Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ileri 4 lü yabancı olsun geriye tek hakkını nerede kullanacaksın kabul edelim kalede sinan muslera kadar güven vermez Cesare Korayı ilk 11 e düşünmüyor telles mevcut kadroda kesik yiyemez melo ve S10 olmazsa olmaz e bittiki zaten yabancı hakkın nasıl iş bu. Neyse bakalım göreceğiz Cesare nasıl bir kadro yapılanması yapacak adam gibi hazırlık maçı da yapamadık ki şöyle bi fikir sahibi olalım :) Eyvallah sohbet için.

zor is gercekten dogru dürüst kadro kurmak zor, ancak rotasyon ile olur ama bir sekilde yabanci forvet oynamasi lazim, yoksa cok cok zor bir sezon olacak bizim icin...Su anda forvet hatti olarak 4 Büyüklerden en kötü forvet hattina sahibiz: FB-BJK-TS-GS skandal bir durum.

Eto boşda.

Gelsin. ..gerekdinde kanatda da oynar

* LG G2 Tapatalk *

Türkiye ligini çok gol atan kazanır. Sadece forvetten tek adamı daha iyi olan değil.

Çok gol atmanın tek yolu santrafordan birini çıkarıp daha iyisini koymak değildir.

ÖTY!

Ama bi başlangıç dır

Gördük Arsenal da cazotla alexisler var

Ama önde burak vari Giroud nasıl etkiledi takımı

* LG G2 Tapatalk *

emenike aziz yıldırımdan daha yaşlı çıkmış :D

981689_620x310.jpg

zor is gercekten dogru dürüst kadro kurmak zor, ancak rotasyon ile olur ama bir sekilde yabanci forvet oynamasi lazim, yoksa cok cok zor bir sezon olacak bizim icin...Su anda forvet hatti olarak 4 Büyüklerden en kötü forvet hattina sahibiz: FB-BJK-TS-GS skandal bir durum.

Bu sezon yine iyi geçen sezon kanatsız oynadık biliyorsun Sneijder kanat oynuyordu bu sene en iyi oynadığı mevkide oynayacak ve kanatlarımızda buna eklenecek o yüzden ben okadar da karamsar düşünmüyorum ama iyi bir alternatif türk forvet alınması mutlak gerekli onu biliyorum.

Almedia iddaları doğru çıkacak böyle giderse zaman daraldı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Campbell ve Sanago'nun yerinde olsam hoca Giroud bu haliyle bu 90 dakikayı çıkardıya bırak bir sezonumuz boşa gitmesin kirala bizi derim.

başkan hakkatten futboldan anlamıyosun galiba bu kadarda beklemiyodum.

drogba gidince ilk işin forvet almak olacaktı.

forvetsiz clde napcaz? almeidaya mecbur bırakma bizi

Ajaxa gidecekdi etoo diyorladi

Eto 2-2,5 istiyormuş

Ehh almeida 500bin mi alıcak :D

Almeida gelecene her türlü Eto'o derim !

Zaten pek seçenekler kalmadı artık.

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt