Sabriyi affetsinler demissin. Bu zamandan sonra Sabriyi affetmek ezikligin daniskasidir bence. Ne güzel yillardir bekledigimiz kurtulus ani geldi ve hala bu adami geri isteyenler var.
Tamam Sabri bazen yararli olabiliyor dogru hakkini vermek lazim. Ama bence YET-MEZ. Yillardir verilen kaptanligin ve altyapidan cikmanin ekmegini yiyor. Aslinda 2011 sezonunda yollanmasi lazimdi bile. 8.bitirdigimiz ve büyük temizligin oldugu sezon.
Kismet bugüneymis. Bence Sabriyi geri getirmek HIC ama HIC bir seye yaramaz.
Samimi olarak soruyorum sana, sen olsan seni is yerinden kovsalar ama sonra pardon ya yerine eleman bulamadik seni geri getirelim deseler. Düsün bi. Sen olsan o isine geri dönünce iyi performans sergilermisin, seni kovan patronunun (Prandelli) bir dedigini iki edermisin?
Buna arti takimda bir yerli/yabanci sorunu var. Bunu gecen sezon bariz gördük. Gökhan Zanin Meloya "siz/biz" diye bagirmasi. Burak-Sneijder-Selcuk üclüsü. Yemeklerde falan türklerin kutuplasmasi. Sabrinin de bildigimiz gibi az kalir bir yani yok bu olaylarda. Kücük bir örnek. Frikiklerde gidip SELCUK SEN VUR! demesi falan.
Ben bu herifi bu takimin formasini tasirken görmek istemiyorum bir daha. Bu herife muhtac kaliyorsak takimin kapisina mühürü vuralim ve gidelim.
Kisacasi bu Adamin geri gelmesinin avantajindan cok DEZAVANTAJI var benim gözümde. Alt tarafi kiytirik Sabri ya. Sabri den bahsediyoruz. Bu herif takimda olsa ne olacak, olmasa ne olacak. Altyapidan Can Özgür mü neydi ismi, ona sans verelim daha iyi.