Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.760
- 1.668
- 1.328
Futbol hızlı oynanan bir oyundur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi ciddi Tarık'ın solbekte Hakan Baltadan daha iyi olacağını düşünüyorum.Tarık'ı bir çok kez izledim ve bu kanaate vardım.Hakan artık eskisi gibi değil çok yavaş seninde söylediğin temposuz,sürekli arkaya adam kaçırıyor kademelere de giremiyor artık,çok kolay çalım yiyor.Senden herşeyin farkındasın mutlaka ama bi garipsin hala savunuyorsun Hakan Baltayı
Şu BJK'nin bize örnek olabilecek bir noktası var. O da yerlileri daha çok yurdışında almaları. Yani Oğuzhan, Töre, Olcay, kerim gibi adamlar ne olursa olsun şu ligdeki 5-6 milyonluklardan daha iyidir.
Biz de Kaan Ayhan, Tolgay, Tolga, Samed Yeşil gibi adamların peşini bırakmamalıyız. Tarıklarla filan uğraşmak yerine bunlara gidelim.
Olcay'ı alıyorduk vazgectik. Keza Kerim de öyle. Tore ve Oğuzhan i da alabilirdik rahat rahat. Kaleci Tolga yi da alabilirdik. Bu adamlari almasan bile rakibine aldirmayacaksin fiyat yukselticeksin.
Bu arada Salzburglu Soriano yine gol atmış. Manyak forvet bu herif.
I am the one who knocks!
Bu arada Salzburglu Soriano yine gol atmış. Manyak forvet bu herif.
I am the one who knocks!
Bunlar sadece hazirlik maclari kupada daha farkli atmosfer olacaktir ozaman gs nin nasil top oynadigini anlicaz egerki boyle kotu futbol oynarsk birak kupayi cl 0 puanla doneriz (-: