Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salomon kalou bu ligde iş yapmaz mı? uygun fiyata alınabilir hocanın istediği tarzda bir oyuncu

Doria ve balanta aradığımız oyuncu değil bence hata ediyoruz.

Sabri hayirli olsun ozaman.

Gesendet von meinem LG G3

Veysel götürecek bu sezon.Niye Sabri?Hamit var her ne kadar temposu yeterli olmasa da.Tecrübesiyle kapatacaktır acıgı.Ayrıca son dakikada Koray hamlesi olabilir.Tarık transferi artık baska bir boyutta.İki tarafta inatlasıyor ve mide bulandırıcı bir hale geldi.Adını duyunca igreniyorum artık.

ben tarıktan çok İshaka üzüldüm hem sol beke hemde sol stopere iyi alternatif olurdu ortaları müthiş tarık tam bir balon

Doria yı alırsak seneye yabancı sınırlaması kalkarsa yanına Terry,Ujfalusi tarzı tecrübeli stoper transfer edip gelişimine katkıda bulunmasını sağlamalıyız

Veysel götürecek bu sezon.Niye Sabri?Hamit var her ne kadar temposu yeterli olmasa da.Tecrübesiyle kapatacaktır acıgı.Ayrıca son dakikada Koray hamlesi olabilir.Tarık transferi artık baska bir boyutta.İki tarafta inatlasıyor ve mide bulandırıcı bir hale geldi.Adını duyunca igreniyorum artık.

Peki sol bek? Yabanci kanat/forvet istiyoruz ama onu oynatabilmek icin cogu macta Telles'i kesmemiz gerektigini unutuyorsunuz sanirim. Ishak'i da almadik. Sol bek ve sag beke tek basina alternatif yaratabilecek yükseliste olan bir oyuncu, yanlis transfer olmaz.

Peki sol bek? Yabanci kanat/forvet istiyoruz ama onu oynatabilmek icin cogu macta Telles'i kesmemiz gerektigini unutuyorsunuz sanirim. Ishak'i da almadik. Sol bek ve sag beke tek basina alternatif yaratabilecek yükseliste olan bir oyuncu, yanlis transfer olmaz.

Hakan Balta idare edecek gibi duruyor.Bence Gökhan'ın dönmesi buna isaret.Balta'yı Telles'in yedegi olarak düsünüp stoper opsiyonunu Gökhan ile kullanmak istedi bence Prandelli.

Ne Tarık Çamdalı ya. Olmayacak duaya amin demeyi bırakın artık. defter kapandı artık. Balanta veya Doria ve Emre Güral gelsin yeter aç gözlülügü bırakın.

Fenerbahçe'nin hocasız olduğu bir sezonda şampiyon olamazsak bu tamamen yönetimin suçu olur. Adam akıllı bir kaç transfer yapsalar rahat şampiyon oluruz, şu an ne olur meçhul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt