Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende yedim. Mesajlarinin hemen hepsi burayi karistirmak icin.
Burada Buraki elestiren cok kisi var. Hic birinin fbli olduğunu söylemedim. Senin fbli olduğun 1km öteden anlasiliyor.
24-28 yaş arası ''Sağlam'' bir Nonda şu an piyasada olsa, muhtemel kulübü Barca - Real - Bayern den biri olur, bizde seyrederken iç çekerdik...Tam o seviye takımlara kapağı atacağı düşünülürken korkunç sakatlıklar yaşadı, bizde posasının bile işe yaraması bu kalitenin eseridir...
Renktaş sanki tebeşirle yazılmış gibi![]()
Son Dakika haberi sizlerle paylasacagim AZ SONRA....
Galatasaray Bruma için 12
Sneijder Elano Keita vs
Bir çok oyuncu içinde 8 gibi fiyatlara çıktı
Bu paraya da bulursun o adamı
her işe yarayan oyuncu real Barçada falan oynamıyor
Yanlış anladın, Nonda stilinde bir santrforumuz olmasını bende isterim, aynı kalitede olmasa bile...
Sadece yeri geldiği için kendisine hayranlığımı belirtmek istedim...Monaco da oynarken çok maçını seyrettim, muhteşemdi, teknik-güç-hız, bildiğim en komple forvet oyuncularından biridir...Zaten Real falan konuşuluyordu, üstüste çok ağır sakatlıklar geçirince parlak bir kariyeri olamadı, yoksa 30 yaşında bedavaya yakın fiyatla getiremezdik...
Fener maçı öncesi ağır rakibe gerek yok
Karistirmak ne alaka ya.
Mevcut durumda elestirilecek bircok konu goruyorum. Sayilari o kadar fazla ki, olumlu yorumlar yazmak pek icimden gelmiyor.
Tespitin de yanlis, fbli degilim.
Tam aksini düşünüyorum.
Son 2 seneye baktığımız vakit hep dişli rakiplerle oynadık süper kupa öncesinde ve ezici bir oyunla feneri yenip aldık kupayı.
Bu sene ise rolleri tamamen değiştik.
Ama bu seferde ersun olayı oldu ordan yırttık sanki.