Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yönetimden hiçbirşey olmaz burakı şutlamak yerine zam yapıp 5 yıllık sözleşme yapan geleceği yakan yönetimden bahsediyoruz yabancı sınırı felan hikaye

Her sene 5 tane çakma topçuya 20 verip bişey elde edemiyoruz. Bu sefer üst düzey forvete 15-20 verip almamız lazım

Şu takım ne zaman tam zamanında adam gibi transferler yapıp kampa yetiştircek yetti valla kredin sonsuz değil Aysal ve yönetim bilesiniz

FORVET LAZIM FORVET. FORWARD, STRIKER

• vorentoepërpara
  • vpřed
  • fremad
  • vooruit
  • antaŭen
  • edasi
  • pasulong
  • eteenpäin
  • avant
  • წინ
  • vorwärts
  • προς τα εμπρός
  • આગળ
  • مهاجم
  • առաջ
  • hücumçu
  • aurrera
  • наперад
  • এগিয়ে
  • naprijed
  • напред
  • endavant
  • padulong
  • 前进
  • 前進
  • naprijed
  • आगे

• előre

• áfram
  • maju

• avanti

• フォワード
  • et deinceps
  • para a frente
  • do przodu
  • رو به جلو
  • вперед

• напред

• adelante

bu yönetim hiç transfer yapacağa benzemiyor, şu ücretlere yaptıkları zamlarla bile bi dünya adam alınırdı. Sorun parasızlık değil işbilmezlik. Bu saatten sonra Mevlüt ve Koray Altınay'a razıyım, hayal kurmaya gerek yok. Ayrıca geçen sene aynen aziz yıldırımın bile dediği gibi FB iyi olduğu için değil, GS kötü olduğu için şamp. oldu. Mancini oyuncuları saçma sapan yerlerde oynatıp bizi bitirdi(sneijder solaçık, Burak sağaçık). Ne zamanki drogba sakatlanıp herkes yerini buldu(burak forvet-sneijder forvet arkası) o zaman iş düzeldi. Prandelli kondüsyonu sağlam yüklediyse bu kadro ligi bi şekilde götürür, 5+3 varken Avrupada başarı zaten hayal.

Ajax, Eto nun 19 a kadar karar vermesini istemis.

Açık Mert Korkusuz Emre Güralın Floryada oldugunu iddia etmiş. Eger yalansa bıraksınlar bu işi çok agır itham.

tarık veya sener, balanta ve emre güral getirip, rezil transfer dönemini bitiririz.

Açıkçası bekledigim transferler Jonas ve Dominguez. Kafamdaki tek sorun Jonas Buraktan iyimi. ?

Ben razıyım Emre Gürala. En azından Sol ayaklı bir Hücum oyuncumuz olmus olur. Maksat seçenek arttırmak. Zaten Burak ligde her maçı oynayacak. E birde form tutupta sürekli gol atarsa Şampiyonlar Ligindede kesmez. Yabancı santraforun elde kalır (Almeida ve onun kalibresindekileri kastediyorum) Jonas-Soldado gelirse iş degişir tabi

Bu sene bir gram umudum yok..

Elinin üstüne yattı yönetim yaz boyu..

Elin oğlu gitti Mehmet Ekici'yi bile aldı geldi..

Bizim ortasahanın göbeğinde alternatifimiz bile yok..

Yekta beyin keyfine kalmışız yedek olarak..

Saçma salak transfer planı..

40 milyon € para almışssın hala yok son günü bekleyelim ulan son gün sana hangi takım yıldızını ucuza verir ne kadar aptalca bir hamledir!

Verecen 20'yi Campbell'a bonservisiyle dosta düşmana attıracan imzayı.

Defansa kimi alırsan al..

Bizim en kaliteli olmamız gereken mevkiler en kelepir adamlarla dolu..

Büyük takımın büyük golcüsü olur gerçekten kendini Kral sanan 15 kere pozisyona girip bir tanesini atabilen bir golcümüz var..

En iyi mevkimiz ortasahanın önündeki 3 adam..

Defans güven vermiyor o vermeyince Muslera'nın gol yeme şansı yüksek..

Galatasaray kafaya oynuyorsa ortasaha becerisindendir..

Bu defans hattıyla çok zor..

Bu golcülerle çok zor..

Ünal Aysal bu son senen!

Sen hala bekle bakalım..

Selçuk ve Hamit veteran Topçular gibi tempolari düşük. Alternatifleri var mı oda yok.

Dün Demba Ba'yı gördükten sonra forvet ihtiyacımıza olan inancım %1000000 arttı.

hala bu yönetimden iyi transfer bekleyen var o iş Ali Dürüst'ten sonra bitti alacakları 1 tane yerli zayıf bir oyuncu bir tane de sözüm ona genc yetenek kiralık seneye gider o da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt