Hep ayni isimleri elistiriyoruz ama ben dunku mactan sonra artik kesinlikle bize 2 tane daha ortasaha lazim fb nin en defansif adami topal o bile en az 5 kere kanata inip orta yapti bize. ben hic melonun selcugun bole kanata surekli indiklerini gormedim. ilerde cogalamama nedenimiz de tamamen melo selcuk ikilisinden kaynaklaniyo keza geriden top cikarma sorunumuzda oluyo sanirim buyuk maclarda. Fb nin kurdugu ucgenlere imrendim resmen biz bikere bile yapamadik. Burak konusuna deginmeye bile gerek yok aslinda
ona atilan her top ya ofsayt ya faul ya top kaybi asla degismiyo. Defans gobegimiz bu mac cok iyiydi. Kale zaten cok emin ellerde. Bekler sikintili devamlilik yok onlerindeki kanatlarla uyum hic yok. Olcan bruma eh iste bi tik ustleri dunya para ole bole gotururler. Wesley duzelecektir, ama ayni milli takimdan arkadasi kuyt 120 dk oynadigini yasini ve kondisyonunu gorunce bir suru sey dusunmeye itiyo insani. Artik transfer icinde cok gec kimi alicaksin nasil alicaksin hadi diyelim aldik selcugu buragi nasil kesiceksin hadi diyelim kestik takim ici huzuru nasil saglicaksin selcugu buraki kestigin an hemen gruplasma baslar takimda eninim. Ilk defa bu kadar uzun yazdim
ama geecekten dun yikildim resmen. Bu kadar yazdiktan sonra transfer onerilerimide belirtiyim.
-Oncelikle napoliye 10 m verip inler ve duvan zapatayi almak lazim.
-tolgay 4 m
-tarik 4 m +dany
-hatta leverkusene chedjou + 3 m versek topraki alabiliriz.
-son olarak zapata olmazsa udineseden Muriel tam aradgimiz adamdir kendisi.
Okuyanlarin gozlerine saglik renktaslarim.
-Oncelikle napoliye 10 m verip inler ve duvan zapatayi almak lazim.
-tolgay 4 m
-tarik 4 m +dany
-hatta leverkusene chedjou + 3 m versek topraki alabiliriz.
-son olarak zapata olmazsa udineseden Muriel tam aradgimiz adamdir kendisi.
Okuyanlarin gozlerine saglik renktaslarim.