Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1176940-24370782-640-360.jpg

[attachment=12526:drt.jpg]

Ekli dosyalar

• drt.webp
    drt.webp
    20 KB · Görüntüleme: 394
Bende yedim. Mesajlarinin hemen hepsi burayi karistirmak icin.

Burada Buraki elestiren cok kisi var. Hic birinin fbli olduğunu söylemedim. Senin fbli olduğun 1km öteden anlasiliyor.

Karistirmak ne alaka ya.

Mevcut durumda elestirilecek bircok konu goruyorum. Sayilari o kadar fazla ki, olumlu yorumlar yazmak pek icimden gelmiyor.

Tespitin de yanlis, fbli degilim.

24-28 yaş arası ''Sağlam'' bir Nonda şu an piyasada olsa, muhtemel kulübü Barca - Real - Bayern den biri olur, bizde seyrederken iç çekerdik...Tam o seviye takımlara kapağı atacağı düşünülürken korkunç sakatlıklar yaşadı, bizde posasının bile işe yaraması bu kalitenin eseridir...

Galatasaray Bruma için 12

Sneijder Elano Keita vs

Bir çok oyuncu içinde 8 gibi fiyatlara çıktı

Bu paraya da bulursun o adamı

her işe yarayan oyuncu real Barçada falan oynamıyor

[attachment=12527:drt.jpg]

Ekli dosyalar

• drt.webp
    drt.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 434
Selamun Aleykum renkdaşlar,

Transferi sponsoru geçtimde stadın zemini ne durumda bilen var mı acaba

Galatasaray Bruma için 12

Sneijder Elano Keita vs

Bir çok oyuncu içinde 8 gibi fiyatlara çıktı

Bu paraya da bulursun o adamı

her işe yarayan oyuncu real Barçada falan oynamıyor

Yanlış anladın, Nonda stilinde bir santrforumuz olmasını bende isterim, aynı kalitede olmasa bile...

Sadece yeri geldiği için kendisine hayranlığımı belirtmek istedim...Monaco da oynarken çok maçını seyrettim, muhteşemdi, teknik-güç-hız, bildiğim en komple forvet oyuncularından biridir...Zaten Real falan konuşuluyordu, üstüste çok ağır sakatlıklar geçirince parlak bir kariyeri olamadı, yoksa 30 yaşında bedavaya yakın fiyatla getiremezdik...

Yanlış anladın, Nonda stilinde bir santrforumuz olmasını bende isterim, aynı kalitede olmasa bile...

Sadece yeri geldiği için kendisine hayranlığımı belirtmek istedim...Monaco da oynarken çok maçını seyrettim, muhteşemdi, teknik-güç-hız, bildiğim en komple forvet oyuncularından biridir...Zaten Real falan konuşuluyordu, üstüste çok ağır sakatlıklar geçirince parlak bir kariyeri olamadı, yoksa 30 yaşında bedavaya yakın fiyatla getiremezdik...

Doğrudur dediklerinde haklısın

Bir forvet almazsak işimiz zor

Umarım yönetim çalışıyordur

Son yılların en büyük yanlışı olur

gerekirse tek transfer forvet olsun

O derce şart oğlu şart

Fener maçı öncesi ağır rakibe gerek yok

Tam aksini düşünüyorum.

Son 2 seneye baktığımız vakit hep dişli rakiplerle oynadık süper kupa öncesinde ve ezici bir oyunla feneri yenip aldık kupayı.

Bu sene ise rolleri tamamen değiştik.

Ama bu seferde ersun olayı oldu ordan yırttık sanki.

Karistirmak ne alaka ya.

Mevcut durumda elestirilecek bircok konu goruyorum. Sayilari o kadar fazla ki, olumlu yorumlar yazmak pek icimden gelmiyor.

Tespitin de yanlis, fbli degilim.

Yahu neden bahsediyorsun. Senin fbli olduğunu azicik psikoloji bilen birisi, zaten kolayca anlar.

Lafa bak, o kadar cok elestirecek konu görüyormus ki, olumlu yorum yazmak icinden gelmiyormus.

Güya bu arkadasin fbli olmadiği, GSli olduğu tespit edilmis.

Hazirlik macinda takim gol yediğinde seviniyordu bu kisi. Daha öncede fbli olduğunu söyleyen kisilerin altinlarina cevap bile veremedi, kacti. Adamin tüm mesajlari olumsuz. Kendide itiraf ediyor burada zaten.

Madem fblileri banlamiyorsunuz, benim hesabimi banlayin. fblilerin cirit attiği ve banlanmadiği bir forumun üyesi olmak istemiyorum. Hesabimi silerseniz, mutlu olurum.

Tam aksini düşünüyorum.

Son 2 seneye baktığımız vakit hep dişli rakiplerle oynadık süper kupa öncesinde ve ezici bir oyunla feneri yenip aldık kupayı.

Bu sene ise rolleri tamamen değiştik.

Ama bu seferde ersun olayı oldu ordan yırttık sanki.

Ama renkdaş bizimkiler ağır antreman yapıyormuş zaten. Ha birde hatırlasana rapid wien nasıl sert oynadı valla biri sakatlanacak diye tırstım o maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt