Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum da, takım uzatmalarda dahi iyi koştu. Takımın kondisyonu yüksek. İyi bir forvet transferi ile birlikte, bu takım son dakikaya kadar gole yakın olur bu sezon.

Kondisyonumu çok iyidi gerçekden.

Başkada bir şey yokdu ama :( muslera hariç.

Umarım takım ola biliriz ve bunu en kısa zamanda gerçekleştire biliriz.

Bu taraftar yer , parçalar yoksa ortalığı maalesef

düsmanın derken nereye gitti bu adam ? Türkiye milli takımı bizim düşmanımız mı ? Sana milli bir görev verseler kabul etmeyecekmisin ? En basit örnek şuan savaş çıksa sen x kişiyi sevmiyorum gitmeyeceğim diyebilirmisin ? F.terim bizi bıraktıktan sonra gidebileceği tek yere gitmiştir. GALATASARAY ve milli takımın basına yakısan tek hocadır.

milli takima gitti evet dogru

lakin bu milli takimin basindaki serefsiz kim?

bu adam terimi neden istedi?

amaci neydi?

bu adam kimin kankasi?

kimin icin ugrasiyor durmadan?

bu sorulari 3 yasindaki cocuklar bile cevaplar ve olayin aslini anlar

buna ragmen gitti o serefsizin istegiyle imza atti

bana sorarsan bu imzayla Galatasarayliligini öldürdü!!

bundan sonra artik allaha yakin bize uzak olur insallah

bu gözler insallah bu adami birdaha bizim antrönörümüz olarak görmez!!

ve ben sapina kadar Galatasarayliyim, eminim benim gibi düsünen binlerce renktasim vardir...

Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum da, takım uzatmalarda dahi iyi koştu. Takımın kondisyonu yüksek. İyi bir forvet transferi ile birlikte, bu takım son dakikaya kadar gole yakın olur bu sezon.

ironimi yapıyorsun anlamadım . eğer ciddi olarak söylüyorsan durum vahim. takım 90 dakikanın 1 dakikası bile mücadele etmedi baskı yapmadı ve kosmadı ne uzatmasından bahsediyorsun :) ağlanıcak halimize gülüyoruz.

valla bence takımın transferden çok ruha ihtiyacı var. sen bu ruhsuzlar ordusuna c. ronaldoyu alıp getirsen onuda kendilerine benzetirler. ben dün akşam utandım oynadığımız oyunu görünce. acaba adam başı 3-4 milyon euro alanlar utandımı merak ediyorum. gerçi utanmadıklarını hatta şuanda şen şakrak günleri gün ettiklerinide tahmin edebiliyorum. hepsine koca bir yazıklar olsun diyorum

milli takima gitti evet dogru

lakin bu milli takimin basindaki serefsiz kim?

bu adam terimi neden istedi?

amaci neydi?

bu adam kimin kankasi?

kimin icin ugrasiyor durmadan?

bu sorulari 3 yasindaki cocuklar bile cevaplar ve olayin aslini anlar

buna ragmen gitti o serefsizin istegiyle imza atti

bana sorarsan bu imzayla Galatasarayliligini öldürdü!!

bundan sonra artik allaha yakin bize uzak olur insallah

bu gözler insallah bu adami birdaha bizim antrönörümüz olarak görmez!!

ve ben sapina kadar Galatasarayliyim, eminim benim gibi düsünen binlerce renktasim vardir...

o şerefsiz hakkında istediğini söyleyebilirsin haklısın amacı belliydi ama ben iki tarafında suçlu oldugunu düşünüyorum . Ünal aysal izin vermeseydi terim şerefsizle görüşemezdi mesela .Başkan daha önceden yönetimi değiştirmese arasında sorunda olmazdı bence . Başkan kandırılırdı ve terim düşmanları yüzünden terimi gönderdi. Ben burda terimin hain başkanın temiz ilan edilmesine karsıyım . Terimi ilerde başkan olarak görmeyi isterim .

2 yerli ve iyi yerli, yasin gibi değil, 1 üst sınıf santrafor 5 güne mi sığacak, başkanımız tatilde su döküyordur üzerine, biz benzin mi döksekki halimizi anlasınlar diye.

Yönetimin en ufak capi olmadigi icin Almeida´ya raziyim artik. Neden? Cünkü alayini cebinden cikarir da ondan.

Hepsiyle top diye oynar Almeida. Daha iyisini istemez miyim? Isterim. Ama yönetime bi göz atin, neden böyle düsündügümü anlarsiniz.

Ünal Aysal´i kim gaza getirdiyse o zamanlar, yönetimi dagitarak Galatasaray´in icine etmisti zaten.

Beyler Herkese iyi nöbetler.Dün yasinin neden 11 de başladığını ve de umutun neden oyuna sokulmadığını anlayanınız varmı?Hayır yasin takımla kaç idmana çıktı potansiyeli ne.Bence onun yerine umut bulutla başlanabilirdi.Ayrıca stoper,bek vb.den ziyade çok acil yabancı forvet almak lazım.bizdeki gol sıkıntısını çözecek yerli forvet oyuncusu yok

umut deme allah rızası için umut deme ya :)

Yönetimin en ufak capi olmadigi icin Almeida´ya raziyim artik. Neden? Cünkü alayini cebinden cikarir da ondan.

Hepsiyle top diye oynar Almeida. Daha iyisini istemez miyim? Isterim. Ama yönetime bi göz atin, neden böyle düsündügümü anlarsiniz.

Ünal Aysal´i kim gaza getirdiyse o zamanlar, yönetimi dagitarak Galatasaray´in icine etmisti zaten.

En azından top tutar ligde de sırıtmaz, cl diye bir vizyon yok zaten bu sene.

veysel yeni gelmiş yasin yeni gelmiş olcan yeni gelmiş tellesin ne oynadığı belli değil selçuk hiç sorumluluk almıyor sjneyder hazır değil melo sinmiş burağın oyun sitili zaten bu yani bu durumda takımdan daha fazlasını beklemek iyi niyetten öteye geçmezdi heralde.bu takım belki zamanla düzelir ama kısa vadede bi forvet transferiyle iyi oyun beklemek zor.bekler kanatlar orta saha forvet bu kısımların hepsi de sorunlu görünüşe göre ne yazıkki..

ntspor anketi

Galatasaray'da öncelikli olarak hangi mevkiye transfer yapılması gerekiyor?

16% Defans

15% Orta saha

69% Forvet

o şerefsiz hakkında istediğini söyleyebilirsin haklısın amacı belliydi ama ben iki tarafında suçlu oldugunu düşünüyorum . Ünal aysal izin vermeseydi terim şerefsizle görüşemezdi mesela .Başkan daha önceden yönetimi değiştirmese arasında sorunda olmazdı bence . Başkan kandırılırdı ve terim düşmanları yüzünden terimi gönderdi. Ben burda terimin hain başkanın temiz ilan edilmesine karsıyım . Terimi ilerde başkan olarak görmeyi isterim .

ünal aysal terim düsmanlari yüzünden terime soguk davranmis olabilir ama

sen gidip birsene önce bir macdan sonra tffye hepsine saydirdiktan sonra gidip bu adamlarin kucagina oturuyorsan

kusura bakmada o zaman sen karaktersizin en önde gidenisin ve para icin herseyi yaparsin...

ne baskanligi allah korusun!!!

Biz yedik ayvayı bu sene arkadaşlar. Gerçekten yedik. Bu kadroyla ŞL maçlarını düşündükçe içime daraltı giriyor. Hele birde Bayern filan çekersek kuradan. Of of of.....

Asıl barça yı düşün bayern 4-5 atar bırakır, arsenale iki sallamadıkları içi eleniyorlardı, barça daha az atar ama herhalde 75 üzerindeki yüzde ile falan oynar dün ezikler bil 60 yüzde tutturdu bize karşı.

En azından top tutar ligde de sırıtmaz, cl diye bir vizyon yok zaten bu sene.

Cl´de rezil rüsva olacagiz zaten. Allah´in emri. Daha coluk cocuk pesinde kossun kapasitesiz herifler.

Bi Fiko, bi Haciosman kadar olamadilar ya ona yaniyorum. Sinirden ne yazacagimi da bilmiyorum.

Ama belliydi. Görüyorduk biz. Bu yol yol degil diyorduk ama dinletemedik.

Alsin simdi o son gün transferlerini, neyse.

Taraftarin gazini alma transferi yapilacak ve siz hep guldugunuz azizin oyunlarindan biri olan fener yapsa dalga gececeginiz bu olayla bu futbolu unutup ileriye umutla bakacaksiniz

Madem transferle oluyordu bu is galatasaray her zaman kupaya oynar planlama nerede transferler nerede kupa gitti futbol olarak ezildik bunun hesabini kim vericek

Aceleyle yapilacak 2 cop transfer daha onumuzdeki 2 3 yili ipotek altina alacaktir gormek zor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt