik değildir ? buna cevabın varsa öyle konuşalım yoksa bir manası yok..

Nöbetin konu dışına çıkmasından dolayı arkadaşlardan özür dilerim

Bankacılığı kart sat kredi çektir gırtlağına çök gibi dar bir kapsamda değerlendiriyorsan dediğinde haklılık payı olabilir

Lakin o sektör çok geniş bir hizmet sektör ve bankacılığın bir anda ortadan kalkması halinde dünyanın felç olacağını kabul etmek gerek

Küçük bir örnek yada soru..Bu sektör olmasa ben Çinden ya da dünyanın öbür tarafından nasıl mal getirebilirim

Adamlarda hizmette sınır yok. Tabi ki para karşılığında

Devletin banka üzerinden maaş ödemelerinin yapılmasını istemesi herkesin yararınadır kayıt dışı ekonominin belirlenebilmesi için.

Yani anlatmak istediğim bankacılık sektörüne sadece seni ilgilendiren kısmından bakmamanda fayda var.

Ve umarım birgün gerçek bir tefeciyle alış verişin olmaz

son dönemlerde kulübümüzdeki belirsizliğin sebebi nedir renkdaslar....transferde hareket yok hemde iki yönlü olarak ne gelen var nede giden,sponsor olayı çözüme kavusmus değil bilmiyorum bu sezon neler yapacagız...

Banka para kazandirmaz. En fazla araci kurum hizmeti gorur. Muhabbet iyiden iyiye dagilmadan kapatalim bence bu arada :D

Kapatalım evet.

Son olarak. Sen banka hesabına diyelim 1 milyon euro yatırdın.

5 sene dokunmadın parana. Sonra baktığında hesabında 1 milyon mu yazar yoksa daha çokmu?

Senin dediğinde var tabiki. O borsayla alakalı konu genelikle. Neyse

Bana bak banka çalışanları tefecidir demedim yazdıklarımın hiçbir yerinde... önce okumayı öğren sonra nasıl konuşulur onu öğren..

ergen ağzıyla iki kuruşluk cümle kurma ; bu söylediklerine fazlasıyla cevabım var ama uzatmak istemiyorum...

sadece bir tavsiye , olur olmadık yerde anne lafını ağzına alırken iki kere düşün..

bundan sonra da dikka et forumda , allaha yakın bana uzak ol..!

Kapatalım evet.

Son olarak. Sen banka hesabına diyelim 1 milyon euro yatırdın.

5 sene dokunmadın parana. Sonra baktığında hesabında 1 milyon mu yazar yoksa daha çokmu?

Senin dediğinde var tabiki. O borsayla alakalı konu genelikle. Neyse

Aga cok ilgisiz ya. Miktar olarak artar da para kazanmis olmazsin ki satin alma gucune sabit tutacak sekilde ayarlar onu. Yani paranin deger kaybetmesini engeller. ha ustune cok kucuk bir kazanc belki koyar da senin parandan kazandiginin yaninda devede kulak bile degildir.

Rahatsızlık duyduğunuz mesajları şikayet et butonuyla moderasyona bildirebilirsiniz.

Bana bak banka çalışanları tefecidir demedim yazdıklarımın hiçbir yerinde... önce okumayı öğren sonra nasıl konuşulur onu öğren..

ergen ağzıyla iki kuruşluk cümle kurma ; bu söylediklerine fazlasıyla cevabım var ama uzatmak istemiyorum...

sadece bir tavsiye , olur olmadık yerde anne lafını ağzına alırken iki kere düşün..

bundan sonra da dikka et forumda , allaha yakın bana uzak ol..!

kıvırma. bankalar tefecidir dersen banka çalışanlarına da tefeci demiş olursun. kişiler kurumlardan ayrılmaz. şike muhabbetlerinden öğrenmiş olman lazım.

Nöbetin konu dışına çıkmasından dolayı arkadaşlardan özür dilerim

Bankacılığı kart sat kredi çektir gırtlağına çök gibi dar bir kapsamda değerlendiriyorsan dediğinde haklılık payı olabilir

Lakin o sektör çok geniş bir hizmet sektör ve bankacılığın bir anda ortadan kalkması halinde dünyanın felç olacağını kabul etmek gerek

Küçük bir örnek yada soru..Bu sektör olmasa ben Çinden ya da dünyanın öbür tarafından nasıl mal getirebilirim

Adamlarda hizmette sınır yok. Tabi ki para karşılığında

Devletin banka üzerinden maaş ödemelerinin yapılmasını istemesi herkesin yararınadır kayıt dışı ekonominin belirlenebilmesi için.

Yani anlatmak istediğim bankacılık sektörüne sadece seni ilgilendiren kısmından bakmamanda fayda var.

Ve umarım birgün gerçek bir tefeciyle alış verişin olmaz

renkdaş aynen dediğin gibi bankalar olmazsa sistem çalışmaz, yani kapitalist sistem çöker , para akışı kalmaz ortada çünkü.. fakat kapital düzeni tartışmaya başlarsak sabaha kadar yolu var bunun.. boşver en iyisi, uzadı yeterince çünkü...

Balanta hayirli olsun

boru-kaynak.jpg

Başbakana laf ediyoruz, neler deniyor. Oda resmiyette ülkenin başı tüm küfürler bizedemi edilmiş oluyr? Saçma yaklaşım, uyku problemi çekenler var aramızda yanlış anlamayında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt