Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 726
1 Eylül son gün mü transfer için? Kesin bilen biri varsa bilgi verebilir mi?
Evet son.
TFF 10 haziran - 1 eylül arası diyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 Eylül son gün mü transfer için? Kesin bilen biri varsa bilgi verebilir mi?
Dunku macta buraga sallayan art niyetli ve onyargilidir sow ve emenikeden kotu oynamadi hatta adam gotunu yirtti topu aldigi yer kaleye 40 metre oradan 4 5 kisiyi calimlayip tek basina gol atacak adam alabiliyorduk da almadik mi ?
Dun iyiki emenikenin sowun yaptiklarini yapmadi gidip kafasini keserdiniz burakci falan degilim ama sorun burak degil evet sadece burak yetersiz forvet lazim 2 forvetimiz var ama ne oynadik arkadasim
Adam ayagina topu alinca pas atacak arkadasini bulamadi ilerde yaziktir gunahtir elinizi vicdaniniza koyun
5 yabancının 4 ünü savunmacıyla harcamak bi tez konusu. Bu takımın en çok beyin gerektiren mevkilerini, bu husustan bir nebze olsun nasibini almamış Türk futbolculara emanet etmek de ayrı bir tez konusu.
Sabah sabah bonzai mi çektin?
Bosuna konusuyoruz, transfer butcesi 7-8 milyon euro falan mis, bi stoper alirlar sonrada para biter iste..
Burak dün kötü değildi bencede. Ona gerciği pek topda gelmedi
hareketli bir kaç gün olacak herşeyin hayırlısı olur inşallah takımımız adına.Ben çok karamsar değilim takım hakkında lige galibiyet ile başlarsak herşey çok daha güzel olacaktır.
Maci izledim ona gore yorum yaptim ezberden atip tutmadim emenikenin vuramadigi topu kacirsa ne yapacaktiniz
2 defansin arasina koymussun buragi 40 metreden top aliyor ileride tek basina mucize bekliyosun bu futboldan anlayan herkes icin cok komik
Burak'ın tek forvet olarak oynatılması yanlış zaten bunda herkes hemfikir ama canını dişine taktı demişsin. Benim gördüğüm Burak top ayağına gelsin diye bekleyen, sorumluluktan kaçan, defansa yardımcı olmayan ve ikili mücadelelerin çoğunda kendini yere bırakıp hakeme itiraz eden bir Burak'tı. Emenike ve Sow en azından pozisyona girdiler, çabaladılar. İyi günlerinde olsalar ilk yarıda üçlük dörtlük olacaktık belki.
Jackson Martinez nasıl olur arkadaşlar ? Bana kalırsa Campbell tarzında bir oyuncu . Kanat-10 Numara-Forvet oynayabiliyor . Kafa toplarında iyi , uzaktan isabetli şutlar atar , adam geçer , top tutar , gol atar .