Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.886
- 768
- 2.023
abdürrahim beyi özlüyorum keşke geri gelse ay lav yu cesar hocam dese..
Büyük ihtimal. Tii amoo cesaree. Derdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adnan sezginii özlüyorum
varmı birini daha özleyen ?
Özleme listem ;
Haldun , kewell , keıta , ujfalusi , cesar prates , felıpe
Sonra...Gelsin Amrabatlar!...
Yok, severim kendisini de...''Fati Hoza çok istiyordu, Gayseri vermedi, geze uyuyamadım!'' dediği Amrabat, Apo olmasa alınmazdı gibime geliyor...
Sonra...Gelsin Amrabatlar!...
Yok, severim kendisini de...''Fati Hoza çok istiyordu, Gayseri vermedi, geze uyuyamadım!'' dediği Amrabat, Apo olmasa alınmazdı gibime geliyor...
adamın bi günahı yok bence o olayda
Nedenini bilmiyorum ama Prandelli'de Mancini'de hissemediğim derecede pzitif şeyler hissediyorum saha kenarında.
Kamp döneminde ideal 11 denemeleri, sistem ısrarı uzun yıllardır aradığım şeylerdi. Sadece kamp döneminde ciddi kulüplerle 1-2 hazırlık maçı daha yapabilirdik diye düşünüyorum.
Transfer işini o kadar da önemsemiyorum açıkçası. Takımı özledim ben.
Günah doğru kelime değil de, adam ''Fati Hoza'' ya o kadar inanmış ki, Amrabat takımı CL şampiyonu yapacakmışcasına asıldı o transfere, fazladan 1-2 milyon onun inisiyatifiyle verildi diye biliyorum...Hatta ödenen fiyata Terimtor bile tepki gösterdi diye yazılmıştı...
vay be samsung,fly emirates filan derken yine kaldik ttnet e
Galatasaray Yeni Sponsorunu Buldu! | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu