Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunku macta buraga sallayan art niyetli ve onyargilidir sow ve emenikeden kotu oynamadi hatta adam gotunu yirtti topu aldigi yer kaleye 40 metre oradan 4 5 kisiyi calimlayip tek basina gol atacak adam alabiliyorduk da almadik mi ?

Dun iyiki emenikenin sowun yaptiklarini yapmadi gidip kafasini keserdiniz burakci falan degilim ama sorun burak degil evet sadece burak yetersiz forvet lazim 2 forvetimiz var ama ne oynadik arkadasim

Adam ayagina topu alinca pas atacak arkadasini bulamadi ilerde yaziktir gunahtir elinizi vicdaniniza koyun

Burak dün kötü değildi bencede. Ona gerciği pek topda gelmedi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IdVR6efKDgQ[/media]

Alıştıralım kendimizi renkdaşlar.

5 yabancının 4 ünü savunmacıyla harcamak bi tez konusu. Bu takımın en çok beyin gerektiren mevkilerini, bu husustan bir nebze olsun nasibini almamış Türk futbolculara emanet etmek de ayrı bir tez konusu.

Yanlis anlasilmasin, Olcan dün en cok mücadele eden oyunculardan biriydi, ama onun da kapasitesi belli.

Veysel, Yasin, Olcan, Selcuk, Burak vs., resmen Anadolu takimina döndük ya.

Onun disinda Telles, Bruma gibi genc, tecrübesiz ve acikcasi hic etkili olmayan yabancilari da ekledin mi, al sana Anadolu takimi iste.

2 senedir cok büyük yanlislar yapildi. Tutturdular bi genclestirme operasyonu diye. Ya tüküreyim operasyonunuza ya.

Zaten basarisiz oldugun zaman kadroyu komple yeniliyorsun Türkiye´de. Ne operasyonu ya?

Anlatamadik bi türlü. Türkiye´de yabancilar tecrübeli ve kaliteli olacak arkadas. Genc oyuncuyu ne yapacaksin sen?

Yine Yasin´e 2.5 falan filan, ayip, yazik günah ya. Sonra paramiz yok. Olmaz tabi.

Burak dün kötü değildi bencede. Ona gerciği pek topda gelmedi

Ya o da çabalasın top almaya çalışsın...

Dün Bruma 1 tane şut çekti ona bile bağırıp çağrıyor,keza Yasin de ilk yarıda gol atacaktı o şutuyla ona da el kol hareketi yapıp durdu...

Takımın içindeki grubun elebaşı kesinlikle bu adam,sahadaki her hareketi bunu destekler nitelikte...

Dün Selçuk güzel bir pas attı,yerinde bekledi arkadan gelen savunmacı hemen topu çaldı,Selçuk bile kızdı o zaman...

almeida şuan idmanda yapmıyordur heralde bari en başında alsaydınız takımla çalısırdı

madem turk kanat alacaksın neden yasini alırsın ki? erkan tarık ıkılısı 6m ıken 2.5m u yasine verıyorsun onu da gectım gecen sene devre arasındayken bedavaya almadıgın tarık a 3.5m euroya ıkna etmeye calısıyoruz.

Unal Aysalın futboldan anlamadıgını biliyordum ama futboldan anlayandan da anlamadıgını ogrenmis oldum. Kredi tukeniyor

hareketli bir kaç gün olacak herşeyin hayırlısı olur inşallah takımımız adına.Ben çok karamsar değilim takım hakkında lige galibiyet ile başlarsak herşey çok daha güzel olacaktır.

Almeydanin buraktan fazlası yok eksigi var almeydayi alacaklarına kimseyi almasinlar daha iyi önemli olan bu adamlara atılacak pas 8jk de Fernandez olmasa Almeydanin yüzüne bakilmazdi

Maci izledim ona gore yorum yaptim ezberden atip tutmadim emenikenin vuramadigi topu kacirsa ne yapacaktiniz

2 defansin arasina koymussun buragi 40 metreden top aliyor ileride tek basina mucize bekliyosun bu futboldan anlayan herkes icin cok komik

Burak'ın tek forvet olarak oynatılması yanlış zaten bunda herkes hemfikir ama canını dişine taktı demişsin. Benim gördüğüm Burak top ayağına gelsin diye bekleyen, sorumluluktan kaçan, defansa yardımcı olmayan ve ikili mücadelelerin çoğunda kendini yere bırakıp hakeme itiraz eden bir Burak'tı. Emenike ve Sow en azından pozisyona girdiler, çabaladılar. İyi günlerinde olsalar ilk yarıda üçlük dörtlük olacaktık belki. Muslera'ya şükredelim, hezimet olabilirdi.

Jackson Martinez nasıl olur arkadaşlar ? Bana kalırsa Campbell tarzında bir oyuncu . Kanat-10 Numara-Forvet oynayabiliyor . Kafa toplarında iyi , uzaktan isabetli şutlar atar , adam geçer , top tutar , gol atar .

Burak'ın tek forvet olarak oynatılması yanlış zaten bunda herkes hemfikir ama canını dişine taktı demişsin. Benim gördüğüm Burak top ayağına gelsin diye bekleyen, sorumluluktan kaçan, defansa yardımcı olmayan ve ikili mücadelelerin çoğunda kendini yere bırakıp hakeme itiraz eden bir Burak'tı. Emenike ve Sow en azından pozisyona girdiler, çabaladılar. İyi günlerinde olsalar ilk yarıda üçlük dörtlük olacaktık belki.

Çift forvet 4-4-2 oynasak yine takımı eksik oynatacak,nitekim oynatıyordu da...

Çift forvet oynarız bu adam kötü oynar " tek forvet olmalı ondan iyi oynamıyor" diyorlar,tek forvete geçiyoruz bu sefer " çift forvet oynamalıyız Burak beslenmeli" diyorlar...

Dün sahada güven veren kac kisi vardi? Melo (idare etti), Muslera (olaganüstü), Sneijder (cok kötüydü).

Baska kim vardi? Her an takabilir diyecegimiz kim vardi? Etkisiz, lesh bir takim vardi sahada.

Burak´in derbilerde, Avrupa´da gol atamayacagini 3 yasindaki cocuk biliyor zaten. En azindan Umut deli danalar gibi kosardi.

Yasin´i 11´e koydular, medet umuyoruz. Sag bekte Veysel vs. Telles daha pas yapamiyor ya. Önündeki adama atamiyor topu.

Devre arasindan bu yana Galatasaray´in icine edenleri de Allah´a havale ediyorum. Yaziklar olsun.

Jackson Martinez nasıl olur arkadaşlar ? Bana kalırsa Campbell tarzında bir oyuncu . Kanat-10 Numara-Forvet oynayabiliyor . Kafa toplarında iyi , uzaktan isabetli şutlar atar , adam geçer , top tutar , gol atar .

Podolski´yi alamiyorsun pahali diye. Jackson Martinez´i nasil alacaksin? Kac para haberin var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt