Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal aysalı seviyoruz yönetime bişey demeyelim diyoruz ama sabrımızı zorluyorlar resmen. yönetim transferri son güne bırakınca fiyatların yükseldiğini,transferin zorlaştığını öğrenemedi mi kaç yıldır ? transferi geçtim okadar gönderilmesi gereken adam varken son güne sıkıştırıp yine dünya kadar para verip sözleşme feshedeceksiniz yazık değil mi o paralara. elinizdeki zamanı kullanmayı bi türlü öğrenemediniz, 9 gün içerisinde yapabiliyorsanız 2 ay içerisinde hayli hayli yapardınız tüm yapacaklarınızı, mazeretiniz ne ? bana kalırsa tek nedeni ağustosun son haftasına kadar tatilinizi yapıyorsunuz sonra da apar topar yarım yamalak bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz. 2 transfer istedi hoca bukadar mı zor ?

Bvps6KfCMAER1vW.jpg:large

Galatasaray kreş falan değil. Kimse kusura bakmasın.

Berk İsmail Ünsal, Endoğan Adili, Sinan Gümüş, Kaan Baysal, Umut Gündoğan, Engin Baytar, Eray İşçan, Yiğit Gökoğlan, Lucas Ontivero, Dany Nounkeu ve Emmanuel Eboue göderilmeli.

Genci, yaşlısı, iş yapmayan ve yapamayacak nekadar adam varsa gitmeli.

Anadolu kulübü olsam şu genç diye adlandırılan hiçbir oyuncuyu almam. Aklın yolu bir ki, bunlar hala elimizde kaldı. Şu oyunculara verilen bonservis ve maaşa yazık günah. Dile kolay tam 11 oyuncu...

Galatasaray kreş olmadığı gibi veteranlar kulübüde değil.Kötü oyuncuların bende gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum ama takımın yaş ortalamasının kaliteli oyuncularla beraber düşmesi gerekir.Şampiyonlar liginde Real Madrid Barcelona Arsenal Chelsea değil ama bizim kalibremizdeki Porto Ajax Benfica Shaktar yaş ortalamasına bakarsak herşey ortaya çıkıyor.Kaliteli 3 kulvarıda kaldırabilecek kadrolar kurulması önemli olan.

Chedjou ve Amrabat gitmeyecekse stoper ve Podolski transferinin bir anlamı yok açıkcası. Bu ikisi yerine daha iyisi alınsın diyordum ama daha Dany ve Eboue'yi bile gönderemedik. 8.yabancı olarak forvet kiralansın yeter.

umarım yönetim gizli bi şekilde transfer çalışmalarını yapıyordur. yoksa bu sessizlik pek hayra alamet değil.iyi bi oyuncu almak için yeterli zaman kalmayabilir

umarım yönetim gizli bi şekilde transfer çalışmalarını yapıyordur. yoksa bu sessizlik pek hayra alamet değil.iyi bi oyuncu almak için yeterli zaman kalmayabilir

Çalışma yapılıyorsa da aynen dediğin gibidir, Fener maçından önce transfer bitse bile açıklanmaz, olası yenilgide; madem transfer yapacaktınız, neden geç kaldınız diye ağır şekilde eleştirilecek.

Ama maçtan sonra gündem değiştirmek adına, taraftarın gazını almak adına açıklanabilir, tabi bittiyse transfer.

Tek bir stoper alsınlar adam akılı bari.

Oyun kura bilen, 4lü savunma kitlesine liderlik yapa bilen ve orta saha ile mesafeyi ayarlayan bir beyin.

Bu tür birisi gelmez ise unutun ligi bence.

Lig çok zor bu sene

Podolski transferinin olma ihtimali düşük. Bedelsiz 1 yıl kiralık veriyorlarsa versinler.

Ayrıca Podolski bildiğim kadarıyla 7 milyon euro falan kazanıyor. Biz o parayı veremeyiz. En fazla 3.5 milyon..

Podolski transferinin olma ihtimali düşük. Bedelsiz 1 yıl kiralık veriyorlarsa versinler.

Ayrıca Podolski bildiğim kadarıyla 7 milyon euro falan kazanıyor. Biz o parayı veremeyiz. En fazla 3.5 milyon..

gssözlükten alıntı:

"kafa karisikligi olmasin diye yazayim. aldigi maas haftalik 100 bin sterlin ise aylik yaklasik olarak 433 bin sterlindir. (1 ay ingiltere 4 tam 1/3 hafta olarak gecer) yillik aldigi para da asagi yukari 5.2 ediyor fakat bunun icinde vergiler dahildir. (ingiltere'de yillik 100 bin sterlin ustu kazanca vergi %52 dir) yani aldigi net para yaklasik olarak yillik 2.5 milyon sterlin yani 3.12 milyon eurodur. turkiye'de de futbolcular icin vergiler %10 gibi komik bir rakam oldugundan cepten cikacak para yillik 3.5 milyon gibi bir sey eder."

3'e hayır diyeceğini sanmıyorum Podolski'nin. Zaten Köln'den bize gelirken de kendisi açısından sıkıntı yoktu, Köln'le anlaşamamıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt