Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep ayni isimleri elistiriyoruz ama ben dunku mactan sonra artik kesinlikle bize 2 tane daha ortasaha lazim fb nin en defansif adami topal o bile en az 5 kere kanata inip orta yapti bize. ben hic melonun selcugun bole kanata surekli indiklerini gormedim. ilerde cogalamama nedenimiz de tamamen melo selcuk ikilisinden kaynaklaniyo keza geriden top cikarma sorunumuzda oluyo sanirim buyuk maclarda. Fb nin kurdugu ucgenlere imrendim resmen biz bikere bile yapamadik. Burak konusuna deginmeye bile gerek yok aslinda:) ona atilan her top ya ofsayt ya faul ya top kaybi asla degismiyo. Defans gobegimiz bu mac cok iyiydi. Kale zaten cok emin ellerde. Bekler sikintili devamlilik yok onlerindeki kanatlarla uyum hic yok. Olcan bruma eh iste bi tik ustleri dunya para ole bole gotururler. Wesley duzelecektir, ama ayni milli takimdan arkadasi kuyt 120 dk oynadigini yasini ve kondisyonunu gorunce bir suru sey dusunmeye itiyo insani. Artik transfer icinde cok gec kimi alicaksin nasil alicaksin hadi diyelim aldik selcugu buragi nasil kesiceksin hadi diyelim kestik takim ici huzuru nasil saglicaksin selcugu buraki kestigin an hemen gruplasma baslar takimda eninim. Ilk defa bu kadar uzun yazdim:) ama geecekten dun yikildim resmen. Bu kadar yazdiktan sonra transfer onerilerimide belirtiyim.

-Oncelikle napoliye 10 m verip inler ve duvan zapatayi almak lazim.

-tolgay 4 m

-tarik 4 m +dany

-hatta leverkusene chedjou + 3 m versek topraki alabiliriz.

-son olarak zapata olmazsa udineseden Muriel tam aradgimiz adamdir kendisi.

Okuyanlarin gozlerine saglik renktaslarim.

bruma bu oyun sistemiyle harcanir. tecrübesiz bir oyuncu. öyle hemen ondan şu maçi alir denemez. defansi full yerli yapalim. hamburgtan tolgayi alalim. 1 tane forvet. 1 tanede saglam kanat forvet lazim.

----------------------------muslera

----------------veysel----semih---koray----balta

----------------olcan tolgay-----melo----podolsqi

---------------------------------sneijder

----------------------------------yabanci forvet

sizce bu düzende dahami berbat oluruz.

yaz boyu inlerde şart dememin sebebi buydu işte benim gibi zengin olmayan futbol bilgiside yüksek olmayan birisi bile bunları görürken milyarder etrafı futbol adamı dolu olan adamlar bunu nasıl göremez anlamıyorum geçen yaz burak'ı lazio'ya itelemeyerek sezonu yaktık bu senede burak selçuk ile hem zam yapıp hemde 5 yıllık sözleşme imzalayarak yaktık hadi geçmiş olsun 3 4 seneye tekrar toparlanmak dileğiyle

yaz boyu inlerde şart dememin sebebi buydu işte benim gibi zengin olmayan futbol bilgiside yüksek olmayan birisi bile bunları görürken milyarder etrafı futbol adamı dolu olan adamlar bunu nasıl göremez anlamıyorum geçen yaz burak'ı lazio'ya itelemeyerek sezonu yaktık bu senede burak selçuk ile hem zam yapıp hemde 5 yıllık sözleşme imzalayarak yaktık hadi geçmiş olsun 3 4 seneye tekrar toparlanmak dileğiyle

Sozlesme yenilemek ve ucretlere bakinca bildigin komedi. Selcugu cok severdim savunurdum ama suan mustafa sarpdan daha kotu ve duzelicenide sanmiyorum artik.

Burak yine her maç sahada elinden geleni yapıyor , yeterli mi değil mi tartışılır.ama asıl problemimiz Selçuk. Hem kaptan yapıldı hem maaşına %50 zam yapıldı ama Chelsea maçındaki rezil oyunun aynısı vardı sahada. Sürekli rakibe pas veren Prandelli gelince Pirlo etkisi beklediğimiz ama Barış Özbek etkisi bile yapamayan oyuncu. Değişime ondan başlamalıymışız Sabri'den değil. Transfer yapılabiliyorsa Selçuk'un yerine Gökhan İnler veya Tolgay Arslan sorunların yarısını çözer. Onlar olmazsa da Umut-Furkan gibi isimler oynamalı Yekta'nın da artık takımda kalmasına gerek yok.

Geçen sene de gördük ki santrafordan çok topu ileriye taşıyabilecek adamlara ihtiyaç var. Burak'a kızılıyor ama Drogba varken de etkisiz olduğu çok maç var çünkü top taşıyamıyoruz. Veysel defansif anlamda yeterli ama ileri top taşıma ve pas verme 0. Alex de tek yapabildiği bindirme onu da yapamayınca gereksiz bir adam. Riera da defansif anlamda yeterli değildi ama topu ileri taşıyan nadir adamlardandı çünkü pas oyununu başlatanlardandı. O bölgede oynaması gereken isim şu kadroda sadece Olcan var. Gelelim en önemli noktaya kesinlikle kanatlar. Bruma ileride iyi bir oyuncu olabilir ama bu bizle olmayacak gibi hem oynatamıyoruz hem de yeterince verim alamıyoruz. Üst seviye için hala gelişmeye ihtiyaç var. Amrabat kanatlar arasında oynaması gereken ilk adam gibi duruyor ne yazık ki bu vahim bir durum bizim için. Transfer şart ama tabloyu 180 derece tersine çevirecek bir hamle yapmakta artık çok zor.

welbec ve poldi transferleri yapamazmiyiz. 1 seneligine kiralik alamiyormuyuz. nerde çöp var topluyorsunuz. brumayi yedegin yaparsim. yasine verdigin bonservis ücretini poldiye verirsin. zormuydu lan bu.

defansin full yerli olsun nolmuş. müthiş defansmi yapiyoruz. defans hücumdan başlar ama bizde hücum diye bişey bulunmuyor.

semih koray oynasinlar agzimi açmam. birde tolgay alinsin.

Hadi transferlerde başarısız kaldık, bari sezona iyi hazırlansaydık. Adam akıllı hiçbir hazırlık maçı yapmadan İstanbul'da 35 derece sıcakta hazırlık yapılır mı yahu. Kısacası tranfer yok, hazırlık maçı yok, kampa gitmek yok, rezil ötesi bir hazırlık dönemi. Ayrıca Telles ve Selçuk 3-5 maç yedek otursunlar en az.

arkadaslar bu defans istemek isini bir cok kisinin yanlis anladigini dusunuyorum.

prandelli geldiginden beri adam besbelli defans istiyor ve bu oyuncunun kesici ozelliginden cok oyun kurucu olmasini istiyor.

evet bu takimda eksikler var. forvet, orta saha ve bek gibi.

ama belkide prandellinin gozunde en buyuk eksiklik oyun kuran stoper eksikligi.

dunku mac bunu apacik ortaya cikardi. bence en buyuk problemimiz buydu.

semih ve chedjou hic oyun kuramadilar. hep melo ve selcuk hatta bir ara olcan geriye gelip oyun kurmaya calisti.

tabii durum boyle olunca nerdeyse her defasinda hucumda bir kisi eksik kaldik. halbuki bu isi defansin yapip ortasaha ve ilerisinin onlara yardim etmesi lazim. bizdeki gibi ortasahanin veya kanatin geriye gelip bizi hucumda bir kisi eksik birakmasi sacmaligin daniskasi.

iste bu yuzden bu stoperlerin adi geciyor. kesici ozellikleri muthis olduklarindan degil.

eger oyun kurabilen bir stoper alinirsa bu hem ortasahayi hemde ileriyi cok ama cok rahatlaticaktir.

bu arada forum acayip sacmaliyor. habire mesajlarim siliniyor kendi kendine yazarken.

bence bu sene fazla futbolla ilgilenmeyin, 3 senedir bu takim cok yanlis planlandi bu sene onun cezasini cekecegiz.

2015-2016 feda sezoonunda yeni baskanimizla daha istekli arzulu bir takim oluruz

tupcu'ye helal olsun ama once besiktasi bitirdi sonra bizi bitirdi

Yapılacak iş belli Podolski ve Gökhan İnler takviyesi yapilmali takima. Ayrica yerli bir bek alinmali o kadar

Hücuma transfer şart!

Yönetim defans arayışlarına son vermeli. Elimizdekilerle yetinmeliyiz.

Hücum gücümüz az, yetersiz ve dengesiz.

Podolski, Huntelaar, Gökhan İnler (yerli olması müthiş avantaj)

foruma ne oldu lan 2 cümle yazayım dedim sayfa yenilendi yazdıklarım hiç oldu. dahada yazmam:mad-49:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt