Ahahaha senin bu taktiği biliyorum![]()
Ama 1000 e çok az kaldı diye öyle demistim, normalde öyle bir takıntım yok
![]()
benimki mizah isterse sifirlasinlar benim like lari umrumda olmaz boyle seyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahaha senin bu taktiği biliyorum![]()
Ama 1000 e çok az kaldı diye öyle demistim, normalde öyle bir takıntım yok
![]()
Psg forumuna goz attimda adamin biri iki ay once ileriye ucluye Ronaldinho-Drogba-Eto'o yazmis ibo ve di mari a yedek olarak yazmis ve bunu destekleyen bir kac kisi cikmis![]()
T.nöbeti bittiği için sıkıldım 12numro ya girdim kamiller gsyi küme düşürme başlığı açmışlar özentiliğin bu kadarı harbi mal bunlarserdar kesimalada galatasaraylı diye sövüyorlar çok enteresan kafalar var
![]()
-------------Muslera------------
Veysel--Semih--Hakan---Tarık
-----------Melo-----Selçuk--------
Olcan--------Sneijder--------Bruma
-----------------YABANCI FORVET------------------
Tarık + Yabancı Forvet bu takım düzelir
hahahahhahahahahahahhahaha emre b nin kuzeni 2 ayda napmış la kızı öyle![]()
![]()
tarik camdal'in sol bek oldugu takim emin ol cok duzgun olurters ayakla kaciracagi adamlari hayal bile edemezsin, bindirme de olmaz
-------------Muslera------------
Veysel--Semih--Hakan---Tarık
-----------Melo-----Selçuk--------
Olcan--------Sneijder--------Bruma
-----------------YABANCI FORVET------------------
Tarık + Yabancı Forvet bu takım düzelir
Hakan devsirme stoper. Tarik devsirme sol bek (ki sag ayakli biri nasil sol bek yazilir anlamiyorum, modern bek dedigin bindirme ve ortalar yapar).
Bu defans hatti ile oynayalim cok aglariz. Veysel zaten tam soru isareti. Semih gecen yil bjk fair play macindan sonra resmen cöktü. Bide yanina yetersiz balta ile tarik gelince bizim defans tam tirt olsun.
Yok abi bize mecburen sol ayakli bir sol bek, ve güvenebilecegimiz bir stoper lazim.
Tabi yabanci forvet de lazim, ama 5 yabanci ile nasil olcakseni de anliyorum anca defans hattini türk yaparak ya da brumayi keserek olur.
o zaman yerli alacaksan Ömer T. ve Mevlüt
Ömer bizi begenmez artik, oda özil calhanoglu gibi artik anca rüyamizda olur.
Mevlüt ise ilk macta iki gol atinca degerine deger katti, bizdede para yok, o tren de kacti malese...
böyle devam o zamanBurak' ın keyfine kaldı koca takım
![]()