Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 transfer ile takim cok cok güzel olurdu

Muslera-Veysel,Semih,Toprak,Telles-Melo,Selcuk-Olcan,Sneijder,Arda-Balotelli

Simdi olacagi bu

Muslera-Veysel,Semih,Balta,Telles-Melo,Selcuk-Olcan,Sneijder,Bruma-Burak

Arada fazla fark yok gibi görünse de aslinda cok cok fark ederdi

Balo/Burak demişsin renktaş ne fark gözükmemesi dağlar var arada. Senin takım cl'de de iş yapar bu halimiz pek umut vermiyor.

Bu yıl takımın forveti Burak Yılmaz olacak, bu yüzden bırakın yuhlamayı sahip çıkın futbolcumuza, öncelik defansa sağlam bir adam almak olmalı, keşke bir tane daha yabancı hakkımız olsa da Burak yerine mesela Cavani forvetimiz olsa, ama imkanı yok bunu unutun bence.

Geçen yıl CL'de gruplarda en çok gol yiyen 4. takım olduk, hatta toplamda 7 maçta 17 gol yedik, takım defansa güvenmiyor bu yüzden ileriye çıkamıyor, Chelsea maçında tek pozisyon üretemedik mesela, ligde en az gol yiyen takım olabiliriz o ligin kalitesizliğini Muslera'nında kalitesini gösterir, geçtiğimiz sezon ligde 11 tane beraberliğimiz var oyunu kontrol etmekten hücum yapamadık, hatta şampiyonlukta bu yüzden gitti, arka tarafta sağlam bir adam olsa Selçuk ve Melo hücuma daha çok katkı sağlarlar ama yok Chedjou ve Semih güven vermiyor takıma, ezbere forvet istemeyin, bu takımın defansı s.o.s veriyor.

Ben Burak'ın gol kaçırmasına katlanırım ama defansta Muslera-->Ched-->Semih-->Ched-->Veysel-->Ched-->Semih-->Telles-->Semih-->Ched--->Semih.......... paslaşmasına topu ileri taşıyamamasına kat-la-na-mı-yo-rum. Çok acil tüm parayla çok sağlam bir defans oyuncusu almamız lazım.

Imza!

şu an adam alsak sanki süper kupada oynayabilir allam boş yorumları sen post yaptırma yarrabbi

pedro franco 2 milyon euro vs Dany 3,3 milyon euro, Chedjou 7 milyon euro

olcay 800 bin euro vs ontivero 2 milyon euro, amrabat 9 milyon euro

oguzhan 500 bin euro vs yigit gokoglan 3 milyon euro

pektemek 4 milyon euro vs sercan yildirim 4 milyon euro

ramon motta 1 milyon euro vs salih dursun 3 milyon euro, telles 6 milyon euro

demba ba 6 milyon euro vs burak 5 milyon euro, umut 4 milyon euro

14,3 milyon euro vs 46,3 milyon euro

bircok kisi sagdakileri verip soldakileri almayi kabul eder muhtemelen an itibariyle :)

boyle 30-40 milyon eurolari cope atip kaliteli oyuncular icin 300-500 bin euronun hesabini yaparlar ve kulubun cikarlarini koruyoruz derler utanmadan, rezalet bir takim planlamamiz var gercekten baya rezalet

Keşke tabata,del bosque,ayhan Akman,köybaşı vb harcanan paralarda yazılsaydı son dönem için ise ok lafım yok

Bir de rakibi abartmayın bu kadar mübarekler. Tamam bizim santrafor sıkıntımız var da adamları stoperleri Alves-Bekir-Serdar lan:)

Alman Bild Gazetesi Dominguez Haberi dogruladi. Yaziklar olsun, kim bu transferler yapiyor? Anlamiyorum....Chedjou Dom dan kötü degildir, Dom ayni stoper tipi ve aynen Chedjou gibi cok konsantrasyon hatalari yapiyor. Kaldi ki Chedjou hala gitmedi ve biz Stoper almak istiyoruz

yabancı sınırı olmasa 4 transferle çok güzel bir takım olabilirdik ..

muslera

xxxx..semih..xxxx..hakan/telles

selçuk..melo

xxxx..sneijder..bruma/olcan

xxxx/burak

para yok madem bari bedava olanları alsaydınız

eboue > maicon

dany/chedjou > alex

drogba > gomis

ontivero/amrabat > menez

muslera

maicon

alex

melo

sneijder

bruma

menez

gomis

telles

şu 4 bedava adamı almış olsaydık transfer sezonunu başında ( maicon-alex-menez,gomis ) ambargo koyardık lige yemin ediyorum

CL Kadrosu

................muslera..............

maicon...semih...alex...telles

............selçuk...melo.........

..menez.....sneijder.....bruma..

..................gomis..............

ligdede örneğin ;

.................sinan..............

veysel...semih...alex...hakan

...........selçuk...melo..........

..menez....sneijder.....olcan

.................gomis..............

yabancılarıda form durumuna ve rakibe göre değiştirebilirdik. şöyle bir kadro mühendisliği gayet akıcı olurdu

Yonetımın polıtıkası bellı super kupayı alırsak demıstık transfere ıhtıyac olmadıgını acıklamalarını duyup bı transferle fılan bıtırır donemı super kupayı alamazsak taraftarın gazını almak ıcın forvet defans sag bek transferlerını bıtırır...

muslera

selçuk..melo

xxxx/burak

eboue > maicon

dany/chedjou > alex

drogba > gomis

ontivero/amrabat > menez

muslera

maicon

alex

melo

sneijder

bruma

menez

gomis

telles

şu 4 bedava adamı almış olsaydık transfer sezonunu başında ( maicon-alex-menez,gomis ) ambargo koyardık lige yemin ediyorum

CL Kadrosu

ligdede örneğin ;

yabancılarıda form durumuna ve rakibe göre değiştirebilirdik. şöyle bir kadro mühendisliği gayet akıcı olurdu

Aslında kararlar bağlamamak lazım. İleride top tutamayan bir Burak diyorsunuz da bu formasyonla Olcan-Sneijder-Bruma ileride Burak izlediniz mi ? Bu formasyonu izledikten sonra bazı şeylere karar verelim. Burak'ın ileride top tutma rolünü Sneijder hayli hayli üstlenebilir. O yüzden eleştirirken çok gaddar davranıyorsunuz. Üstte takım planlaması diyorsunuz da Bjk'yi biz 2 senedir tokatlıyoruz içeride dışarıda. Ve hala elle tutulur bi başarıları yok. Cimbomu ezmek ne kadar hoşunuza gidiyor. BU SENE 4.YILDIZ SENESİ. BAŞKA GALATASARAY YOK. KENETLENMELİYİZ. Böyle muhasebe hesapları yaparak değil.

muslera

selçuk..melo

xxxx/burak

eboue > maicon

dany/chedjou > alex

drogba > gomis

ontivero/amrabat > menez

muslera

maicon

alex

melo

sneijder

bruma

menez

gomis

telles

CL Kadrosu

ligdede örneğin ;

Sözüm sana değil yanlış anlama sakın.Daha geçen ay bu adamların ismi geçtiğinde burada yerin dibine gömenleri çok iyi hatırlıyorum .Bitik Gomisi ne yapıcaz Buraktan bir farklı yok , yok ne bilim Menez leş onu alıpta ne yapalım , Alex Psg de istenmeyen adam bizde işi ne diyen tipler şimdi keşke alsaydık diyolar.Burada kendini beğenmişlik ve ikiyüzlülük bazı arkadaşların kanına işlemiş. Böyle adamlara Burak Yılmaz ve Chedjou gibileri müstahak bence.

Dün Real Madrid - Atletico Madrid macini izlerken biraz sakinlestim. Atletico macinda gercekten fena oynamadigimizi hatirlamis oldum.

Dünyanin acik ara en müthis takimi olan Real Madrid´in ( su anda ), ne kadar zorlandigini gördük. Bizde o seviyede hic fena oynamadik.

Iste o son mac moralleri alt üst etti gercekten ama umarim sadece ciddiyetsizliktir. Belli bir kalitede oldugumuzu düsünüyorum. Bazi eksiklere ragmen.

Prandelli´nin de Atletico´ya benzer bir sistem oturtmaya calistigini gözlemliyorum. Öncelik gol yemeyen takim yaratmak sanirim.

6 aydır adı bizimle geçen Astori dün fb maçında baya sıvamış galiba.

İbarbonun menajerlik şirketi bizimle yakın bağları olan bi şirket.Olabilite görüyorum

Dün Real Madrid - Atletico Madrid macini izlerken biraz sakinlestim. Atletico macinda gercekten fena oynamadigimizi hatirlamis oldum.

Dünyanin acik ara en müthis takimi olan Real Madrid´in ( su anda ), ne kadar zorlandigini gördük. Bizde o seviyede hic fena oynamadik.

Iste o son mac moralleri alt üst etti gercekten ama umarim sadece ciddiyetsizliktir. Belli bir kalitede oldugumuzu düsünüyorum. Bazi eksiklere ragmen.

Prandelli´nin de Atletico´ya benzer bir sistem oturtmaya calistigini gözlemliyorum. Öncelik gol yemeyen takim yaratmak sanirim.

Belçika 2ci lig takımı diye küçük görmeyin okadar.

Adamların ligi başlayalı 1 ay olacak.

Bizim gibi amatör seviyede değil bunların 2ci ligleri. Schalke04 tam kadro mesela almanya 3cü lig takımına eylendi kupadan.

Hemde haklı çekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt