Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi plansızlıkların diz boyu olduğu amatörlüğün tavan yaptığı eziyet verici bir sürece dönüştü. Teşekkürler yönetim ! Daha bir de Hajrovic mevzusu var.

Kötü olan. Takım ne durumda olduğunu bile bilmiyoruz tam olarak.

Pazartesi ilk defa takımı göreceğiz .

Atl. Madrid macını saymıyorum. 35 derecede oynayan , sneijdersiz ve taktik antrenmanına yeni başlamış takımdı.

Atl. Madrid macını saymıyorum. 35 derecede oynayan , sneijdersiz ve taktik antrenmanına yeni başlamış takımdı.

Deneme sinavi cözmeden universite sinavina giriyoruz gibi düsün

Tapatalk

Almeida kesinlikle ugruna diger yabanci oyunculari kesmeye degecek kalitede bir forvet degil. Rezil bir transfer olur ve gecen sene Besiktas'in stoper bulamayip, Lescott falan derken en sonunda Dany'i almasindan hic bir farki olmaz. Yonetim de herhalde bunun farkindadir, gecen sene Dany yuzunden Besiktas yonetiminin taraftarlariyla yasadiklari sikintilardan ders almislardir.

Bir de 2 aydir "Almeida hocamizin tercihi degil", "genc oyuncu alacagiz" dedikten sonra hem 31 yasinda, hem de hocanin tercihi olmadigini acikca soyledikleri bir adami alirlarsa tam bir skandal olur. En ufak bir seyde hem Almeida hem de yonetim yuhalanir, hakli da olur bu sefer onlari yuhalayanlar.

Ha bir de Almeida'yi oynatacaklari kadar dakika Berk Unsal'i oynatsalar ayni katkiyi o da verir.

Yine bir 35 derecede maç olur. Yine herhalde kavga gürültü patlar. İlk defa herhalde bir derbiyi beklerken heyecan duymuyorum.

Burda 2 hafta önce yazmistim zaten. Sürec in sonunda Almeida gelecek. Bosuna kandiriyorlar taraftari. Simdiye kadar imza atmamasi bunun kaniti zaten.

Son gün gelir, diger alternatifler ile anlasamadik diye aciklama yapilir.

beyler fb maçında Amrabat'ın oynamalı diye düşünüyorum gerek önde top tutabilmesi, gerek Sneijder'le iyi anlaşması, gerek de savunmaya yardımı ile işimizi görebilir. Bruma oynarsa ilk ciddi maçı olduğu için çekingen olup ezilebilir bence. siz ne düşünüyorsunuz

Almeida kesinlikle ugruna diger yabanci oyunculari kesmeye degecek kalitede bir forvet degil. Rezil bir transfer olur ve gecen sene Besiktas'in stoper bulamayip, Lescott falan derken en sonunda Dany'i almasindan hic bir farki olmaz. Yonetim de herhalde bunun farkindadir, gecen sene Dany yuzunden Besiktas yonetiminin taraftarlariyla yasadiklari sikintilardan ders almislardir.

Bir de 2 aydir "Almeida hocamizin tercihi degil", "genc oyuncu alacagiz" dedikten sonra hem 31 yasinda, hem de hocanin tercihi olmadigini acikca soyledikleri bir adami alirlarsa tam bir skandal olur. En ufak bir seyde hem Almeida hem de yonetim yuhalanir, hakli da olur bu sefer onlari yuhalayanlar.

Ha bir de Almeida'yi oynatacaklari kadar dakika Berk Unsal'i oynatsalar ayni katkiyi o da verir.

Valla oyuncu bulmak zor iş değil artık eskisi gibi en basitinden transfermarkt'e girip Joel Campbell yazdığında sağ köşesinde aynı fiyatta aynı mevkide aynı yaşta benzer özelliktekileri çıkarıyor hiçbirşey bilmiyorsan bile bunu yapsan yeter.

beyler fb maçında Amrabat'ın oynamalı diye düşünüyorum gerek önde top tutabilmesi, gerek Sneijder'le iyi anlaşması, gerek de savunmaya yardımı ile işimizi görebilir. Bruma oynarsa ilk ciddi maçı olduğu için çekingen olup ezilebilir bence. siz ne düşünüyorsunuz

İlk yarı Amrabat'la çıkıp Gökhan Gönül'ü yorup aynı zamanda ileri çıkmasını engellemesi yönünden daha iyi bir tercih olur 2. yarı 10-15dk geçtikten sonra Bruma ile taze kanı alıp bitirici hamleyi yapmalıyız diyorum . Diğer bir versiyonuda Olcan Yasin olarak olabilir.

Valla oyuncu bulmak zor iş değil artık eskisi gibi en basitinden transfermarkt'e girip Joel Campbell yazdığında sağ köşesinde aynı fiyatta aynı mevkide aynı yaşta benzer özelliktekileri çıkarıyor hiçbirşey bilmiyorsan bile bunu yapsan yeter.

Joel Campbell yazdığımda mesela bu isimler çıkıyor

[attachment=12758:capture-20140823-025635.png]

Ekli dosyalar

• capture-20140823-025635.webp
    capture-20140823-025635.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 324
Ben :D Kampl'ı cok ovduklerı ıcın bısey diyemem ama diğerlerinin çok skora katkısı olacağını düşünmüyorum ki bizim bu sistemde kenar oyunculardan maksimum verim almamız gerekli diye düşünüyorum

Hepsi İngiltere liginde eğitim görmüşler Chealse Tottenham Everton Man. United gibi kulüplerde oynuyorlar yada kiralanarak maç temposu kazandırılıyorlar emin ol Joel Campbell'da EPL'de Olimpiyakos'ta yakaladığı başarıyı yakalayamıyacaktır. Çünkü daha fizik ağırlıklı bir lig EPL Yunan ligine benzemez veya İspanyol ligine bu sebepten dolayı EPL'den gelen oyuncuların hiçbirinin sırıtacağını katkılarının büyük olmayacağını sanmam ki adamların gözden düşürdüğü Gökhan Töre bile bizim ligimizde kral oluyorsa.

Burda 2 hafta önce yazmistim zaten. Sürec in sonunda Almeida gelecek. Bosuna kandiriyorlar taraftari. Simdiye kadar imza atmamasi bunun kaniti zaten.

Son gün gelir, diger alternatifler ile anlasamadik diye aciklama yapilir.

Adnan Polat: ''Alou Diarra için kulübüyle 7 m euroya anlaşmıştık, oyuncu Türkiyeye gelmek istemedi, bu seviyedeki futbolcular ülkemizi tercih etmiyor''...

Transfer dönemi boyunca Gerets, Milan ın göndermeye yer aradığı, 1-2 milyona alınması işten bile olmayan Vogel i ısrarla istemiştir ve sayın Başkanın bu açıklaması 100-200 bin euroya yapılan İnamoto transferinden sonrasına denk gelmektedir!...

Hani düzelmişti arkadaş zırt pırt çıkıyor gene reklamlar ipadi hala kullanamıyorum , koca tablette tapatalk mı kullancaz illa!

Hepsi İngiltere liginde eğitim görmüşler Chealse Tottenham Everton Man. United gibi kulüplerde oynuyorlar yada kiralanarak maç temposu kazandırılıyorlar emin ol Joel Campbell'da EPL'de Olimpiyakos'ta yakaladığı başarıyı yakalayamıyacaktır. Çünkü daha fizik ağırlıklı bir lig EPL Yunan ligine benzemez veya İspanyol ligine bu sebepten dolayı EPL'den gelen oyuncuların hiçbirinin sırıtacağını katkılarının büyük olmayacağını sanmam ki adamların gözden düşürdüğü Gökhan Töre bile bizim ligimizde kral oluyorsa.

Tamam EPL den gelen adamlar bizim lige daha iyi performans verirler ama bu adamlar genç bence bizim ligdeki baskıyı kaldırabilirlermi hangisi şampiyonluğa oynamış bugüne kadar ayrıca Gökhanda bizim ligde kral falan değil basının şişirmesi bence geçen sene takıma katkısı nedir ben pek takip edemedim ilk yarı boyunca askerdeydım.İkinci devrede de pek katkı vermedi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt