Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder GS da oynadığı 1,5 sezonda benim mackolikden hesapladıgım 58 maçda 21 gol atmıs toplam. şampiyonlar ligi türkiye kupası dahil.

Asistlerini bilmiyorum ama sadece bu rakam ve gol yüzdesi bile çok iyi bence.

Birde gerçekleri ortaya katarsak sneijderin aslında ne kadar büyük bir topçu olduğu daha da ortaya çıkıcak.

Ne peki bu gerçekler.

1.si Sneijder GS a geldiğinde uzun süre futboldan uzak kalmış fizik ve maç eksiği olan bir futbolcuydu.

2.si Sneijder kendisini istemeyen bir hocanın takıma geldi.

3.si Sneijder maalesef kim ne derse desin aradığı arkadaşlığı halada bulamadığı bir takıma geldi.

Herkes selçuğun burağın sneijderi sevmediğini biliyor artık . Onlar aksini iddia etselerde bu bir gerçek.

4.sü Sneijder bu 58 maçın neredeyse % 70 inden fazlasında sol açık gibi oynatılıp gerek Fatih Terim gerek Mancini tarafından çizgiye hapsedildi.

5.si Mancininin kendisini 10 numara gibi asıl yerinde oynattıgı kısacık 3-4 maçda sneijder attıgı goller ve asistlerle kendini kanıtladı.

Sneijderi bu sene prandelli 2.forvet gibi serbest oynatırsa ve selcuk+burakla olan sorunlarını aşmasını sağlarsa şu kadroyu bile yabancı transferine gerek kalmadan uçurur sneijder.

Ama maalesef geldiği günden beri gerek oynatıldıgı yer gerek basın gerekse takım içi arkadaşlık açısından adam istediğini bulamadı.

Buna rağmen hiç sorun yapmadı kapris yapmadı olay çıkarmadı. Egosu olmayan büyük bir yıldız Sneijder.

Egosu olmayan ve takim icin her seyini veren bir dünya yildizimiz var. Kiymetini bilip, sükür ve dualarimizi edip yatalim. Iyi geceler.

Gesendet von meinem LG G3

Şu saatte terim kavgası nasıl çıktı şaşırıyorum ,

bırakın artık terimi falan O Demirören denen kader ortağının yanında mutlu ve güvende ,

biz kendimize bakalım artık !

Ft avukatlığı yapacam diye Sneijder'i eleştirmenin hiçbir gerekçesi yok .

Sneijder bu lige uygun degil deyip, onun transferini savunan benmiyim ? Ben bu forumda insanlarin 90% ne Sneijder´i nede Drogba´yi takip ettigini anladim transferlerinden önce, burada cikan tartismalardan. Hatirla bakayim daha bir sene önce kimler linc etmeye kalkti Sneijder´i performansindan ötürü forumda ?

Tartisma konusu Burak Yilmaz´di, Fatih Hoca´ya nasil geldi mesele ben onu anliyamadim.

İsabet olmuş zira elimizde patlardı. Sneijder gibi bi adamı 8m€ gibi bi paraya almış getirmişler hala %70-80'ini veriyor muhabbeti yapıyorsunuz. Lan bu adam %50'sini verse ligin en iyi 10 numarası olur, o paraya getireceğin herkese de 10 basar zaten. Hayır bide çok bişey anlatıyor gibi uzun uzun neyinin muhabbetini yapıyorsunuz bunun onu da anlamadım.

O paraya herkeze on basacak bir oyuncu ise, ozaman dünyada niye sadece biz ilgilendik? Türk insani abartiyor diyince sonra kiziyorsunuz. Sneijder Milli takimda bile 5 defansa ragmen 10 numara olarak oynamadi.

Ilk Besiktas macindaki Sneijder ile 6:0´lik Bursa macindaki Sneijder ayni mi ? fiziksel anlamdaki yükselisi görmüyormusun ? Hollanda Milli takaiminda fiziksel acidan yeniden üstüne koymadi mi ? Yeniden o düzeyde bir yükselis gösterecek diyorum, ama anliyamiyorsun galiba. Dediklerim objektif bir durum degerlendirmesi, ayni zamanda Sneijder´in futbolculuguna bir övgü.

Sneijder bu lige uygun degil deyip, onun transferini savunan benmiyim ? Ben bu forumda insanlarin 90% ne Sneijder´i nede Drogba´yi takip ettigini anladim transferlerinden önce, burada cikan tartismalardan. Hatirla bakayim daha bir sene önce kimler linc etmeye kalkti Sneijder´i performansindan ötürü forumda ?

O paraya herkeze on basacak bir oyuncu ise, ozaman dünyada niye sadece biz ilgilendik? Türk insani abartiyor diyince sonra kiziyorsunuz. Sneijder Milli takimda bile 5 defansa ragmen 10 numara olarak oynamadi.

Ilk Besiktas macindaki Sneijder ile Bursa macindaki Sneijder ayni mi ? fiziksel anlamdaki yükselisi görmüyormusun ? Yeniden o düzeyde bir yükselis gösterecek diyorum, ama anliyamiyorsun galiba. Dediklerim objektif bir durum degerlendirmesi, ayni zamanda Sneijder´in futbolculuguna bir övgü.

Ilgilenmemesinin sebebi Sneijder 2 ay top oynamadi ve buyuk liglerin buyuk klupleri alip onun form tutmasi icin zaman kaybedemez. Bizde ise en kotu ve formsuz halinde bile takimda banko oynayacak bir oyuncu. Hem zaten Liverpool teklif yapti bizle beraber ama o o dedigim nedenden dolayi yani hemen gelip oynamak icin bizi secti. Ayrica sampiyonlar ligi ve Sneijder'in türk cevresinin de payi var.

Ilgilenmemesinin sebebi Sneijder 2 ay top oynamadi ve buyuk liglerin buyuk klupleri alip onun form tutmasi icin zaman kaybedemez. Bizde ise en kotu ve formsuz halinde bile takimda banko oynayacak bir oyuncu. Hem zaten Liverpool teklif yapti bizle beraber ama o o dedigim nedenden dolayi yani hemen gelip oynamak icin bizi secti. Ayrica sampiyonlar ligi ve Sneijder'in türk cevresinin de payi var.

Bunlari zaten yazdim, pro ve contra sekilde önceden o yüzden zaten mantiksiz bir transfer degil. Hatte bizim icin büyük bir firsat.. Bence performans anlaminda okadar da kolay degil, Drogba bile sakatlanip biraz formdan düsünce forumda restmen yem oldu coluk cocuga. Eger Sneijder azimli bir sekilde üstüne koymasaydi, burada kadro kuran en azinda her ücüncü taraftar onu postalamisti bile.

Dünya´da top tutma konusunda en uygun santrafora "Top tutamiyor" Chlesea´de Ballack´i dövüp aziminden dolayi kornerleri bile kullanmak isteyen 1.90 Drogba´yi, frikikleri kullanmak istiyor diye, "babasinin ciftligi saniyor GS´yi" gibi elestiriler okumus bir insanim.

Sneijder'in kalitesi üzerinden, kendisini istemeyen F.Terim övülmüş ya lan. Bunu da gördük sonunda, hakikaten çok enteresan şeyler oluyor bazen forumda.

Yanlis anlama beni Gökhan Kardes, burada insanlar ne yazikki yanlis anlamak istiyorlar illaki, cünkü gözlerine siyah beyaz bir perde inmis. Zaten muhabbet nerden basladi ?

Burak adam olsaydi 20 tane assisti olurdu Sneijder´in dedi bir arkadas. Baskasi dedi ki Türkiye´de Sneijder´in dilinden kimse anlamiyor, o yüzden kisitli performans gösteriyor falan. Bakiyorsun istatistiklere 6 gol pasindan 3 tanesini aglara göndermis Burak. Bakiyorsun Burak´in bile Sneijder´e 3-4 tane asisti var. Ben tam tersi Burak Yilmaz´in Sneijder gibi bir oyuncuya uygun bir santrafor oldugunu iddia ediyorum. Ve istatistikler beni yaniltmiyor nedense.

Sneijder bize hazir gelmedi, gittikce yükseldi ve halen yükseliyor performansi dedik kimse anlamak istemedi.

Yanlis anlama beni Gökhan Kardes, burada insanlar ne yazikki yanlis anlamak istiyorlar illaki, cünkü gözlerine siyah beyaz bir perde inmis. Zaten muhabbet nerden basladi ?

Burak adam olsaydi 20 tane assisti olurdu Sneijder´in dedi bir arkadas. Baskasi dedi ki Türkiye´de Sneijder´in dilinden kimse anlamiyor, o yüzden kisitli performans gösteriyor falan. Bakiyorsun istatistiklere 6 gol pasindan 3 tanesini aglara göndermis Burak. Bakiyorsun Burak´in bile Sneijder´e 3-4 tane asisti var. Ben tam tersi Burak Yilmaz´in Sneijder gibi bir oyuncuya uygun bir santrafor oldugunu iddia ediyorum. Ve istatistikler beni yaniltmiyor nedense.

Sneijder bize hazir gelmedi, gittikce yükseldi ve halen yükseliyor performansi dedik kimse anlamak istemedi.

Sen bonzai filanmı alıyosun ? Her b.ku yazıyosun da burağın kaç kez ofsayta düştüğünü neden yazmıyosun necati burağın yerinde oynasın şuan o paslarla aynı istatisliği yakalar zaten.. Hatta topa sahip olma ve bitiriciliği daha iyi burağın tek artısı sprinter bir oyuncu olması onunda zamanını ayarlayamıyorsa tabiki eleştirilecek.. Ayrıca konu kaka wes idi konuyu çarptırıp burağa getiren sensin 10 sayfa geriye gitde oku önce milleti gerip durma burda ..

Sen bonzai filanmı alıyosun ? Her b.ku yazıyosun da burağın kaç kez ofsayta düştüğünü neden yazmıyosun necati burağın yerinde oynasın şuan o paslarla aynı istatisliği yakalar zaten.. Hatta topa sahip olma ve bitiriciliği daha iyi burağın tek artısı sprinter bir oyuncu olması onunda zamanını ayarlayamıyorsa tabiki eleştirilecek.. Ayrıca konu kaka wes idi konuyu çarptırıp burağa getiren sensin 10 sayfa geriye gitde oku önce milleti gerip durma burda ..

Hayir, gayet saglikli bir bicimde besleniyorum.Ve ben Terim konusuna girmedim, ben sadece Burak ile iligili olani alintiladim.

Burak Yilmaz yillardir bu ligde peynir ekmek gibi gol atan bir oyuncu, ve bunu zaman zaman kanat oynadigi halde yapiyor. Burak Yilmaz´in hakki yeniyor burada, ve gelen tepkilerden bu cocuk zihinsel olarak etkileniyor sonra bunu reportajlarindan görebiliyoruz...

2010-2011 = 19 Gol 2 Assist (Sag acik)

2011-2012 = 32 Gol 9 Asssist (Santrafor)

2012-2013 = 24 Gol 8 Asssist (Santrafor)

2013-2014 = 16 Gol 8 Assist (Sag Acik/ Santrafor)

Burak Yilmaz 2013/2014 sezonunda ilk 7 hafta kendine yakismayan bir sekilde gol kacirma rekoru kirmistir, ama sonra golcülük konusunda toplamistir kendisini. Bu malum Video´da zaten cok net bicimde ortaya cikiyor... Bak Ergün arkadas Sneijder´in az assist yapmasini ne güzel sisteme bagladi, bu konuda hakli oldugunu düsünüyorum. Ama konuyu Burak Yilmaz´a baglamak istatiksel ve mantiksal anlamda sacma.

Gecen sezon normalde en az sekilde elestiri hakeden oyuncular...

1. Felipe Melo

2. Wesley Sneijder

3. 42 yasindaki Drogba

4. Burak Yilmaz

5. Fernando Muslera

6. Semih Kaya

Burak Yilmaz´in top kontrolünü, 26 yasinda forvet oynamaya basladigindan dolayi oyun icinde duvar olmayi ögrenemedigini, ve pres aninda hücum faulü yaptigini elestirebilirsiniz. Ama golcülügünü elestirmek mantiksiz olur...

Baslatmayin teriminize gece gece hoca değil sanki peygamber anasını satayım terim adam olsa arkası yese en kötü zamanımızda polatın tekliflerini geri çevirmezdi

İyiki gelmemiş yoksa 10 sene daha vizyonsuz adnanları izlerdik hagi takımı batırmakla iyi yaptı

necati burağın yerinde oynasın şuan o paslarla aynı istatisliği yakalar zaten..

O paslari alsa belki yakalar da o paslari alamaz Necati. Ona atmazlar daha dogrusu. Bizde ozellikle yerli forvetler icin teknikten, oyun zekasindan daha onemli olan insan iliskilerindeki becerileri.

Burak kanatta olmadi forvette denendi. Bizde forvette olmayinca gecen sene tekrar kanatta yer buldu. Sabri sag acik tutmadi sagbek, solbek, ortasaha her yerde denendi, git diyoruz hala direniyor. Kralin ve kaptanin ortak yonleri cok bence. Burak da forvette oyle ya da boyle gol krali olmasaydi da stoper, solbek kendine bir sekilde yer bulurdu Turk futbolunda. Karakter ve yetenek acisindan benzer iki oyuncu.

O paslari alsa belki yakalar da o paslari alamaz Necati. Ona atmazlar daha dogrusu. Bizde ozellikle yerli forvetler icin teknikten, oyun zekasindan daha onemli olan insan iliskilerindeki becerileri.

Burak kanatta olmadi forvette denendi. Bizde forvette olmayinca gecen sene tekrar kanatta yer buldu. Sabri sag acik tutmadi sagbek, solbek, ortasaha her yerde denendi, git diyoruz hala direniyor. Kralin ve kaptanin ortak yonleri cok bence. Burak da forvette oyle ya da boyle gol krali olmasaydi da stoper, solbek kendine bir sekilde yer bulurdu Turk futbolunda. Karakter ve yetenek acisindan benzer iki oyuncu.

Iyice abarttiniz artik ya, pes. Bir insan elestirilir de bu kadar hakki yenmez. Burak bana da cok sac bas yoldurdu zaman zaman ama her sene bu kadar istikrarli bir sekilde bu kadar cok gol atan adam da sanki hic bir becerisi yokmus gibi yerin dibine sokulmaz.

Necati de atarmismis o kadar golu. Yok daha neler! Burak insan iliskileri yuzunden oynatiliyormus. Baska kaldi mi sacmalik? Her yeni gelen teknik direktor de bunu oynatmaya o yuzden devam ediyor zaten, gelir gelmez karizmasiyla tavladigi icin. Mancini'nin asistani Lombardi giderayak Burak'i ovdu, o da karizmadan. Burak evine hediye yollamis 3-4 gunde bir gonlunu yapmis.

Burada adam gibi elestiri yapacaksaniz yapin ama sacmalamayin bu kadar lutfen.

Burak poacher golcu, poacher'ligi cok iyi yapiyor, baska becerileri eksik. Takim onun becerilerini on plana cikarip, eksikliklerinin etkisini en aza indirgeyecek sekilde oynadigi surece ondan verim alir. Zaten bir takimin yapmasi gereken de budur, eldeki futbolcularin becerilerinden en iyi sekilde faydalanip, eksikliklerini mumkun oldugu kadar orten bir sistemle oynamak.

Her yeni gelen teknik direktor de bunu oynatmaya o yuzden devam ediyor zaten, gelir gelmez karizmasiyla tavladigi icin. Mancini'nin asistani Lombardi giderayak Burak'i ovdu, o da karizmadan. Burak evine hediye yollamis 3-4 gunde bir gonlunu yapmis.

Gelir gelmez olmuyor o isler. Mancini ilk onsekize bile almamisti gelir gelmez Burak'i. Juventus macini tribunden izledi Burak. Ne hikmetse o mactan sonra yer aramaya basladi kendisine.

Avrupalilara birisi hakkinda soru soruldu mu cok ozel bir problemleri yoksa nezaketen overler zaten. Lazio bu yil gecen yilki teklifin ustune ciksaydi madem Mancini ve teknik ekibi cok hayranlar Burak'a. Bizim kral dedigimiz adami Avrupali gormezden geliyor, kabul etseniz de etmeseniz de gercek bu.

1.Sneijder büyük topcudur.

2.Türkiyede onun dilinden anlayan topçu çok azdır.

3.Bu demek oluyor ki Fatih Hoca onu transfer etmek istememesinde dibine kadar haklıdır.

4. Bir dediğiniz bir dediginize tutmuyor hem dilinden anlatan topçu yok diyorsunuz hemde Fatih Terim i sucluyorsunuz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

hmmmmm... o zaman bizim topçuları sneijder'in seviyesine çekmek yerine yine anlamaları mümkün olmayan kaka'yı alalım yani????

Tefeci reklamın layık gören ben değilim öncelikle bu 1..

bankalar günümüzün en büyük tefecileridir , kapital sistemin yürümesi için vaz geçilmez, en birinci unsurlarıdır bu 2..

bu konunun devamını ve bankaların kimin neyin adına çalıştığını tartışacak yer burası değildir bu 3..

tartışmak isteyen özele gelir bu 4..

burası Galatasaray forumu ve bir reklam alıyorsak fikrimi söylerim , eleştirmek hakkın, bu üslupla değil bu da 5...

evet kızdım, çok kızdım; inşallah banka reklamı olmaz kutsal formamızın üzerinde..

formamızın üzerinde banka reklamı varken, yani tefecilerden herhangi birinin reklamı varken ; bu ne kadar şık durabilir bunu tartışabiliriz tartışacaksanız..

adıma sindiremem bunu ; forma kutsaldır kutsal.. pisletilemez adi bir reklamla...

Futbol gibi endustriel kapitalizmin uyutma mekanizmasi icin dizayn edilmis bir oyun icin ancak bu kadar sacma ve gereksiz yorum yapilabilirdi. Tefeciymis..

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt