Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan bu beyaz reklami kaldirin

bende adblocker var hala beyaz birsey cikiyor bu ne ya, forumdan zaten yeterli kadar para kazaniyorsunuz daha da reklam yapiyorlar

offffffffffffff offfffffffffffffffffff ne zor lannn bu dönem kim gelecek muhabbeti drogba varken kafamız rahattı alın bi forvette beklemekten kurtulalım

Campbell olmayacak bence, bu saatten sonra o cocugu birakmazlar gibi. Zaten biraksalar bile akli Arsenal'de kalir, orada oynamayi cok istiyor belli. Ben bizde oynamak isteyen oyuncu istiyorum.

Campbell olmayacak bence, bu saatten sonra o cocugu birakmazlar gibi. Zaten biraksalar bile akli Arsenal'de kalir, orada oynamayi cok istiyor belli. Ben bizde oynamak isteyen oyuncu istiyorum.

Besiktas macinda oynarsa Sampiyonlar Liginde baska takim icin oynayabiliyor mu diyelim bize transfer olsa haftaya, bilgin var mi bu konuda renktas?

Bir futbolcu CL veya AL'de play off oynadıktan sonra başka bir takıma transfer olduğunda o takımda grup maçlarına çıkabiliyor diye biliyorum.

şu dany ve eboue ne olacak ya , kim alacak bunları eboue talıp olan olur ama kımse vermez parayı inşallah dany 1.ligden birine kiralanir ched zaten zor göndermek amrabat da malaga gittimi tamamdir en büyük sorun eboue sanırım kalıcak yattıgı yerden para alıcak hersene bir yabancı oyuncudan çekıyoruz artık duzgun sözleşme yapmamız lazım bune hersene biri başımıza bela olurken göndermemiz gereken kac yabancı var tabi bunlar tüpçü nin yüzünden

yavv arkadaş sanki çok mükemmel bir kadromuz varmış gibi şu amrabatı da bir yerlere kakalamak isteyenlere hasta oluyorum.

şuanki koşullarda yedekler arasından gelipde skora katkıda bulunabilecek, en azından oyuna canlılık getirebilecek tek yedek oyuncumuz o.

gören duyanda onu bi göndersek boşalan kontenjana di maria yı alacaz zanneder.

Eder-Braga.jpg

Eder.jpg

Kontrati 2016'te bitiyor.

Piyasa deger su anda 7 Milyon €

26 yasinda.

Hic olmaza bu Adami alabillirz. Almeida dan kat kat daha iyi ve daha genc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt