Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu süper kupa maçını kaybedersek kazan gbi kayniyan fneri gene düzlüğe çıkartıriz ben artık transfer falanda beklemiyorum.

Galatasaray, Nordin Amrabat için Malaga'ya cevap vermeden önce teknik direktör Cesare Prandelli'nin raporunu bekliyor.

Sporx

Forvet konusuna gelelim kötü Trabzon bile Cardozo'yu aldı üstüne üstlük Mitroglou için girişimde bulunuyorlar biz ise hala Burak ve Umut.

3 yabancı yolcu.

Forvet yabancı olursa bu demektirki stoper ve beke yerli o'scak

Stoperde yerli ? Uğur demirok geliyor sadece aklıma

M'bia: Defansif Orta saha (Melo icin alternatif), Stoper,Sag bek, sol bek posziyonunda oyunanbilliur

Bonservis elinde. 28 yasinda. Piyasa degeri 9 Milyon €

Sarı-Kırmızılılar'ın idari menaceri Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde Londra'da bir araya geleceği Balanta'nın menaceri Espindola'nın ilk adresi Roma oldu.

Balanta yatsında Doria'yı alalım , Doria'da olmuyorsa Alex Song'u kiralasın bir zahmet artık stoper için.

Forvete de bir Javier Hernandez Balcazar iyi giderdi açıkçası !

Beyler rüyamda Balanta bize geldi ; sakin olun adam 10 numara topçu .. Aman Allah'ım yok böyle bir defans.. çok sağlam defans keşke alsak :D

MATTEO DARMIAN = Defans - Sağ Bek

defansın her bölgesinde oynayabiliyor , forumda önerilmişti hatta haberler bile çıktı

Sarı-Kırmızılılar'ın idari menaceri Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde Londra'da bir araya geleceği Balanta'nın menaceri Espindola'nın ilk adresi Roma oldu.

Balanta yatsında Doria'yı alalım , Doria'da olmuyorsa Alex Song'u kiralasın bir zahmet artık stoper için.

Forvete de bir Javier Hernandez Balcazar iyi giderdi açıkçası !

Song+Hernandez Üst düzey olur.

Song+Hernandez Üst düzey olur.

Aynen öyle olur fakat ben Alex Song'u kiralama ihtimalimizin olduğunu düşünmüyorum birçok kulüp sıraya girmiş bile haberler o yönde yani.

Dória ve Javier Hernández Balcázar ikilisi de baya iyi olur diye düşünüyorum stoper olarak Éder Álvarez Balanta'nın ise ben Roma ile anlaşacağını düşünüyorum.

Yüksek ihtimalle ;

Diego Godin ve Mehdi Benatia zu FC Bayern

Daniel Agger zu At.Madrid

Éder Álvarez Balanta zu AS Roma

Olacak gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt