Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet diye Emre Güral'ı alacaklarsa hiç almasınlar daha iyi.

Başkan dün forvet yabancıda olabilir Türk de olabilir demişti.Yerli olarak Mevlüt işi olmuyacağına göre Emre Güral ya da Muhammet Demir den başka benim aklıma gelen isim yok.Yabancı olmazsa yerli düşünülüyor herhalde.

Ultraslan Gsvid'i kapattırmış. İğrenç herifler

Yok,Yiğit Ağbaba denen pkk lı herif tehdit etti ,seni ifşa ederim diyerek...

Gsvid'in dediğine göre bu herifin ifşa ederim dediği de Gsvid değil arkadaşı,arkadaşı için hesabı kapattı.Ne olur ne olmaz bu tayfa adamın kafasını falan keser...

Öncelikle sabri illa da affedilsin demiyorum. Yani bence acil bir bek sorunu yok. ya da 2 adet hücumcu eksiğimiz kadar önemli değil. Hani ısrarla bek ihtiyacı çıkarsa Sabri var demek istedim. Yoksa bence de dönmesin.

İkincisi boldladığım kısımdaki görüşlerine hiç ama hiç katılmıyorum. Sneijder'in hem saha içi hem saha dışında en samimi pozlar verdiği adamlar Selçuk ve Burak istersen tek tek bütün video ve fotolara bak. Selçuk'un UEFA istatistiklerine göre en çok pas yaptığı adam Sneijder. Selçuk'un Burak'a pas atma takıntısı yerli veyabancı ile alakalı değil. Alışkanlık.

Zan olayının da içini dışını bilmeden sadece onu suçluyoruz. Melo mutlaka haklı gibi. Orada ne olduğunu bilen var mı yok? Hani birine ön yargıyla yaklaşılacaksa bu Melo olur. Zira Gökhan ne BJK'de ne bizde hiç bir sorun çıkarmamış, yedek kalsa da görev verilince sorun etmemiş, mükemmel oynadığı maçlardan 18'e alınmasa bile isyan etmemiş, kavgda gürültüde olmayan adam. Melo daha 2 sene öcne Riera ile kavga etti. Genel oalrak akvgaya meyilli. Neden suçlu Gökhanmış gibi davranılıyor.

Bence takımda yerli yabancı ayrımı filan yok. Israrla bunu söyleediler Drogba hala sosyal emdyadan en çok Burak'a takılıyor. Elinizde somut delil olmadan bu şehir efsanelerine inanmayın.

Ezbere, tezlerini - tercihlerini destekleyeceğini düşündüğü argümanları, yansıtıldığı gibi olmayabileceğini hesaba katmadan ve bir mantık süzgecinden geçirmeden, mutlak bir gerçeklik gibi iddialı laflarla ortaya dökmeyi marifet zanneden çoğunluğa karşılık, böyle ''Sağduyu'' örneği mesajlar yazabilen birkaç kişi de olmasa bu forumun çekilir tarafı kalmayacak...(Ne uzun cümle kurmuşum?!)...

Başka konulardaki görüşlerinizin de çoğunluğuna katılıyorum, katılmadıklarım çok olsa da mühim değil zaten...Konulara yaklaşım tarzını önemli bulurum her ortamda ve bu minvalde sizi tebrik ederim...

Ateist isen tamam herkesin kendi seçimidir ama küfür etmesi gereksiz birşey..

I am the one who knocks!

ben böyle dedim ama benim olayı takip ettiğim sayfa mesajları silmiş sebebi yazmıyor niye kapattıklarının en son hakaret diyorlardı da olayın aslını bilmiyorum şuan..

Yok,Yiğit Ağbaba denen pkk lı herif tehdit etti ,seni ifşa ederim diyerek...

Gsvid'in dediğine göre bu herifin ifşa ederim dediği de Gsvid değil arkadaşı,arkadaşı için hesabı kapattı.Ne olur ne olmaz bu tayfa adamın kafasını falan keser...

Doğrudur. Bu ülkedeki insanlar da sadece kendi işlerine bakmayı bir gün öğrenecekler, ama o günleri biz görmeyiz herhalde.

İlk defa doğru iş yapmışlar.

Düşünceleri düşünce yapına uymuyor olabilir, din siyaset gibi konularda saygısızca davranıyordu bunu kabul ediyorum.

Fakat Galatasaray taraftarına hizmet eden bir hesabı kapattırmanın neresi doğru?

Türkiye'nin en büyük sorunu bu, herkes her şeye maydanoz oluyor. Sen dinsizsin, sen laiksin, sen koyunsun, sen çapulcusun, sen kaşarsın, o kezban bu böyle. Size ne arkadaş size ne?

Adam milyonlarca taraftara hizmet ediyor muydu? Evet. Gerisi sizi ilgilendirmez herkes kendi işine baksın.

Doğrudur. Bu ülkedeki insanlar da sadece kendi işlerine bakmayı bir gün öğrenecekler, ama o günleri biz görmeyiz herhalde.

Düşünceleri düşünce yapına uymuyor olabilir, din siyaset gibi konularda saygısızca davranıyordu bunu kabul ediyorum.

Fakat Galatasaray taraftarına hizmet eden bir hesabı kapattırmanın neresi doğru?

Türkiye'nin en büyük sorunu bu, herkes her şeye maydanoz oluyor. Sen dinsizsin, sen laiksin, sen koyunsun, sen çapulcusun, sen kaşarsın, o kezban bu böyle. Size ne arkadaş size ne?

Adam milyonlarca taraftara hizmet ediyor muydu? Evet. Gerisi sizi ilgilendirmez herkes kendi işine baksın.

Hocam bıraksınlar Polarcılar yok peygambere küfür etti yok bilmem ne. Hele bir açıklamalarını gördüm galatasaray adını kullanarak peygambere hakaret eden bu hesabı şikayet ediyoruz gibilerinden. Başka hesaplar var o olayda. Twitter da binlerce inanmayan hakaret eden kişi var hepsini kapattırmaya çalışsalar tamam. Ama yok. Akp gibi dini kullanarak başka hesapları olduğunu düşündüğüm adamın hesabını kapattılar. Bu kadar basit.

o değilde geçen maçtan sonra prandelliye transfer sorduklarında olursa olur olmazsa sağlık olsun der gibi bişeyler söyledi,gariban takıldı gurban olduğum :(

aysal üzme şu adamı :beguiled:

Hocam bıraksınlar Polarcılar yok peygambere küfür etti yok bilmem ne. Hele bir açıklamalarını gördüm galatasaray adını kullanarak peygambere hakaret eden bu hesabı şikayet ediyoruz gibilerinden. Başka hesaplar var o olayda. Twitter da binlerce inanmayan hakaret eden kişi var hepsini kapattırmaya çalışsalar tamam. Ama yok. Akp gibi dini kullanarak başka hesapları olduğunu düşündüğüm adamın hesabını kapattılar. Bu kadar basit.

Gereksizler işte, işin kötüsü bunlara haddini bildirecek bir taraftar topluluğu da yok ortada.

Galatasaray taraftarına hizmet dediğin kaçak yayın yapması. Bu ne yasal ne de Galatasaray'a yarayan bir şey.

B_72ae7e6fe11e06c96f1980fe5feb54df.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt