Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T.nöbeti bittiği için sıkıldım 12numro ya girdim kamiller gsyi küme düşürme başlığı açmışlar özentiliğin bu kadarı harbi mal bunlar :D serdar kesimalada galatasaraylı diye sövüyorlar çok enteresan kafalar var :D

T.nöbeti bittiği için sıkıldım 12numro ya girdim kamiller gsyi küme düşürme başlığı açmışlar özentiliğin bu kadarı harbi mal bunlar :D serdar kesimalada galatasaraylı diye sövüyorlar çok enteresan kafalar var :D

Valla Ozan ben 33 yıllık Galatasaray lı olmama rağmen hazırlık maçı kaç kaç diye.foruma bakayım dedim yorumları görünce küme düştük sandım eziklerin bu başlığı açması normal daha kendi taraftarlarımız maçın ilk dk sından yerin dibine sokmaya futbolcularımıza sallamaya başlamışlar ha ben bunların arasında küçük ve büyük baş kuşlar olduğundan eminim orası ayrı millette trole geliyor

takım forvet diye bağırıyor resmen 8.lig takımına bile 1 gol atabildik onuda kanat attı

1074582_Galatasaray_SK.jpg

-------------Muslera------------

Veysel--Semih--Hakan---Tarık

-----------Melo-----Selçuk--------

Olcan--------Sneijder--------Bruma

-----------------
YABANCI FORVET------------------

Tarık + Yabancı Forvet bu takım düzelir

-----------------

tarik camdal'in sol bek oldugu takim emin ol cok duzgun olur :) ters ayakla kaciracagi adamlari hayal bile edemezsin, bindirme de olmaz

-----------------

Hakan devsirme stoper. Tarik devsirme sol bek (ki sag ayakli biri nasil sol bek yazilir anlamiyorum, modern bek dedigin bindirme ve ortalar yapar).

Bu defans hatti ile oynayalim cok aglariz. Veysel zaten tam soru isareti. Semih gecen yil bjk fair play macindan sonra resmen cöktü. Bide yanina yetersiz balta ile tarik gelince bizim defans tam tirt olsun.

Yok abi bize mecburen sol ayakli bir sol bek, ve güvenebilecegimiz bir stoper lazim.

Tabi yabanci forvet de lazim, ama 5 yabanci ile nasil olcak :( seni de anliyorum anca defans hattini türk yaparak ya da brumayi keserek olur.

Hakan devsirme stoper. Tarik devsirme sol bek (ki sag ayakli biri nasil sol bek yazilir anlamiyorum, modern bek dedigin bindirme ve ortalar yapar).

Bu defans hatti ile oynayalim cok aglariz. Veysel zaten tam soru isareti. Semih gecen yil bjk fair play macindan sonra resmen cöktü. Bide yanina yetersiz balta ile tarik gelince bizim defans tam tirt olsun.

Yok abi bize mecburen sol ayakli bir sol bek, ve güvenebilecegimiz bir stoper lazim.

Tabi yabanci forvet de lazim, ama 5 yabanci ile nasil olcak :( seni de anliyorum anca defans hattini türk yaparak ya da brumayi keserek olur.

usta yok çare yok Brumadan, Defansdan, Tellesden birini feda edeceksin ya da Burak ile devam edeceksin

Bu hafta 2 transfer olur bence mevlüt ligde çok iyi geçen hafta 2 gol bu hafta 1 gol 1 asist almamız zora girdi. fiyat yükseltirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt