Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Vasfi Vural Moderatörlük için bir yere mi başvurmak lazım ? Yaklaşık 1 haftadır mod olmak için uğraşıyorum , olamadım . Bu arada moderatörlüğün hayırlı olsun :happy0025:

Başvuru konusu var, teşekkür ederim :).

Hayırlı olsun kardeşim. :)

@Vasfi Vural

Teşekkürler Melikşah :)

Teşekkür ederim :).

neden doğru dürüst bir hazırlık maçı yapmıyoruz. AMadrid maçı dışında diğerleri çöp maçlardı. takım ne durumda bilen yok. şimdide belçika 2.liginden bir takımın yedekleriyle maç ayarlamışlar bu ne saçmalıktır.

en azından TSLden bir sıra takımıyla hazırlık maçı yapsaydık takımın durumunu daha iyi görürdük bari.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ypZ1PN8t-tM[/media]

Burada Sadece Burak Sneijderin 4 asistini yalan etmiş. Diğer oyuncuların yaptıklarını saymıyorum. kaldı ki, skor avantajını kazandığımız maçlarda da Sneijderin yalan olan bir çok asisti var. Çoğunluğun söylediğine katılmamak elde değil. Sneijder zeka olarak bu lige çok fazla. Anlaşabildiği 1-2 adam var sadece takımda. Düzgün bir forvetle çok daha iyi şeyler olur.

burak zaten zekalı bir oyuncu değil, sene başında da lazio'ya transferi söz konusuydu, kafası karıştığından tam zekasız oldu,sezona iyi hazırlanmadı, üzerine baskı kurmadan beklemek lazım,şimdiden üstüne gitmeyelim,adam kariyerinin en iyi zamanlarını beklentisiz geldiği trabzonda geçirdi

edbb6c3ce970a126d2748c2158a5e717.jpg

:) :)

hala aynı tas aynı hamam.o çocuklar yaşıtın zaten nuricim.forumdan ömür boyu men yiyeceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zJyQHGg6BVw[/media]

bak bu biraz daha uzun sergen cim, izle bunu daha fazla yazma.

bu gün maalesef gelmeycek sergen, cok beklersin... ;)

Balanta malanta falanta gerek yok. Paraya yazik. Bu Para ile mis gibi forvet alabillirz. Insallah Balanta gelmez, amin.

Balanta ve Doria arasinda 2-3 Milyonluk fark varsa, ben yine de Doria´nin alinmasindan yanayim.

Tam bir stoper fizigine sahip, genc, güclü, hirsli, kafa toplarinda etkili vs.

Ayrica daha kontrollü oldugu izlenimi verdi bana Doria.

Sonucta 6 Milyon, 8-9 Milyon arasinda bana göre bir fark yok. Ikisi de ciddi yatirim sayilir bizim icin. Ama Doria icimize siner.

Balanta'yı hiç izlemedim ama yapılan yorumlar hep Ched vol2. gibi duruyor. Artık defansta siyahi oyuncu görmek maçlarda kalp ritmimi oynatıyor. Sadece bu nedenden dolayı umarım Doria transfer edilir.

Ama bide söyle birsey var. Biz 5 yabancili sistemde cok cesur ama riskli davraniyoruz.

Diyelim ki Balanta yada Doria transfer edildi. 21 yasinda cocuklar.

Yabancilara bakiyorsun, Balanta/Doria, Telles, Bruma vs.

Elimiz mahkum oldugu icin de bu oyunculardan hemen cok üst seviyede performans bekliyoruz.

Bu da öyle kolay olmuyor. Hele kadronda 3 tane cok genc yabanci futbolcu varsa. Ontivero filan saymiyorum.

Acikcasi 5 yabancili sistemde ciddi bir risk. Sonucta yabancilar ciddi katki vermek zorunda Türkiye´de. Fark yaratmalilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt