Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Chedjou ile devam edip(hani alırsak da stoper 3. seçenek olmalı) önceliğimiz kanat forvet ve santrafor oalrak belirlemeliyiz.

Başkan bek filan demiş bence gereksiz şu an. Sabri'yi affetsinler işte fazla uğraşmadan.

1. Santrafor

2. Kanat forvet

3. Stoper(bek özellikli olabilir)

Alıp kapatmalıyız. Şu savunma takıntısından vazgeçsinler artık lütfen. Mevlüt, Campbell(Kiralık) alalım da Balanta olsa da olur olmasa da.

Diğer başlıkta da yazdım. 11'de Olcan-Sneijder-Campbell-Burak var ise mesela kenarda Mevlüt ve Bruma gibi hamlelerimiz olmalı bu lig için.

Sabriyi affetsinler demissin. Bu zamandan sonra Sabriyi affetmek ezikligin daniskasidir bence. Ne güzel yillardir bekledigimiz kurtulus ani geldi ve hala bu adami geri isteyenler var.

Tamam Sabri bazen yararli olabiliyor dogru hakkini vermek lazim. Ama bence YET-MEZ. Yillardir verilen kaptanligin ve altyapidan cikmanin ekmegini yiyor. Aslinda 2011 sezonunda yollanmasi lazimdi bile. 8.bitirdigimiz ve büyük temizligin oldugu sezon.

Kismet bugüneymis. Bence Sabriyi geri getirmek HIC ama HIC bir seye yaramaz.

Samimi olarak soruyorum sana, sen olsan seni is yerinden kovsalar ama sonra pardon ya yerine eleman bulamadik seni geri getirelim deseler. Düsün bi. Sen olsan o isine geri dönünce iyi performans sergilermisin, seni kovan patronunun (Prandelli) bir dedigini iki edermisin?

Buna arti takimda bir yerli/yabanci sorunu var. Bunu gecen sezon bariz gördük. Gökhan Zanin Meloya "siz/biz" diye bagirmasi. Burak-Sneijder-Selcuk üclüsü. Yemeklerde falan türklerin kutuplasmasi. Sabrinin de bildigimiz gibi az kalir bir yani yok bu olaylarda. Kücük bir örnek. Frikiklerde gidip SELCUK SEN VUR! demesi falan.

Ben bu herifi bu takimin formasini tasirken görmek istemiyorum bir daha. Bu herife muhtac kaliyorsak takimin kapisina mühürü vuralim ve gidelim.

Kisacasi bu Adamin geri gelmesinin avantajindan cok DEZAVANTAJI var benim gözümde. Alt tarafi kiytirik Sabri ya. Sabri den bahsediyoruz. Bu herif takimda olsa ne olacak, olmasa ne olacak. Altyapidan Can Özgür mü neydi ismi, ona sans verelim daha iyi.

Baskanin son aciklamalarina bakarsak sanki tarik bu formayi giyecek gibi once defteri kapandi dendi simdi bir ilerleme yok dendi sanki tok alici gibi yapiyoruz eskisehir seve seve olmasada oteki türlü satacak paraya ihtiyaclari var çünkü bu yoklukda tarik iyi giderdi açıkçası

tost makinasi

Sabriyi affetsinler demissin. Bu zamandan sonra Sabriyi affetmek ezikligin daniskasidir bence. Ne güzel yillardir bekledigimiz kurtulus ani geldi ve hala bu adami geri isteyenler var.

Tamam Sabri bazen yararli olabiliyor dogru hakkini vermek lazim. Ama bence YET-MEZ. Yillardir verilen kaptanligin ve altyapidan cikmanin ekmegini yiyor. Aslinda 2011 sezonunda yollanmasi lazimdi bile. 8.bitirdigimiz ve büyük temizligin oldugu sezon.

Kismet bugüneymis. Bence Sabriyi geri getirmek HIC ama HIC bir seye yaramaz.

Samimi olarak soruyorum sana, sen olsan seni is yerinden kovsalar ama sonra pardon ya yerine eleman bulamadik seni geri getirelim deseler. Düsün bi. Sen olsan o isine geri dönünce iyi performans sergilermisin, seni kovan patronunun (Prandelli) bir dedigini iki edermisin?

Buna arti takimda bir yerli/yabanci sorunu var. Bunu gecen sezon bariz gördük. Gökhan Zanin Meloya "siz/biz" diye bagirmasi. Burak-Sneijder-Selcuk üclüsü. Yemeklerde falan türklerin kutuplasmasi. Sabrinin de bildigimiz gibi az kalir bir yani yok bu olaylarda. Kücük bir örnek. Frikiklerde gidip SELCUK SEN VUR! demesi falan.

Ben bu herifi bu takimin formasini tasirken görmek istemiyorum bir daha. Bu herife muhtac kaliyorsak takimin kapisina mühürü vuralim ve gidelim.

Kisacasi bu Adamin geri gelmesinin avantajindan cok DEZAVANTAJI var benim gözümde. Alt tarafi kiytirik Sabri ya. Sabri den bahsediyoruz. Bu herif takimda olsa ne olacak, olmasa ne olacak. Altyapidan Can Özgür mü neydi ismi, ona sans verelim daha iyi.

Öncelikle sabri illa da affedilsin demiyorum. Yani bence acil bir bek sorunu yok. ya da 2 adet hücumcu eksiğimiz kadar önemli değil. Hani ısrarla bek ihtiyacı çıkarsa Sabri var demek istedim. Yoksa bence de dönmesin.

İkincisi boldladığım kısımdaki görüşlerine hiç ama hiç katılmıyorum. Sneijder'in hem saha içi hem saha dışında en samimi pozlar verdiği adamlar Selçuk ve Burak istersen tek tek bütün video ve fotolara bak. Selçuk'un UEFA istatistiklerine göre en çok pas yaptığı adam Sneijder. Selçuk'un Burak'a pas atma takıntısı yerli veyabancı ile alakalı değil. Alışkanlık.

Zan olayının da içini dışını bilmeden sadece onu suçluyoruz. Melo mutlaka haklı gibi. Orada ne olduğunu bilen var mı yok? Hani birine ön yargıyla yaklaşılacaksa bu Melo olur. Zira Gökhan ne BJK'de ne bizde hiç bir sorun çıkarmamış, yedek kalsa da görev verilince sorun etmemiş, mükemmel oynadığı maçlardan 18'e alınmasa bile isyan etmemiş, kavgda gürültüde olmayan adam. Melo daha 2 sene öcne Riera ile kavga etti. Genel oalrak akvgaya meyilli. Neden suçlu Gökhanmış gibi davranılıyor.

Bence takımda yerli yabancı ayrımı filan yok. Israrla bunu söyleediler Drogba hala sosyal emdyadan en çok Burak'a takılıyor. Elinizde somut delil olmadan bu şehir efsanelerine inanmayın.

oha

fotoya bakin

BveP7azCAAItvFh.jpg:large

şu a2dekı genclerle ilgilenılsın kıraya verilsin takıp edilsın guven verilsin bence ordan daha ıyı transferlerımız olur bıraz guvenıp takıp edelım bir sürü isimler yazılıp çiziliyor kiraya ver takıp et guven aşıla a takıma koy rahat maclarda maca cıkar kac ısımden ıkı tanesı tutsa tamamdır

Ben yine polyanayı oynuyacam Olm yoksa bu işler piskolojimi bozuyor.

Sponsor yok

Forvet yok

Ciddi hazırlık maçı yok

şu a2dekı genclerle ilgilenılsın kıraya verilsin takıp edilsın guven verilsin bence ordan daha ıyı transferlerımız olur bıraz guvenıp takıp edelım bir sürü isimler yazılıp çiziliyor kiraya ver takıp et guven aşıla a takıma koy rahat maclarda maca cıkar kac ısımden ıkı tanesı tutsa tamamdır

Altuğ iyi altuğ

Millet ergen diye dalga geçiyor ya ben biraz açayım. Elindekiyle yaşamayı henüz öğrenmemiş diyerek bahsi geçen toy kavramını.

İstediği kadar gol kaçırsın, bu sene forvetimiz Burak, bununla yaşamayı öğreneceğinize, ay hali geçiren kızlar gibi sürekli bir dırdır, şikayet hali... Bu nedir ya? Bırakın artık.

Muslera

Furkan Semih Balta/Balanta Telles

Selçuk Melo

Olcan Sneijder Bruma/Yasin

Burak

Bu sene 11 bu. Daha iyisi olabilir mi?olabilir, ama artık doyum noktasına geldik. Bundan sonra BAM (bilmeyenler için Barış Ayhan Mustafa Sarp) üçlüsünün yerine üç tane iyi orta saha oyuncusu alıp, "orta sahada devrim yaptık" deme şansımız yok. Öyle bir fark için Toure-Fabregas falan lazım çünkü. Önümüzdeki 50 yıl da böyle oyuncular alamayacağımıza göre? 5 yabancı ile sınırlı olduğumuza göre? Telles-Bruma ikilisine 20 milyon € gömdüğümüze göre? Elimizdekiyle mutlu olup destekleyelim bence.

Burak çok gol kaçıracak tamam, şu an efsane olarak bakılan Hakan Şükür ondan fazlasını kaçırırdı. Top tutamıyor evet, ama koşularla alan açıyor, bu da önemli bir yeti. En az 20-25 atacaktır, biraz moral verirsek taraftar olarak daha da fazlasını, inşallah.

besiktas'a helal olsun o butceyle kadro planlama konusunda, 1 milyona aldiklari sol bek, 2 milyona aldiklari stoper bizim 6-7 ye aldiklarimizdan daha iyi katki veriyor. yabanci sikintilari da yok, biz ilk 18 e giremeyecek adamlara 3 milyon euro verip daha kadro kuramiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt