Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi oyuncumuz Sneijder, Inter’de yer bulamamıştı. Çünkü oradaki teknik direktörün sistemine uygun değildi. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlere böyle bakmak lazım.

başkanın açıklaması ilginç

Öyle demedi. Ocak ayinda yapilan transferlere böyle bakmak lazim dedi. Alayi cöp oldugu icin.

EEC-Spor @eecspor · 33 dk.

Az sonra Galatasaray ile ilgili özel haber!

EEC-Spor @eecspor · 15 dk.

2 haftadır UEFA ve CAS binasında araştırma yapan yurtdışı temsilcimiz Tugay, Galatasaray'ın transferlerini açıklayacak!!! Sadece EECSPOR'da

EEC-Spor @eecspor · 1 dk.

Tugay, uzun bir makale hazırlıyor. Galatasaray'ın transfer politikası, sponsorluklar vs... bu makalede.

Ben dışarı çıkıyorum renktaşlar okuyun bakalım neymiş ne değilmiş. :)

2 haftadır UEFA ve CAS binasında araştırma yapan yurtdışı temsilcimiz Tugay, Galatasaray'ın transferlerini açıklayacak!!! Sadece EECSPOR'da

Tugay, uzun bir makale hazırlıyor. Galatasaray'ın transfer politikası, sponsorluklar vs... bu makalede.

uefa casla ne alaka ki?

nasıl ocak ayındaki kendimden bişey katmadım ya da kırpmadım kopyala yapıştır yaptım

Gazeteci sordu. Ocak ayinda yapilan transferler cöp cikti gibisinden bi soruydu.

Baskan da "Kötü olduklarindan degil, sisteme uymadiklarindan oynayamadilar. Sneijder de Inter´de oynayamamisti bu sebepten. Onlara da öyle bakmak lazim" dedi.

En iyi oyuncumuz Sneijder, Inter’de yer bulamamıştı. Çünkü oradaki teknik direktörün sistemine uygun değildi. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlere böyle bakmak lazım.

başkanın açıklaması ilginç

Bu bu çekileemi söyledi? Biraz farklı okudumda bir yerde.

Edit : Onur Yılmazın yazdığı doğru galiba

transferleri cas binasında araştırıyorsa bir şey bulamamıştır zaten.insanları kandırmaktan ne zevk alıyor bu denyolar, anlamıyorum.

bakın ayrı paragraf olduğu için ocakta transfer edilen oyunculardan bahsetmedi diye düşündüm

“MANCİNİ ÇOK İYİ BİR HOCAYDI”

“Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Mancini çok iyi bir hocaydı. Ama gelir gelmez yabancı sınırlaması sorunuyla karşılaştı. Biz de aceleyle çözüm bulmaya çalıştık. Yönetim olarak onun listesine göre transfer yapmaya çalıştık. Ocak ayında yapılan transferlerden birkaç tanesi başarılı oldu.

En iyi oyuncumuz Sneijder, Inter’de yer bulamamıştı. Çünkü oradaki teknik direktörün sistemine uygun değildi. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlere böyle bakmak lazım. Santrfor alacağız. Yerli ya da yabancı olabilir. Bek ve stoper pozisyonu için de çalışıyoruz.”

Almeida'yı neden istemiyoruz? Adamın uyum sorunu yok, ligde en az 10 gol garantisi var, ileride top tutar,kafayla top indirir. Böyle bir adamı neden beğenmiyor bizimkiler bilmiyorum. Sırf Bjk'nin eskisi olduğu içinse çok yanlış bir düşünce

Ben Baskan´da 4.yildiz hirsi ve hedefi göremiyorum. Benim inancim kayboluyor yavas yavas.

Süper kupa icin de hic umutlu degilim gercekten. Fenerbahce bizden iyi durumda.

Kadrolari da (kadro mühendisligi acisindan) bizden cok cok iyi.

Biraz provokatif olacak ama, tokatlayacaklar bizi haftaya.

Sonra görecem ben Baskani.

Ben Baskan´da 4.yildiz hirsi ve hedefi göremiyorum. Benim inancim kayboluyor yavas yavas.

Süper kupa icin de hic umutlu degilim gercekten. Fenerbahce bizden iyi durumda.

Kadrolari da (kadro mühendisligi acisindan) bizden cok cok iyi.

Biraz provokatif olacak ama, tokatlayacaklar bizi haftaya.

Sonra görecem ben Baskani.

fenere kaybettiğimiz bir kupa söyle o halde?

edit: ayrıca bizden iyi olan feneri chealsea ve bjk karşısında gördük

olabilir belki onun dediği doğrudur ama sneijder örneğini neden verdi o halde?

sneijder geçen sene devre arasında gelmedi

Nedeni basit.

Kadro dışı kalan eboue, dany gibi oyuncular kötü değil demeye getirdi sneijder örneğini kunlanarak.

Pazarlama taktiği. Sneijder interde olduğu gibi sadece yeni hocanın systemine uymuyorlar.

Dipnot : sneijder maaşında indirime gitmediği için orda kadro dışı kalmışdı. Çaktırma :DD

fenere kaybettiğimiz bir kupa söyle o halde?

edit: ayrıca bizden iyi olan feneri chealsea ve bjk karşısında gördük

Öyle rahat olmayin derim ben. Bizim durumumuz da ortada.

Defans desen "idarelik", forvet zaten yok. Birsey oynadigimiz da yok.

Yönetimin rahatligi da cabasi. Akillanmalari icin belki de tokatlanmamiz gerekiyor ki ihtimal dahilinde.

Ben güvenmiyorum takima su anda.

Yönetimin rahatligi da cabasi. Akillanmalari icin belki de tokatlanmamiz gerekiyor ki ihtimal dahilinde.

Terim gelsede dertler bitse aysal gitse demi renkdas

Envoyé de mon Nexus 5

ben çok rahatım bizim defansımız kötüyse fbde defans diye bişey yok. dediğim gibi fbnin hazırlık maçlarını gördük izledinmi bilmiyorum.

bizim kadıköyde kazanma ihtimalimiz neyse fbninde bizden kupa alma ihtimali en fazla o kadardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt