Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya su Besiktas'in aldigi dembaba gibi bir forvet bulamiyoruz burak'lami devam edecez yola yazik bize ):

Ciddi ciddi Tarık'ın solbekte Hakan Baltadan daha iyi olacağını düşünüyorum.Tarık'ı bir çok kez izledim ve bu kanaate vardım.Hakan artık eskisi gibi değil çok yavaş seninde söylediğin temposuz,sürekli arkaya adam kaçırıyor kademelere de giremiyor artık,çok kolay çalım yiyor.Senden herşeyin farkındasın mutlaka ama bi garipsin hala savunuyorsun Hakan Baltayı

Mesajımdan Balta yı savunduğum sonucunu çıkardıysan, sana laf anlatmak zaman israfı...

Tarık ın defansif özelliklerini son derece yetersiz bulduğumdu ana fikir...Bunun gibi, topla biraz hızlı dripling yapabilmekten başka meziyeti olmayan onlarcasını gördük, iki yıl sonra adı bile anılmayan...Haa daha gelişecekti değil mi?, 23.5 yaşından sonra 10 üzerinden 2.5 olan defansif özellikleri, 8-9 olacaktı, pardon hesaba katmamışım!...Ne dersek diyelim, boş laf olur, zaman gösterecek, 1-2 sene içinde rakiplerimizden birinde imrenerek izlersek sen haklı çıkmış olursun, bahsettiğim onlarcasına katılırsa da ben...Asıl Tarık ın yetersizliğinden bahsettiğim her mesajda birileri niye bu kadar içerliyor, anlayamıyorum, benim çocuğa bir garezim yok da size ne oluyor?...Benimki de bir görüş sonuçta, doğrudur ya da yanlıştır, dediğim gibi zaman gösterecek...Sıkıldım, bir daha yazmam Tarık hakkında...

Sezona adam gibi hazırlık maçı yapmadan giriyor takım, kupa maçında nasıl bir oyun olur bilmiyoruz.

Hll sper dvam

Fener'in Diego transferi büyük saçmalıktı. Sadece stoper alsalardı ve yedek olarak da her iki kanatta oynayacak birini alsalar yeterdi.

Bu gün izlediğim kadarıyla bem bjk hem de fener bizden çok öndeler.Biz 2.lig takımlarını zorla yeniyoruz maalesef

Fenerbahçe son 2 maçtır vitesi arttırdı. Bizden daha hazırlar.

Beşiktaş zaten resmi maç oynamanın avantajıda var, lige tamamen hazırlar.

Bunlar sadece hazirlik maclari kupada daha farkli atmosfer olacaktir ozaman gs nin nasil top oynadigini anlicaz egerki boyle kotu futbol oynarsk birak kupayi cl 0 puanla doneriz (-:

Şu BJK'nin bize örnek olabilecek bir noktası var. O da yerlileri daha çok yurdışında almaları. Yani Oğuzhan, Töre, Olcay, kerim gibi adamlar ne olursa olsun şu ligdeki 5-6 milyonluklardan daha iyidir.

Biz de Kaan Ayhan, Tolgay, Tolga, Samed Yeşil gibi adamların peşini bırakmamalıyız. Tarıklarla filan uğraşmak yerine bunlara gidelim.

Bu arada Salzburglu Soriano yine gol atmış. Manyak forvet bu herif.

I am the one who knocks!

Şu BJK'nin bize örnek olabilecek bir noktası var. O da yerlileri daha çok yurdışında almaları. Yani Oğuzhan, Töre, Olcay, kerim gibi adamlar ne olursa olsun şu ligdeki 5-6 milyonluklardan daha iyidir.

Biz de Kaan Ayhan, Tolgay, Tolga, Samed Yeşil gibi adamların peşini bırakmamalıyız. Tarıklarla filan uğraşmak yerine bunlara gidelim.

Olcay'ı alıyorduk vazgectik. Keza Kerim de öyle. Tore ve Oğuzhan i da alabilirdik rahat rahat. Kaleci Tolga yi da alabilirdik. Bu adamlari almasan bile rakibine aldirmayacaksin fiyat yukselticeksin.

Olcay'ı alıyorduk vazgectik. Keza Kerim de öyle. Tore ve Oğuzhan i da alabilirdik rahat rahat. Kaleci Tolga yi da alabilirdik. Bu adamlari almasan bile rakibine aldirmayacaksin fiyat yukselticeksin.

Arsenal'de kısa sürede olsa kalan Oğuzhan bile ne kadar fark ettirdi. Biz de mesela Samed'i alternatif santrafor olarak alsak yeter. Liverpool'un havasını koklamış adam her türlü Eskişehir'den alınacak kazmalardan iyidir.

Beyler hem fener hem de bjk bizden daha formdalar. Lig başındaki fiksturumuz de zor. Valla hakkımızda hayırlısı olsun ama durum içaçıcı değil maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt