Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Ulan bu Sneijder size neeetttii ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende alakasi yok diyorum. Burasi tartisma forumu kardesim, mantiksiz buldugum birsey varsa tabiki atliyacam. Bir arkadas youtube´da paylasmisti kacirdigimiz pozisyonlari, ben orada asiri bir bicimde Burak´in Sneijder assistlerini kacirdigini görmedim.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=NaP6VcXjyTk[/media]
Ya abi biz dogru dürüst pas oyunu mu oynadik gecen sene? Yavas futbol, herkes yerinde duruyordu fln. Kendini gösterme, kanat organizasyonlari hepsi sifir.
Üstelik Sneijderin oyun zekasi gercekten bu lig icin fazla. Dilinden anlayan futbolcu cok az bizde. Sneijder Selcuga pas atiyor ve cabuk oynamak isteyip hemen yine kendini gosteriyor. Selcuk ise kafasini kaldirip hoopp hemen Buraga sisirme top. Bu resimi cok gordum gecen sene.
Sneijder DK sirasinda kendi soylemisti Türkiyede topcular 2-3 kez topu dogrulttuktan sonra anca pas veriyorlar diye.
yillar oldu nobete yazmayali,,,
tarihin acik ara en skci nobetidir kesin![]()
Dean Saunders nöbetinden kalmasın sanırım![]()
Laf soytarılığı yapma burda önce neyi tartıştığımızı gör kaka ve sneijder konuşuluyordu orda bizde iyiki sneijder geldi burak gibi bi adama rağmen başarılıdedik sen şimdi ne diyorsun ?
kaka sneijder kıyaslamasında bile colman amrabat pas verimliliği gibi durumlarla ft avukatlığı yapmaya çalışıp bahane aramayın demek ilginç olmuş![]()
Ben sadece yanlislari düzeltelttim. Oyun zekasi yok, kazma dediginiz Burak bile 8 tane assist yapmis bu sezon, sadece herseye bahane aramayin diyorum. Bir oyuncunun bir konuda basarisizligi varsa, sadece baska oyuncun üzerine yikmak yapici bir elestiri olamaz.
Arkadas sistemi elestirmiyor, direk olarak sucu Burak´da buluyor. Sneijder pas vermisde, Burak atamamis meselesine getiriyor. Telles ve Eboue ile hücum yönünde cok dinamik beklerimiz var, ama kanada Burak ve Sneijder´i koyarsan, tabiki dinamizm bekliyemezsin. Bunlar teknik direktörün hatalari ve Sneijder´in böyle bir oyun düzenine uyumsuzlugu.
sayın çakar bence bu yıl forumda en iyi futbol tartışmacısı sizsiniz sezonun enlerinde adınızı belirticem
uyumsuz sneijder 17 gol 9 asist. ilerde top tutamayan pas atamayan sadece defans arkasına sarkarak pas bekleyen forvetin 10 sn düşünüp yana geriye pas atan orta sahan varsa dinamizm bekleyemezsin. bu arada sneijder selçuk hatta drogba bile burak'a gol attırma çabası içinde geçirdi sezonu.
Bu Atilla Dilaver ile Ersin Gökalioğlu kavga etmişler...
Sebebini anlayamadım ama dur bakalım çıkar yarın kokusu.
Neyden süpheleniyorsun Ahmet abi ?
Ersinin hayatı yalan zaten . Taraftarı kandırmaktan başka işi yok . Çok boş herif .