Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzon tolga cigerci icin 1,5 teklif etmis takımı 2 istiyormus

tolga olur tolgay olur bu adamları getirin yeter ki selcukdan kurtarın bizi,tabi ben furkanın oynaması gerekli oldugunu düsünüyorum,bursa macında yine selcuku görürsem sayın prandellinin notunu kıracagım

tiksiniyorum artık onu sahada görünce

Takımdaki havayı değiştirecek transfer kesinlikle şart.Dün kazansaydıkda şampiyonluk yolunda bariz gerekliydi.

Balanta iyi veya kötü o havaya en ufak katkı yapmaz.Öyle oyuncu almamalıyız şuan,pişmesini bekleyecek oyuncu doldu 18 kişilik kadroda.

Tarık falanda hiçbir iş yapmaz karışık takımda,takım oturmuş olacakki oda kendini bulsun o ihtimal şuan yok bizde.

İnler ve Santrafor şart. Ha inler 30 yaşında ama yapacak bişey yok,bugune kadar takım planlamasını yapanlar utansın.

Para az ise sadece forvet alsak yeter.10 milyon bütçe varsa 3 e bölüp 3 tane çöp almayalım sakın.

ayrıca madem yabancı kısıtlaması yüzünden bruma oynamıyor,yasin gereksizi yerine colak oynamalı

topu biliyor zaman zaman sacmalasa da bin kere tercih ederim bu yetenek düsmanlarına

Burak'tan önce Selçuk kesilmeli. Forvete yabancı gelecekse Selçuk yerine yerli birini bulmalıyız. En kötü Furkan felan oynasın.

2 sezonluk ver 10m€ Eto'o yu getir transferi bitir bu kadar basit. Geri kalanı da kendi içindeki oyuncularla çöz hep transfer hep transfer nereye kadar.

Muslera

Veysel Semih Koray(Gökhan) Hakan

Olcan Melo İnler Bruma

Wes

Soldado

Oynayalım :D Zaten daha kötü oynayamayız.

Yedeklerde:b17,büyük kaptan selçuk otursun :D

buldular sessiz sakin hocayı transfer istemiyor bu kadro bana yeter diyor,daha ne istesinler

halilhozic gibi adamlar istediklerini alıyorlar

gariban prandellinin b.ktan kadroyla sampiyon olmasını bekliyorlar

yahu 1 degil 2 degil en az 4 mevkide sıkıntımız var,6 gün kaldı gerekli hamleler yapılmayacak eminim

hala balantayla ugrasıyorlar(((

yönetimi eleştirenlerle dalga gecen aklı sıra futbol bilgini olan futbol cahilleri de kabul ediyor yavaş yavaş...

buldular sessiz sakin hocayı transfer istemiyor bu kadro bana yeter diyor,daha ne istesinler

halilhozic gibi adamlar istediklerini alıyorlar

gariban prandellinin b.ktan kadroyla sampiyon olmasını bekliyorlar

yahu 1 degil 2 degil en az 4 mevkide sıkıntımız var,6 gün kaldı gerekli hamleler yapılmayacak eminim

hala balantayla ugrasıyorlar(((

stoper ve forvete takive olacak sadece çöpler gitmeli önce amrabat malagaya gidebilir ama o fazla çöp değil dany eboue ontivero(kiralık) gitmeleri gerekiyor

--------------Muslera-----------

Veysel--Semih--Koray--Hakan

----------Melo-Furkan(Birhan)---

Olcan(Altuğ)--S10------Bruma

--------------Yabancı---------------

Bu sene için pek bir beklentim yok açıkçası. Birhan, Altuğ, Koray, Furkan gibi isimleri kazanalım yeter. Hala Selçuk falan oynamaya devam edecekse Prandelli'nin de Mancini'den farkı kalmaz.

Eğer hafta sonu Selçuk - Telles yine 11 başlarsa , kimse kusura bakmasın Prandelli - Başkan bi zahmet bıraksın bu işleri...

buraka kızıyoruz haftalardır ama selcuk cok cok daha kötü ya

bu kadarını ben beklemiyordum

bu ne ruhsuzluk yahu,hic utanmıyolar aldıkları paradan,giydikleri formadan

Albert riera dun tellesin bir macta verdigi pozisyon kadar koca.sezon vermemistir. Bu nasi bek :/

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt