Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adnan polatı özlüyorum keşke dönse sportif başarıları bir kenara bırakırsak şirket birleşmesiyle kulübün geleceğini bilmem ne bilmem ne.. dese

valencia'nın süper ötesi supersonic 30 yaşındaki golcüsüyle ilgileniyormuşuz

varmı birini daha özleyen ?

Özleme listem ;

Haldun , kewell , keıta , ujfalusi , cesar prates , felıpe

abdürrahim beyi özlüyorum keşke geri gelse ay lav yu cesar hocam dese..

Sonra...Gelsin Amrabatlar!...

Yok, severim kendisini de...''Fati Hoza çok istiyordu, Gayseri vermedi, geze uyuyamadım!'' dediği Amrabat, Apo olmasa alınmazdı gibime geliyor...

Nedenini bilmiyorum ama Prandelli'de Mancini'de hissemediğim derecede pzitif şeyler hissediyorum saha kenarında.

Kamp döneminde ideal 11 denemeleri, sistem ısrarı uzun yıllardır aradığım şeylerdi. Sadece kamp döneminde ciddi kulüplerle 1-2 hazırlık maçı daha yapabilirdik diye düşünüyorum.

Transfer işini o kadar da önemsemiyorum açıkçası. Takımı özledim ben.

adamın bi günahı yok bence o olayda

Günah doğru kelime değil de, adam ''Fati Hoza'' ya o kadar inanmış ki, Amrabat takımı CL şampiyonu yapacakmışcasına asıldı o transfere, fazladan 1-2 milyon onun inisiyatifiyle verildi diye biliyorum...Hatta ödenen fiyata Terimtor bile tepki gösterdi diye yazılmıştı...

Nedenini bilmiyorum ama Prandelli'de Mancini'de hissemediğim derecede pzitif şeyler hissediyorum saha kenarında.

Kamp döneminde ideal 11 denemeleri, sistem ısrarı uzun yıllardır aradığım şeylerdi. Sadece kamp döneminde ciddi kulüplerle 1-2 hazırlık maçı daha yapabilirdik diye düşünüyorum.

Transfer işini o kadar da önemsemiyorum açıkçası. Takımı özledim ben.

Bende aynen ayni duygular icerisindeyim bu adam biseyler yapacak hissi var icimde cok guveniyorum hocamiza.

Günah doğru kelime değil de, adam ''Fati Hoza'' ya o kadar inanmış ki, Amrabat takımı CL şampiyonu yapacakmışcasına asıldı o transfere, fazladan 1-2 milyon onun inisiyatifiyle verildi diye biliyorum...Hatta ödenen fiyata Terimtor bile tepki gösterdi diye yazılmıştı...

kardeş insiyatif diyosunda o fazla parayı abdürrahim cebinden verdi zaten kulübü zarara uğratmadı o konuda

Yahu TTNet Samsung´dan fazla para veriyorsa ne fark eder ? Hayir yani, "Kardesler Pide " 20 Milyon, Samsung 10 verince, Samsung´u mu tercih edeceksiniz ? Önemli olan alacagimiz ücrettir, isim önemli degil...

kardesler-pide-salonu_723.png

Etihad Metihad gibi firmalari cool ve marka bulan, ve kardesler pide´yi hor görenlerin anlini kamislarim. Sekilsiniz yaa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt