Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur Meleke: "Selcuk Inan hicbirsey oynamadan maasi artinca bu metodu benimsemis. Daha az futbol, daha cok para"

Takımın kondisyonu bitik . Evet belki son dakikalarda daha diriydik fbye göre ama Şampiyonlar Liginde bu tempo ve kondisyonla her maç farka boğar bizi adamlar .

Yasin kardeşim takımın kondüsyonunda bence herhangi bir sıkıntı yok

bizim sıkıntımız topu hızlı oynayamamak (Selçuk, Burak v.s. etkenler)

o yüzden kondüsyonda sıkıntı varmış intibası oluşuyor

ama esas sıkıntı hızlı oyun oynayabilmek

ve korkarım ki bu kadro yapılanması ile hele ki Selçuk ile gerçekten imkansız gibi...

Engin'i, Sabri'yi, Eboue'yi kadro dışı bıraktık ama şu anda 3'ü de takımdaki mevcut isimlerden daha iyi oynar.

Bu hocayla bu kadro muhendisligi ve bu yonetimle bizden hicbisey olmaz acik net yaziyorum

Yonetim zaten tek adam baskan verdigi sozler suresini dolduruyor ekonomik olarak kotuyuz projeler yapilmadi etkili ve is bitirici degiller takim ustunde agirliklari yok ve stratejik hatalari oldukca fazla birkac kurnaz kendi pazarini kurmus kulubun paralarini carcur ediyor

Hoca desen italyadan bildigimiz insancil yumusak basli lider ozellikleri olmayan taktisyen degil garantici futbolcularin ismi altinda ezilen radikal kararlar alamayacak futbolcularinin beceri ve karakterine gore performans veren bir hoca ki soyledigi ve savundugu futbolun tam tersini izletmesi de ayri konu

Kadro desen formanin bu kadar ucuz oldugu baska takim yok 2 yildir selcuga alternatif yaratilamamis melo yedeklenememis kadroya aldigi her oyuncuyu degersizlestirmis ve verim alamamis bir yapi hic olmadi telles yerine olcan cekersin selcuk yerine hamit furkan koyarsin dedsin ki bak yerine adam da var yok oyle yatmak denersin offff offff daha yazamiyorum nerden tutsam elde kaliyor

Siz gonlunuzu ferah tutun bir sezon iki sezon gider herkes hesabini verir fakat galatasaray kalicidir

Bv9uvOGIIAAI2_Q.jpg

biz burda sabahtan beridir konuşuyoruz da son zamanalra girmemize rağmen transferde hala bir duyum gelmediğinin farkında mısınız ?

Etoo dun bi yere imza atti haberleri vardi?

Yasin kardeşim takımın kondüsyonunda bence herhangi bir sıkıntı yok

bizim sıkıntımız topu hızlı oynayamamak (Selçuk, Burak v.s. etkenler)

o yüzden kondüsyonda sıkıntı varmış intibası oluşuyor

ama esas sıkıntı hızlı oyun oynayabilmek

ve korkarım ki bu kadro yapılanması ile hele ki Selçuk ile gerçekten imkansız gibi...

FT döneminde takım at gibi koşuyordu . Elmander 90+'da halen kontra-atağa çıkıyordu . Antrenörlerin taktik ve stilleri mi farklı yoksa oyuncular mı sabote ediyor bilemiyorum . Ama şu bir gerçek ki böyle oynadığımız müddetçe bir maçta atacağımız gol sayısı en fazla 2 .

örnek almak lazım rakibinin iyi yönlerini.. ne zaman olcana brumaya top geldi , başlarında iki kişi vardı hep.. burak tek kaldı yardım gitmedi , bakıyorsun kuyt'a sow'a top geliyor adam kontrol ediyor top sürüyor biraz sonra bizim bek karşısına dikiliyor yardımına ise gelen hiç kimse yok... istek desen yok hırs desen yok , ne yapmış ne çalışmış bu takım kafayı yememek elde değil.. onu geçtim , oynadığın rakip şikeciler , taraftarın için oyna kendini düşünmüyorsan..

o formanın hakkını vermeyeceksen ( genel konuşuyorum ) defol git bir anadolu takımına.. ağır laflar söylemeyi hiç sevmem ama Galatasaray forması giyiyorsan ,terden sırılsıklam olacak o forma, 35 derece sıcaktan değil...

Öncelik stoper diyorlar . Balanta diyorlar kabuslar görüyorum.

Allah ım herkes sanki GS ı dolandırmak için sıray girmiş sanki.

Her genç olanı yetenekli diye basmaya kalkıyorlar...

Ki balanta yetenekli olsa bile aradıgımız özellikde bir adam değil ve daha potansiyelini kendi takımında bile gösteremiyor.

Ya nasıl bir scout ekibimiz var bizim nasıl bir kulübüz biz ya. Çıldırmamak elde deil.

Hiç mi brezilya ligini takip eden adamımız yok .

Bu Scout ekibi nin binlerce oyuncusu varmış datasında hiç mi adam gibi stoper bulamazlar...

Bizim aradıgımız stoper evet güçlü olsun oyun kurabilsin hava toplarında iyi olsun ama

En önemlisi olmazsa olmazı oyunu okuyabilmeli ve süpürücü olmalı ..

Popescunun genç hali ni bulmalıyız...

Yine bir futbolcu önerecem.

Tam ilacımız olan adam oldugunu düşünüyorum.

Sao Paolo dan Rafael Toloi ...

1990 doğumlu 1,85 boyunda 23 yaşında

Harika bir adam.

Sao Paolo da oynuyor.

Romaya kiralık gitti ama fırsat bulamadı fazla.

Sonra geri döndü Sao paoloya...

Şimdiki piyasası balanta kadar 5-6m euroya bitirilebilir..

Verdiğim videoyu izleyin gerçekten sizde çok beğeneceksiniz.

En çok dikkatinizi çekmek istediğim özelliği oyunu nasıl okuduğuna ve atakları kesdiğine bakın..

2012 videosu ama inanın üzerine koyuyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=An2hCCUf4H8[/media]

hacı bizim scout uyuyor.

yoksa şimdiye takım uçmuştu.

fener aldığı her yabancıdan takıma katkı sağlıyor ve yedek de oynatsa uçuk fiyatlara satabiliyor.

biz ise bu konuda çok vasatız.

Super bir golcü, süper bir stoper ve Tarık'ı alsak da bu kadro yapısıyla başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. Çünkü 5+3 sisteminde bu transferler bize hiçbir şey katmaz

----------------------------muslera------------------------------

Tarık-----Super transfer(Yabancı)-----Semih - Balta

----------------------------Melo-----------------------------

--------------------------Selçuk-----------------

Bruma-----------------------Sneijder------------------Olcan

--------------------Super golcü(Yabancı)-----------------------

Şu durumda takımda 6 yabancı var ve üstüne ilk 11 de Balta ve berbat durumda olan Selçuk var. Ben işin içinden çıkamadım malesef.

Bu sezonda bazılarımız basket ile sadece ilgilense daha iyi olur gibi.

Sinirlerine hakim olamıyorlar pek. Insan Sağlığı önemli yani.

Bu sezonu bir şekilde en az zararla atlatıp gelecek sezon büyük temizlik yapılmalı kadroda, eğer para sıkıntısı varsa gençlerimize yönlenmeliyiz. Fener muhtemelen CL'yi gidecektir. Tabi federasyon fenerbahcemiz için 6+2 gibi bir yabancı sınırı getirir hemen. 6 tane üst düzey orta yaş yabancı futbolcumuz (Muslera, Melo ,Sneijder gibi ) olmalı. takımın geri kalanı da genç yerlilerden (Birhan, Altuğ, Semih gibi) oluşmalı. Selçuk Hamit gibi çöplerden , ayrıca yetenek fakiri Yasin, Hakan, Umut gibilerden kurtulmalıyız bir şekilde.

Ben Selcuk ve Burak disinda hicbir oyuncuya kizmiyorum. Onlarin kapasitesi belliydi zaten.

Onlari Galatasaray´a layik görenler, onlardan medet umanlar utansin. Onlara yaziklar olsun.

Dün sahada resmen gücsüz, capsiz, kalitesiz bir takim gördüm, kahroldum. Nerden nereye dedim.

Gol atsak küfür edecektim zaten. Öyle utanc verici bir macti.

Dunun etkisiyle biraz karamsar olabiliriz ama yinede olumlu taraflarını da dusunmek.lazim muslera zaten olumsuz diyebilicek bisey yok onu ayri tuyuyorum takimin direnci ve kapanmasi biraz olsun son iki mactaki defansif kapanmasi ve gol yememesi bize defansa adamin lazim olmadigini sorunun daha cok forvet ve orta saha olduguny gösteriyor benim sahsi fikrimde tellesin oyle abartilicak bir adam olmadigi veyselinde lig icin yeterli olduğu ama cl.icin cok fazla yetersiz oldugu gorusundeyim hepimiz gorduk selcuk ve burak bize attiklari milyon eurolarla kafalarinda futbolu artik bitirmis gibi gorunuyorlar para garanti turkiyenin en iyi takiminda oynuuorlar hersene cl oynuuorlar gündem den dusmuyorlar biti kaptan oluyor digeri takimin 1 numarali forveti sagolsun gstvde gunde 10 kere klipler yapiyorlar sisirdikce sisiriyorlar hepsini geciyorum goze en cok batan olay ve dezavantajimiz selcuk burak ikilisinin yedegi rakibi yok ben selcuguda buragida begenirim ama bu selcuk goze cok batmaya basladi simdi tek maclik bir durum degil bu selcugun formu her gecen gun dahada dusuyor maci skorunu selcuga maletmek olmaz tabiki ama selcuk bu takimin dn onemli 3 4 oyuncisundan biri busene alacaklari parayi ya karsilayacaklar yada bunlardan formalari geti alabilecek rotasyonu saglayabilecek transferler yapılacak ama sununda altini cizerek soyluyorum prandelli fizik olarak kondidyon olarak ve bence defansuf bir strateji ile takimi harmanlayabilmis gibi geldi bana bazilarinin dedigi gibi bende kagiliyorum sikinti defans kaynakli degil (stoper) sikinti orra saha ve ozelikle ve ozelikle forvette

Herkes tutturmus burak ama burak'a gelene kadar o kadar oyuncu var ki dun adam yapabilecegi her seyi yapti inanin ileride ronaldo ya da suarez olsa bir sey degismezdi cunku ortasahamiz leş bir tek olcan oynadi orta sahada o da cok geriye geldi tam katkiyi veremedi melo bile vasatti o da hakli her yere enayimiyim diyor o da bıraktı artik defansi ovuyorlar bence defans en rahat oyununu oynadi ileride kimse olmayinca 10 kisi gerideydi chedjou saatli bomba hiç guven vermiyor pas hatalari evlere senlik sneijder kaliteli ama o da topsuz alanda is yapamaz ki saglam orta sahada oynayabilir prandellinin sucu yok adamlar daha penalti kullanmayi bilmiyor ne yapsin feldkamp geldiginde demistiki daha tac kullanmayi bilmiyorsunuz diye dersine ordan baslamisti son gün 1 alana 1 bedava mo var kapatiyoruz diye indirim mi yapiyorlar anlamiyorum neden tok aliciyi oynuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt